Jump to content

Φαφούτα RAM....

pontium

Recommended Posts

Καταρχήν χρόνια πολλά σε όλους:) ,

Ξέρετε αν μπορεί να επισκευαστεί αυτή η RAM αν κολλήσω άλλο pin εκεί;;Χτες πήγα να ανάψω το pc του πατέρα μου και ντουμάνιασε όλο το σπίτι απο βραχυκύκλωμα που έγινε στο DIMMάκι της RAM...το τροφοδοτικό πάντος ήταν ΟΚ και λειτουργούσε αργότερα με την άλλη μια RAM που επέζησε...η RAM πάντως μου φαίνεται ΟΚ γιατι δεν έχει σκάσει τίποτα πάνω της παρα μόνο έλειωσε ένα pin της...υπάρχουν ελπίδες να ξαναλειτουργήσει;;:...: :...: :...:

Υ.Γ=Σόρυ για την απαίσια ποιότητα της φώτο αλλά τι να περιμένει κανένας απο ένα κινητό...:p

post-1793-1416071488,0133_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από tristeno [Σήμερα, στις 18:26]

Πέταμα μην σου φάει και τίποτα άλλα πράγματα. Για καλό και για κακό όμως δεν θα χρησιμοποιούσα πάλι το ίδιο slot στο Mobo.

Ενωείται οτι δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσω το ίδιο dimmάκι στη μαμά!!Λέτε να πάει για πέταμα;;

Δεν έχει.....ήταν για ένα χρόνο

Μόνο το χρυσό έχει φύγει αλλά απο μέσα είναι μαύρο σαν κάρβουνο...μπορεί και να είναι οφφ αλλά δεν βρομάει καμένο.....:confused:

Μάλλον θα την δοκιμάσω αργότερα και θα σας πω τα αποτελέσματα.....hipro5>>αν δεν γίνει τίποτα μπορείς να την φτιάξεις;;’σχετο αλλά την μπλάστροσες με το κολλητήρι;;

Με κανονικό καλάι την έφτιαξα και μεγάλη προσοχή μην και ακουμπίσει σε άλλα pin:magic: :magic: Σόρυ που δεν μπορώ να ποστάρω φώτο γιατί ξέχασα το καλώδιο του κινητού στο εξοχικό μου:o :o :oΔεν ήταν κανένο και απο τις δυο μεριές πάντως...:flower:

Αρχική απάντηση από pontium

Με κανονικό καλάι την έφτιαξα και μεγάλη προσοχή μην και ακουμπίσει σε άλλα pin:magic: :magic: Σόρυ που δεν μπορώ να ποστάρω φώτο γιατί ξέχασα το καλώδιο του κινητού στο εξοχικό μου:o :o :oΔεν ήταν κανένο και απο τις δυο μεριές πάντως...:flower:

:hmm:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.