pontium Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31, 2004 Καταρχήν χρόνια πολλά σε όλους , Ξέρετε αν μπορεί να επισκευαστεί αυτή η RAM αν κολλήσω άλλο pin εκεί;;Χτες πήγα να ανάψω το pc του πατέρα μου και ντουμάνιασε όλο το σπίτι απο βραχυκύκλωμα που έγινε στο DIMMάκι της RAM...το τροφοδοτικό πάντος ήταν ΟΚ και λειτουργούσε αργότερα με την άλλη μια RAM που επέζησε...η RAM πάντως μου φαίνεται ΟΚ γιατι δεν έχει σκάσει τίποτα πάνω της παρα μόνο έλειωσε ένα pin της...υπάρχουν ελπίδες να ξαναλειτουργήσει;;:...: :...: :...: Υ.Γ=Σόρυ για την απαίσια ποιότητα της φώτο αλλά τι να περιμένει κανένας απο ένα κινητό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Δεκέμβριος 31, 2004 Author #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2004 Μια "καλύτερη" με μεγενθυτικό φακό: Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostglen46 Δεκέμβριος 31, 2004 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2004 Ετσι που ειναι ο hipro α βάλει το χέρι του... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Δεκέμβριος 31, 2004 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2004 Πέταμα μην σου φάει και τίποτα άλλα πράγματα. Για καλό και για κακό όμως δεν θα χρησιμοποιούσα πάλι το ίδιο slot στο Mobo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Δεκέμβριος 31, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2004 Αρχική απάντηση από tristeno [Σήμερα, στις 18:26] Πέταμα μην σου φάει και τίποτα άλλα πράγματα. Για καλό και για κακό όμως δεν θα χρησιμοποιούσα πάλι το ίδιο slot στο Mobo. Ενωείται οτι δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσω το ίδιο dimmάκι στη μαμά!!Λέτε να πάει για πέταμα;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Δεκέμβριος 31, 2004 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2004 επειδη δεν μπορω να διακρινω τι εχει γινει εχει φυγη μονο το χρυσο? εγω εχω μια μνημη που δεν το εχει το χρυσο και δουλευει απροβληματιστα πολλη καιρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Δεκέμβριος 31, 2004 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2004 αν έχει Lifetime εγγύηση άλλαξέ τη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Δεκέμβριος 31, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2004 Δεν έχει.....ήταν για ένα χρόνο Μόνο το χρυσό έχει φύγει αλλά απο μέσα είναι μαύρο σαν κάρβουνο...μπορεί και να είναι οφφ αλλά δεν βρομάει καμένο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Δεκέμβριος 31, 2004 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2004 Η "καλή" η δικιά μου έχει ή μάλλον είχε δύο τέτοια πινάκια καμένα.......Τώρα είναι ΟΚ....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ripper18 Δεκέμβριος 31, 2004 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2004 Πως την εφτιαξες hipro5?Μπορεις να φτιαξεις ενος φιλου μου που εχει δύο πινάκια καμένα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Δεκέμβριος 31, 2004 Author #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2004 Μάλλον θα την δοκιμάσω αργότερα και θα σας πω τα αποτελέσματα.....hipro5>>αν δεν γίνει τίποτα μπορείς να την φτιάξεις;;’σχετο αλλά την μπλάστροσες με το κολλητήρι;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Ιανουάριος 1, 2005 Author #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 Παίδες το πρόβλημα λύθηκε!!Την έφτιαξα με το κολλητήρι και λειτουργεί μια χαρά :p Ευχαριστώ όλους σας και καλή χρονιά!:flower: :flower: :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ripper18 Ιανουάριος 1, 2005 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 Πως την εφτιαξες?Δειξε καμια φωτο.Κανονικο καλαι εβαλες η ειδικο?Ηταν και απο την αλλη πλευρα καμενο το pin? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Ιανουάριος 2, 2005 Author #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2005 Με κανονικό καλάι την έφτιαξα και μεγάλη προσοχή μην και ακουμπίσει σε άλλα pin:magic: :magic: Σόρυ που δεν μπορώ να ποστάρω φώτο γιατί ξέχασα το καλώδιο του κινητού στο εξοχικό μου :o Δεν ήταν κανένο και απο τις δυο μεριές πάντως...:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ripper18 Ιανουάριος 2, 2005 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2005 Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Ιανουάριος 2, 2005 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2005 Όχι δεν την μπλάστρωσα με το κολλητήρι........Της έβαλα δύο άλλα πινάκια........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιανουάριος 2, 2005 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2005 Αρχική απάντηση από pontium Με κανονικό καλάι την έφτιαξα και μεγάλη προσοχή μην και ακουμπίσει σε άλλα pin:magic: :magic: Σόρυ που δεν μπορώ να ποστάρω φώτο γιατί ξέχασα το καλώδιο του κινητού στο εξοχικό μου :o Δεν ήταν κανένο και απο τις δυο μεριές πάντως...:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Ιανουάριος 2, 2005 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2005 το κολλητήρι βασικά δε πιάνει σε γυμνό pcb, θέλει η βαφεί ηλεκροαγώγιμη (πολύ ακριβή) ή τα βρεις άλλο και να κολλήσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Ιανουάριος 3, 2005 Author #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2005 Oχ!!Τώρα που το έκανα λέτε να τα φτύσει;;;Όχ αμαν!! :confused: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.