Jump to content

Περι 6800 GT...

knight_77

Recommended Posts

μολις απεκτησα και εγω μια 6800GT της MSI. Πολυ ποιοτικη καρτα,την συστηνω ανεπιφυλακτα!Εχει καλη ψυκτρα και γενικα δουλεψε αψογα χωρις κανενα προβλημα.

Το μονο που δε μου αρεσε ειναι οτι ΜSI δεν εχει στη συσκευασια software για να ελεγχει την ταχυτητα του fan.Εχει μονο πανω στην καρτα ενα ποτενσιομετρο.

Υπαρχει καποιο προγραμμα που να κανει αυτη τη δουλεια?

Και κατι ακομα,το D.O.T απο που το κατεβαζω? Δεν ηταν στα CD αλλα ουτε και στη σελιδα της MSI δεν το βρηκα...

περιεργο και ομως αληθηνο...

και στη σελιδα με τα utilites της 6800GT στην MSI δεν υπαρχει το DOT. Δε με πολυνοιαζει γιατι overclock κανω και με αλλα προγραμματα

Πιο πολυ για καποιο προγραμμα για το fan ενδιαφερομαι

το dot ετσι απο περιεργεια το ψαχνω.

απο οτι χαζευα στο google για ελεγχο του fan δεν υπαρχουνε και πολλα...

μονο ενα utility της Gainward αλλα και αυτο δεν δουλευει με ολες τις καρτες.

παντως και στο χαμηλοτερο setting του fan επαιζα medal of honor σε 1600χ1200 με full detail για αρκετη ωρα και η θερμοκρασια δεν περασε τους 70 βαθμους....

Prolink 6800GT .Με νερο επανω το autodetect εδωσε 437 και 1170 με ολα τα ρευματα "μαμα".Παιζωντας και βλεποντας που παει artifact free εφτασε 451 και 1170 παλι.Οι μνημες μαλλον θελουν και ενα φανακι πανω τους.Τιμη αγορας καπου κοντα στα 350 ( η πιο φτηνη και αμεσα διαθεσιμη οταν την πηρα ) .

Αρχική απάντηση από knight_77

Πολυ καλα σου εβγαλε σε o/c Vag.

Aπο ψυκτρα τι φοραει?

Ενα ψευτικο μαραφετι το οποιο μαλλον κουβερτα ηταν παρα ψυκτρα.Το κλασσικο στυλ μονο που το φανανκι ηταν 4αρι.

Αρχική απάντηση από Vagouridis [Σήμερα, στις 13:19]

Prolink 6800GT .Με νερο επανω το autodetect εδωσε 437 και 1170 με ολα τα ρευματα "μαμα".Παιζωντας και βλεποντας που παει artifact free εφτασε 451 και 1170 παλι.Οι μνημες μαλλον θελουν και ενα φανακι πανω τους.Τιμη αγορας καπου κοντα στα 350 ( η πιο φτηνη και αμεσα διαθεσιμη οταν την πηρα ) .

Μη μου πεις ότι βρήκες βίδες για το μπλόκ!!

Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ

Μη μου πεις ότι βρήκες βίδες για το μπλόκ!!

Aυτο που τελικα εγινε ειναι μια πατουρα για το μπλοκ ωστε να χρησιμοποιηθουν οι μανισιες βιδες.Βεβαια στο ολο εγχειρημα ειχαμε καποια προβληματα αλλα διορθωθηκαν με "πατουρες" για επιπλα.Καποια στιγμη η φωτογραφισω την πατεντα του 11 η θα την σχεδιασω.

παιδια και εγώ μια prolink έχω την πήρα τέλη νοέμβρη στα 375(χωρίς ΦΠΑ)...ευχαριστημένος είμαι αλλά επειδή ειμαι και ψιλοnoob μόνο για θερμοκρασια μπορω να πώ χωρίς καθόλου oc ή κάποια ψύξη(ειμαι κ πολυ noob...) ειναι στους 58 κ max έπιασε ενα 65ρι αν οι ενδείξεις είναι ακριβείς.. vag εσυ υποθέτω την πήρες 350 χωρίς ΦΠΑ(τελική δηλ καμια 410-420???)

Χμ χμ ναι μαλλον λαθος δικο μου παιδια 350+ ΦΠΑ η τιμη ηταν τελικα.Οσο αναφορα για τα μπλοκ απο τα λιγα που ξερω για τα "εισαγωμενα " ειναι οτι τα swiftech θελουν ανταπτορα και παιζει το "μεγαλο" της dangerden.Εγω μπλοκ απο τον φιλτατο 11 ειχα αυτο εβαλα , κατοπην βεβαια πατεντας.

Αρχική απάντηση από knight_77

Προσωπικα δεν θελω να παιζω με ρευματα.

Με autodetect ειμαι πλεον στα 415/1120 για καθημερινη χρηση.

Μax temp 72C.

Την artic cooling την εχω βαλει και εγω στα υπ'οψιν;)

Τελικά, καλύτερο burnin από τα παιχνίδια δεν υπάρχει... στα 435/1200 τραβάει 3dmarks με μαμά τάση και μαμά ψύκτρα(στο low).

Αρχική απάντηση από Tim [Σήμερα, στις 18:39]

παιδια asus v9999gt /td 128mb με 335ε τελική! ειναι καλά?

Αυτή την κάρτα έχω εγώ.

Πιστεύω ότι είναι καλή επιλογή για καινούργια κάρτα σε αυτά τα χρήματα.

Το μοναδικό της μειονέκτημα (άν ασχολείσαι με o/c) είναι ότι φοράει τις μνήμες της απλής 6800 δηλαδή 2.8ns αντί για 2.0ns των κανονικών GT.

Πάντως η καρτα παίζει τα πάντα με ικανοποιητικά frames.

Αρχική απάντηση από TASOS

Αυτή την κάρτα έχω εγώ.

Πιστεύω ότι είναι καλή επιλογή για καινούργια κάρτα σε αυτά τα χρήματα.

Το μοναδικό της μειονέκτημα (άν ασχολείσαι με o/c) είναι ότι φοράει τις μνήμες της απλής 6800 δηλαδή 2.8ns αντί για 2.0ns των κανονικών GT.

Πάντως η καρτα παίζει τα πάντα με ικανοποιητικά frames.

16pipelines εχει και αυτη?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.