Jump to content

Περι 6800 GT...

knight_77

Recommended Posts

Ανοιγω αυτο το θεμα για να πει ο καθε κατοχος και μη

αυτης της καρτας τις εντυπωσεις του,να συγκρινουμε επιδοσεις,

ποιοτητα κατασκευης κ.τλ.

Προσωπικα πριν 10 μερουλες τσιιμπησα την MSI NX 6800 GT.

Προς το παρον η καρτουλα τρεχει στα 430/1170 με μεγιστη θερμοκρασια

τους 69 βαθμους και το ποτεσιομετρο του fan στη μεσαια κλιμακα.

Πιο πανω ειναι σαν να περναει τρενο.

Η ποιοτητα κατασκευης της ειναι πολυ καλη (MSI rulez),

το bundle τυπικο της MSI (μονο καμια 20αρια cd's!!!),

και γενικοτερα ειναι μια πολυ καλη καρτουλα.

:T:

Σε λιγο και μερικες photo.....

395+φπα:blink:

Τα αξιζει ομως και με το παραπανω αφου οτι και να της ριξω πανω δεν

καταλαβαινει τιποτα...

Ενδεικτικα στο HL2 σε 1280/1024 ολα full και με 4x AA / 4x AF

δεν εχω δει κατω απο 45FPS.

Σε συγκριση με την MSI 5900sp που ειχα εχει παραπανω απο τις

διπλασιες επιδοσεις,ειδικα στα παιχνιδια νεας γενιας.

Λοιπον οι πρωτες φωτο...

Το κουτι...(πιο μεγαλο και απο αυτο της μητρικης μου):D

post-334-1416071488,1179_thumb.jpg

και γω εχω μια Pov6800gt,και ειμαι πολυ ευχαριστημενος,χωρις Vmod πηγαινε ανετα 422@1,17...

Οσο για θερμοκρασια ειναι γυρω στους 48-65 βαθμους...

Απλα τωρα δυστυχως θα την δωσω:( για να παρω μαλλον μια MSI PCI-E...

Tην αλλαξα μια φορα....πριν την ειχα με νερακι και με Vmod την ειχα τερματισει....αλλα μετα οταν την επανεφερα χωρις νερο...δεν δουλευευε το ανεμιστηρακι και πηγα και την αλλαξα και απο τοτε δεν την εχω πειραξει...

μια leadtek εχω εγώ 6800 gt . Εχω ριξει πανω το πιο καινουριο bios της gt παλι με 1.3 ρευμα(το νορμαλ δηλαδη) γιατι με 1.4 ρευμα μου εκανε νερα (εκανε restart και κολαγε μετα από λίγο σε far cry και το call of duty united αλλά 3d mark05,03 κτλ εβγαζε ανετα!!). Με 1.4 ρευμα και bios ultra οι drivers την εκαναν autodect o/c στα 442/1180 και με 1.3 στα 422/1130. Την έχω σταθερα από το bios στα 400/1100 οπου παιζει μια χαρα και δεν ζοριζεται κιολας γιατι λεω και 50 mhz παραπανω να δωσω στις μνημες αντε να παρω κανα 3 με 4 frames παραπανω,δεν λεει δηλαδη. Εχω βάλει απο την αρχη το cooler της arctic cooling και απο 70 και που επιανε η καρτα full load οταν την δοκιμασα μια φορα με stock ψυξη και 350/1000 εχω τωρα γύρω στα 59 με 60 μαχ με 400/1100 και idle 48!Συμβουλη μην δινεται 1.4 στο core γιατι σε συνδιασμό με 70 αρες θερμοκρασιες θα την κλαιτε την καρτα σας σε λιγο καιρο. Πολυ το έχουνε πάθει αυτό σε ξενα forum που διαβαζω. Παντος γενικά η 6800 gt τα αξιζει τα λεφτά της.

Gainward 6800GT 450euro απο οverclockers τέλη Σεπτεμβρίου

με 1.4v και το μαμίσιο cooler έφτανε στα 440mhz με 55 idle και 65 full load με τους 2 ανεμιστήρες στο 50% - πιο πάνω δεν έλεγε γιατι έκαναν απίστευτο θόρυβο

Με νερό και 1,4v benchαρω στα 460 με 49-50 idle και 55 full load. Για καθημερινά στα 430

Θεωρω οτι οι υλοποιησεις των Leadtech και ακομα περισσοτερο

των Gainward ειναι απο τις καλυτερες για 6800GT.

Πολυ καλες ψυκτρες και ειδικα η Gainward κανει τρελλο o/c.

Bεβαια για αυτο ειναι και πιο ακριβες....

Την golden sample εχεις παρει XTCgr?

οι gainward εχουνε λεει το πιο καλο bios (απο αποψη σταθεροτητας). Πολλοι flasharoune στις καρτες τους βιος απο gainward 6800 gt . Στην δικια μου leadtek παντος δεν τα πηγε και πολυ καλα το βιος της gainward γιαυτο και εβαλα το πιο καινουριο δικο της με default ρευματα και απλος πειραξα τα MHZ. Μεγαλο ατου της LEADTEK θεωρω οτι ειναι οτι μπορεις να flashareis απο τα windows με το winfox χωρις να εισαι αναγκασμενος να πηγαινεις σε dos με nvflash κτλ. Για την ιστορια εμενα απο ολα τα nvflash που δοκιμασα για να γυρισω στο μαμισιο bios απο το gainward που ειχα δοκιμασει μονο το 4,42 δουλεψε.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.