jniki10 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2015 Όπως λέω και στον τίτλο έχω ενεργοποιήσει το rapid mode στον samsung όμως οι θερμοκρασίες ανέβηκαν και θα ήθελα να μου πείτε εάν οι ταχυτητες σας φαίνονται πραγματικές. Το έχει κάνει κάποιος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Σεπτέμβριος 9, 2015 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2015 Οι ταχύτητες είναι της ram και όχι του δίσκου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jniki10 Σεπτέμβριος 10, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2015 α οκ κατάλαβα. Οι θερμοκρασίες όμως είναι φυσιολογικές; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_ALeX Σεπτέμβριος 10, 2015 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2015 (edited) @jniki10 Αν κρίνω απο αυτό τότε θα πρέπει να έχεις πολύ αργές μνήμες. Όσο για τις θερμοκρασίες 50 βαθμοί είναι πολύ για SSD ακόμα και το καλοκαίρι. Έχεις κανένα fan να τον χτυπάει? Αυτήν την στιγμή στον δικό μου (840 Evo) έχω 33 βαθμούς με θερμοκρασία ambient περίπου στους 25 και με ένα 12άρι fan να τον κρατάει δροσερό. Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 10, 2015 από Dj_ALeX Link to comment Share on other sites More sharing options...
jniki10 Σεπτέμβριος 10, 2015 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2015 Είναι σε λαπτοπ γιαυτο μαλλον και οι μνημεςΚαλησπέρα. Έχω το λάπτοπ lenovo g710 το είχα πάρει τον Φεβρουάριο στα 650 ευρώ. Πόσο πιστέυεται πως πουλιέται τώρα. Έχει τα κομμάτια της υπογραφής δεν θα δώσω όμως τον ssd με τον 1 tb caviar blue εαν είναι. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_ALeX Σεπτέμβριος 10, 2015 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2015 (edited) Είναι σε λαπτοπ γιαυτο μαλλον και οι μνημες Αχά.. τώρα εξηγούνται όλα... στο laptop βράζει ο τόπος! Όσο για τις "χαμηλές" ταχύτητες σίγουρα οι μνήμες "φταίνε" αλλά λογικά δεν τον "παίζεις" με Sata3 controller, ίσως με Sata2 εεέ? Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 10, 2015 από Dj_ALeX Link to comment Share on other sites More sharing options...
jniki10 Σεπτέμβριος 10, 2015 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2015 οχι με sata 3 είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_ALeX Σεπτέμβριος 10, 2015 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2015 οχι με sata 3 είναι Αααα οκ no prob then! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts