esdee Ιανουάριος 7, 2005 Author #121 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2005 λιγη βοηθεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Ιανουάριος 7, 2005 Author #122 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από whitewolf εδω και 3 μερες εχω 2χ512 ιδιες με του esdee. 2-2-2-5 λοιπον στα 235 stable με as8 πληρως....αμονταριστη με 3.2v απο βιος whitewolf βοηθα και εσυ με μερικες photo! απο τα chipακια!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Ιανουάριος 7, 2005 #123 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2005 πιστεύω esdee ήσουν κατατοπιστικότατος, ευχαριστούμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Ιανουάριος 7, 2005 #124 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2005 Η "ανησυχία" μου ήταν οτι φάνηκαν λίγα τα 241 για 3.55 σε σχέση με κλασικά ΒΗ. Οι μνήμες αν συνεχίζουν τη γνωστή παράδοση της winbond δε μασάνε, ούτε ο IMC με ανησυχεί καθόλου, εκεί δίνω και εγώ για 24/7. Αλλά αν παίζουν σε intel παραπάνω (που συνήθως το αντίθετο συμβαίνει) τότε φταίει το MSI χαλαρά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Ιανουάριος 7, 2005 #125 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από chroma [Σήμερα, στις 16:12] Η "ανησυχία" μου ήταν οτι φάνηκαν λίγα τα 241 για 3.55 σε σχέση με κλασικά ΒΗ. Οι μνήμες αν συνεχίζουν τη γνωστή παράδοση της winbond δε μασάνε, ούτε ο IMC με ανησυχεί καθόλου, εκεί δίνω και εγώ για 24/7. Αλλά αν παίζουν σε intel παραπάνω (που συνήθως το αντίθετο συμβαίνει) τότε φταίει το MSI χαλαρά. Eσύ με τις 2χ512 που έφτασες στο dfi; Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Ιανουάριος 7, 2005 #126 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2005 255 με 3.35 αλλά σε single 1T. Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Ιανουάριος 7, 2005 Author #127 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από chroma Η "ανησυχία" μου ήταν οτι φάνηκαν λίγα τα 241 για 3.55 σε σχέση με κλασικά ΒΗ. Οι μνήμες αν συνεχίζουν τη γνωστή παράδοση της winbond δε μασάνε, ούτε ο IMC με ανησυχεί καθόλου, εκεί δίνω και εγώ για 24/7. Αλλά αν παίζουν σε intel παραπάνω (που συνήθως το αντίθετο συμβαίνει) τότε φταίει το MSI χαλαρά. ισως εφταιγαν και αλλα πραγματα ... ρευματα πχ ... μπορει το VTT να την ακουει μπορει μπορει 1002 ... αν δεν δοκιμασω και maximizer να ειμαι σιγουρος για τα ρευματα απλα δεν μπορω να τα ριξω στο board! ... ισως κανω σημερα test και σε ενα πιο καινουργιο MSI τα δικα σου chroma ειναι 2χ512? μπορει τα δικα μου απλα να μην ειναι το ιδιο καλα κομματια με τα δικα σου, αλλα εχεις και DFI @endu thanks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Ιανουάριος 7, 2005 #128 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2005 Ναι βρε παιδίμ, εγώ απλά θέλω να δω αν συγκρίνονται με τα κλασικά ΒΗ και από το hipro τουλάχιστον βλέπω πως είναι ισάξια. UTT ακόμα δεν έχω βάλει στο DFI, ο φίλτατος vagouridis μπορεί να μου δώσει για δοκιμή. Τα 2x512 που αναφέρομαι ήταν mushkin 3200 BH6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Ιανουάριος 7, 2005 #129 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2005 πολλα μπορουν. βρητε ενα dfi να τις δοκιμασετε ρε παιδες αν μπορειτε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Ιανουάριος 7, 2005 Author #130 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από chroma Ναι βρε παιδίμ, εγώ απλά θέλω να δω αν συγκρίνονται με τα κλασικά ΒΗ και από το hipro τουλάχιστον βλέπω πως είναι ισάξια. UTT ακόμα δεν έχω βάλει στο DFI, ο φίλτατος vagouridis μπορεί να μου δώσει για δοκιμή. Τα 2x512 που αναφέρομαι ήταν mushkin 3200 BH6 got it ... ο hipro εποιασε περισσοτερα απο εμενα με τα ιδια modules οποτε θελω να δω και αν το maximizer εκανε τοση μεγαλη διαφορα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Ιανουάριος 7, 2005 Author #131 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2005 στον πυρετο της windond ... εριξα μια ματια σε παλιοτερα DIMMακια που ειχα και κοιταξτε τι ειμαι ετοιμος να πεταξω στα καρβουνα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Ιανουάριος 7, 2005 Author #132 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2005 και αυτα ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Ιανουάριος 7, 2005 #133 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από esdee got it ... ο hipro εποιασε περισσοτερα απο εμενα με τα ιδια modules οποτε θελω να δω και αν το maximizer εκανε τοση μεγαλη διαφορα! δεν μου τις στελνεις να τις δοκιμασο και γω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Ιανουάριος 7, 2005 #134 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2005 Μπα αδερφε esdee το msi ειναι ο αδυνατος κρικος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Ιανουάριος 7, 2005 Author #135 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2005 ενοειτε ΠΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ DIMM ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ __UTT__ αλλα μπορει να ειναι κανενα τις winbond (ειδικα το kingston με τα infineon κατι μου λεει ) και τα δυο ειναι pc2100 Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Ιανουάριος 7, 2005 Author #136 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από Vagouridis Μπα αδερφε esdee το msi ειναι ο αδυνατος κρικος. περιμενα να ειναι θεμα περισσοτερο IMC με τον οποιο ειμαι υπερευχαριστιμενος ... με τα PQI του fragma εποιασα 277 memtest #5 error free με 2.7V ενω αυτος επιασε 270 με 3.1V στο DFI ... μπορει να μην γουσταρει τα winbond συγκεκριμενα (καθολου απιθανο!) /edit συνονοματε δεν ανυσηχω αν φταει το MSI γιατι συντομα περνει ποδι Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 7, 2005 #137 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2005 fragAma............οχι κι ετσι ρε βαγγελακι.............παντως μιας και εχω δφι φερε κανα τετοιο τσιπακι να δοκιμασω και γω........μπας και βγει κανα καλυτερο συμπερασμα........{παντως το θρεντ μου θυμιζει τα παλια καλα θρεντ του λαμπη............απο τα λιγα ''ψαγμενα που μας κρατανε σε αγωνια'' τον τελευταιο καιρο.......σε σχεση με τα πολλα ακυρα......(ευθυνη χρηστων και οχι υπευθυνων του λαμπη για να μην παρεξηγουμαστε)με την καλη εννοια το λεω........}μπακ ον τοπικ πλιζ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Ιανουάριος 7, 2005 #138 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2005 Και μερικα απο τα δικα μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitewolf Ιανουάριος 7, 2005 #139 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2005 update... για καποιο λογο που δεν ξερω ακομα οταν κανω memtest με cpu στα 260 και με 5/4 η 3/2 στις μνημες βγαζει λαθος .....ακομα και με χαλαρα timings,ενω με τις geil στα 2-3-3-6 ολα καλα και στα 260-265-270 και 275 μεχρι τωρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Ιανουάριος 7, 2005 Author #140 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από whitewolf update... για καποιο λογο που δεν ξερω ακομα οταν κανω memtest με cpu στα 260 και με 5/4 η 3/2 στις μνημες βγαζει λαθος .....ακομα και με χαλαρα timings,ενω με τις geil στα 2-3-3-6 ολα καλα και στα 260-265-270 και 275 μεχρι τωρα. και τα VX δεν επαιζαν με διαιρετη πανω απο 220 ...ενδιαφερον! και αυτα τα chipακια δεν επαιζαν πανω απο 220 με 166div σε εμενα ... /edit : παραπονιαρη fragma! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.