Jump to content

XO XO XO Twinmos UTT

esdee

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Shadow Hunter

Οι UTT ξεκινησαν απο πολυ πιο νωρις, ~45 εβδομαδα. Οι δικες μου SP ειναι 0448.

Και 0551 ειναι εβδομαδα 51 Year 2005. Μαλλον 0451 εννοουσες. :)

ναι βρε.... 0451 εννοουσα και μιλουσα για τις value cl2.5!

• Replies 347
  • Created
  • Last Reply

ρε παιδια μιλαω με ενα τυπο στο ebay και υσχιριζεται οτι τα twinmos του τελειωνουν σε ΑΑ4Τ

και τα chip λενε

twinmos

03504

TMD7608F8E50D

MODEL NO: M2G9J16A-TT

Τι ειναι αυτα;μου κανουν κατι αναμεσα σε speed premium και MTec αλλα τοσο παλια UTT;

εννοειτε οτι ειναι δυνατο να υπαρχουν , μην κοιτας που επεσαν ολοι , λες και ξανα ανακαλυψαν τον τροχο,αν και το πιο πιθανο ειναι οτι ειναι CH-5 relabeled.Tυχαια ειχε πεσει στα χερια μου πριν καιρο ενα Twinmos ..60D με 343 βδομαδα που τελειωνε σε 4 και ειχε ολα τα χαρακτηριστικα που απαρτιζουν τα "φετινα" υττ , οπως τα βαθουλοματα και τις εγκοπες . και ειχε αντιστοιχη συμπεριφορα

Αρχική απάντηση από nikoskrhth [Χθες, στις 12:10]

kai εγω πηρα 2χ512 twinmos 100% UTT για την θρυλικια DFI LANPARTY NF2 ULTRA B και μαντεψτε παιζουν 240 στα

3.1ν dual channel 8-2-2-2 cl2 trc10 trfc14 cpc on(1T) και τα αλλα alpha timmings auto!!!:jump:

καλες δεν ειναι?

ωχχχχχχχχχχ τι μ@λ@κί@ έκανα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αρχική απάντηση από papatsonis

εννοειτε οτι ειναι δυνατο να υπαρχουν , μην κοιτας που επεσαν ολοι , λες και ξανα ανακαλυψαν τον τροχο,αν και το πιο πιθανο ειναι οτι ειναι CH-5 relabeled.Tυχαια ειχε πεσει στα χερια μου πριν καιρο ενα Twinmos ..60D με 343 βδομαδα που τελειωνε σε 4 και ειχε ολα τα χαρακτηριστικα που απαρτιζουν τα "φετινα" υττ , οπως τα βαθουλοματα και τις εγκοπες . και ειχε αντιστοιχη συμπεριφορα

οπως ειπες και εσυ, πιθανοτατα ειναι ch-5, δεν υπηρχαν τα utt τοτε, η ιδια συμπεριφορα αυτο δειχνει παντως....

Αρχική απάντηση από papatsonis

Οντως ετσι ειναι, μου εστειλε foto ο τυπος...ΑΑ4Τ...03504...50D δηλ ουτε λιγο ουτε πολυ υπαρχουν απο το τελος του 2003 σιγουρα.

Πως να πειγαινουν αραγε;

Αρχική απάντηση από Pieros

ωχχχχχχχχχχ τι μ@λ@κί@ έκανα!! <-> !!

Κάποιος είναι ο αδύναμος κρίκος; :D

Εχω ενα ζευγαρι 2*512 Twinmos...αλλα τελειωνουν σε CADT αρα δεν ειναι UTT:(

Αν δεν ειναι UTT δεν εχει νοημα να ψαξω ε?Να παρω να τελειωνουν σε ΑΑ4Τ ε?

2 ερωτησεις:

1.Επειδη στο memtest βγαζω χιλιαδες λαθη θα πρεπει να αυξησω τα V σωστα?

Στα 3.2V με FSB 220+(απο 220 μεχρι 240 δοκιμασα) με gay timings 3-4-4-8 βγαζω πολλες χιλιαδες λαθη...

Θα πρεπει να παρω ρευμα με το jumper για τα 4V σωστα??

Μεχρι ποσα V ειναι ασφαλες?

Καπου ειχα διαβασει οτι πρεπει να μπει ενα φανακι να φυσαει...δεν θυμαμαι που ομως!

2.Επειδη ισως με το Voudas way τα κανω χαλια κ μαλλον για αυτοκολλητο με βλεπω, να παρω αυτα της ΤΤ ή αυτα της CM ψυκτρακια?????

????? ????? ????? ????? ?????

Τωρα χωρις ψυκτρακια κ φαν, να δωσω >3.2 ή να περιμενω να παρω ψυκτρακια πρωτα?

EDIT: Κλαψ...τελειωνουν σε CADT αρα δεν ειναι UTT:cry:

αγόρασα 2 μνημούλες utt

η μία στην αρχή μου έβγαζε χιλιάδες λάθη ακόμα και σε default καταστάσεις...

ύστερα από κάψιμο 2 ωρών έφτασε σε κατάσταση πολύ καλή για τα μόλις 2.85v που μπορώ να της δώσω μέσω της μητρικής μου..

η άλλη δεν έχει υποστεί ακόμα κάψιμο (αλλά δε το γλιτώνει όλη τη νύχτα) ΄βγάζει χιλιάδες λάθη και αυτή (πάντα σε default ρυθμίσεις)

πάντως σε 2-2-2-5 δεν είναι απόλυτα σταθερή. υπόψιν δεν μπουτάρει καν ακόμα και σε 2.5-3-3-5 πάντα στα 225/2.85

αν δουλέψει και η άλλη καλά με βλέπω για ocz ddr booster έτσι ώστε να παίζω σταθερός στα ~230 dual 2-2-2-5.Θα μπουτάρει πιστεύω με 2-2-2-5 με ρεύμα 3.2...

δε συμφωνείτε?

post-1891-1416071776,0458_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από morpheus

Μπορεις να κανεις το vmem mod;

τι είναι ακριβώς αυτό?πως μπορώ να το κάνω?αν έχει αναφερθεί το πως και τι ξανά δώσε μου μόνο λινκ παρακαλώ :)

Link δεν εχω γιατι δεν εχω ασχοληθει για τη δικη σου mobo, αλλα ειναι πολυ δημοφιλης οποτε θα το βρεις ευκολα με ενα search.

Αρχική απάντηση από Κοπρίτης

ρε παιδια τα 250fsb 2-2-2-5 με τα 3.2v Της Max-3 μου ειναι εφικτα?

τι εχετε δει οσοι τις εχετε δοκιμασει σε 875....

θα ελεγα οτι (σε AMD) τα 250 με 3.2 ειναι πιθανοτητα 40%, ενω με 3.3 90%

Για Intel που εισαι ενα κλικ κατω σε ανεμενωμενα MHz ενα Vio/Booster θα σου ελυνε καθε προβλημα!

please ειναι utt?

Mtec 05084

TTD7608F8E50D

part number M2G9JA8AMK9F081AA4

τελειωνει σε 4 η δευτερη γραμμη στα τσιπακια

το pn σε 1AA4 αλλα τα τσιπακια ειναι TTD και οχι ΤMD?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.