Aias Ιανουάριος 7, 2005 #141 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2005 παιδια κοιταμε μονο για 04514?Ψαχνω μνημουλες οποτε να παω για αυτες ή να προτιμησω tccc να εχω το κεφαλι μου ησυχο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Ιανουάριος 7, 2005 Author #142 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από Aias παιδια κοιταμε μονο για 04514?Ψαχνω μνημουλες οποτε να παω για αυτες ή να προτιμησω tccc να εχω το κεφαλι μου ησυχο? εξαρταται απο το ποσο ησυχος θα εισαι με 3.55V 24/7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aias Ιανουάριος 7, 2005 #143 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2005 με το τηλεφωνο στο χερι ειμαι...πολλα τα 3.55 αλλα στην τελικη καινουργιες θα της παρω , η εγγυηση lifetime δεν ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Ιανουάριος 7, 2005 Author #144 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2005 γκουχ γκουχ ....ναι η εγγυηση ειναι εγγυηση αλλα αν εισαι ατυχος μπορει να αρπαξει PSU, board CPU ... να υποθεσω εχεις AMD64? (και θες και ενα boostερακι ετσι για τα 3.55) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aias Ιανουάριος 7, 2005 #145 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2005 Εχω p4 με asus p4c800 Deluxe και μαλλον για mod με ποτενσιομετρακι θα παω .Θελω και dual channel δηλαδη (τρομαρα μου...). Στο eshop που πηρα τηλεφωνο και του ειπα οτι θελω μονο αυτες ,τα εχασε λιγο ο τυπος και μου ειπε οτι δεν εχουν στοκ twinmos και οτι στειλει ο προμηθευτης.Οποτε παω πλαισιο τωρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Ιανουάριος 7, 2005 #146 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από Vagouridis [Σήμερα, στις 16:56] Και μερικα απο τα δικα μου ΑΤΙΜΕ Vag........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Ιανουάριος 7, 2005 Author #147 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από Aias Εχω p4 με asus p4c800 Deluxe και μαλλον για mod με ποτενσιομετρακι θα παω .Θελω και dual channel δηλαδη (τρομαρα μου...). Στο eshop που πηρα τηλεφωνο και του ειπα οτι θελω μονο αυτες ,τα εχασε λιγο ο τυπος και μου ειπε οτι δεν εχουν στοκ twinmos και οτι στειλει ο προμηθευτης.Οποτε παω πλαισιο τωρα? καλα που μου το θυμησες !!! ηθελα να περασω απο πλαισιο και multirama που ειχα δει να εχουν kingston και twinmos! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aias Ιανουάριος 7, 2005 #148 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από esdee καλα που μου το θυμησες !!! ηθελα να περασω απο πλαισιο και multirama που ειχα δει να εχουν kingston και twinmos! Εισαι και μακρυα να πηγαιναμε μαζι (ειμαι Νικαια)!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Ιανουάριος 7, 2005 Author #149 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2005 LOL εχουμε και πλαισιο και multi εδω κοντα!για να δουμε τι θα δουμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Ιανουάριος 7, 2005 #150 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2005 Παντως ακομα τα περισσοτερα multirama εχουν τις παλιες παρτιδες, μου ειπαν (3 μαγαζια) οτι οι καινουργιες παρτιδες αναμενονται τωρα, μαζι και με τα ocz.....Για να δουμε.. Το πλαισιο τι να εχει αφου εχει μονο jetram, τι εγινε υπαρχουν utt και εκει ?????edit> παντως το ντιμακι της kingston μου εχει παει ανελπιστα καλα (ιδιο me unseen). 255@2.55@2.5-3-3-5 (δεν παει αλλο το cpu) και 202@2225, μακαρι να ειχα ρευμα για μνημες να δουμε που πηγαινε....και η μνημη ειναι παγωμενη! Εχει κανεις κανα boosteraki ευκαιρο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Ιανουάριος 7, 2005 #151 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2005 Να το γραφει και στην ουγια Τις βρηκα σε ενα σερβερ να τρεχουν με 2,5 ν στα 133 ΜΗΖ Μαλον βλεπω να αρχιζουμε ενα τρελο ψαξιμο για οτι τσιπακι εχει δυο βαθουλοματα πανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Ιανουάριος 7, 2005 Author #152 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από eleven Να το γραφει και στην ουγια Τις βρηκα σε ενα σερβερ να τρεχουν με 2,5 ν στα 133 ΜΗΖ Μαλον βλεπω να αρχιζουμε ενα τρελο ψαξιμο για οτι τσιπακι εχει δυο βαθουλοματα πανω μου εχουν γινει ψυχωση τα βαθουλοματα, ακομα και στο μπρικι του καφε να εχει βαθουλοματα θα αρχισω να ριχνω VOLT! (απο το modded ματι τις κουζινας!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Ιανουάριος 8, 2005 #153 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2005 Πρώτη επαφή με utt, απογοήτευση.. Φωνάζουν για ψύξη βέβαια, γκαρίζουν μάλλον γιατί εκτός του ανεμιστηριού είναι γυμνές. 238 με 3.4 και 2.0-7-14-2-0-5-2-2-1-1 (κατά Α64 tweaker) το Trfc μετά τα 220 κάνει κόλπα (reboot, σβήνει το μηχάνημα) και αναγκαστικά 14, από 12 που το είχα με τα ΒΗ. Τα υπόλοιπα timing δε φαίνεται να κάνουν τη διαφορά στο o/c. Κάποια ρύθμιση χαλάει τη συνταγή, θα τη βρω.. Να παίζει ρόλο το pcb; Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitewolf Ιανουάριος 8, 2005 #154 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2005 οποιος ψαχνει ,εχει μπολικες απο το ιδιο steping στο pc-world Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakis Ιανουάριος 8, 2005 #155 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από esdee μου εχουν γινει ψυχωση τα βαθουλοματα, ακομα και στο μπρικι του καφε να εχει βαθουλοματα θα αρχισω να ριχνω VOLT! (απο το modded ματι τις κουζινας!) Καλα ε πεθανα στα γελια Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Ιανουάριος 8, 2005 Author #156 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από chroma Πρώτη επαφή με utt, απογοήτευση.. Φωνάζουν για ψύξη βέβαια, γκαρίζουν μάλλον γιατί εκτός του ανεμιστηριού είναι γυμνές. 238 με 3.4 και 2.0-7-14-2-0-5-2-2-1-1 (κατά Α64 tweaker) το Trfc μετά τα 220 κάνει κόλπα (reboot, σβήνει το μηχάνημα) και αναγκαστικά 14, από 12 που το είχα με τα ΒΗ. Τα υπόλοιπα timing δε φαίνεται να κάνουν τη διαφορά στο o/c. Κάποια ρύθμιση χαλάει τη συνταγή, θα τη βρω.. Να παίζει ρόλο το pcb; την ψαχνω και εγω αυτη τι ριμαδα τι ρυθμιση! τωρα αν οι δικες σου μνημες στον hipro5 πανε 255 τοτε θα αρχισω να πανικοβαλομαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Ιανουάριος 8, 2005 #157 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2005 Θα μου στείλει ένα παλικάρι από Θεσσαλονίκη 2 x 512MB και θα σας πώ.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Ιανουάριος 8, 2005 Author #158 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2005 σας παρουσιαζουμε τον Alonso ... ειναι twinmos FAE Germany και θα τον πεθανουμε στις ερωτησεις στο XS κοιταξτε τα τελευταια post της σελιδας!http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=49229&page=28&pp=25stay tuned! Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Ιανουάριος 8, 2005 Author #159 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2005 BTW: TwinMOS/M.tec with AA4T @ the end of P/N should have Winbond UTTAA = 0,13um4 = Winbondalso the TwinMOS Speed Premium which will have better PCB than M.tec with 4 in the code should be the modules to go forδηλωση του alonso στο XS!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Ιανουάριος 8, 2005 #160 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2005 esdee να σε ρωτησω τα speed premium ερχονται ως απλα twinmos η θα ερχονται ως speed premium? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.