Jump to content

Φτιάχνοντας gaming PC από την αρχή

Petros Tnts

Recommended Posts

Κρισιμο ερωτημα το τελευταιο  :tongueout:

Ειχε αγιασμο πιθανοτατα, ή επικεντρωθηκε στην αλλη λυση, την ετοιμη, με τα 350€ (σε προηγουμενο θεμα). Και εγω εχω την απορια αν θα φτιαξει το pc ή αν θα μπει να δει τι γραψαμε το παλικαρι. 

• Like 1

Στο τελευταίο ερώτημα έχει σηκώσει η επιστήμη τα χέρια ψηλά,  δε θα μπορέσεις να δώσεις απάντηση.

Τώρα για το αν θα φτιάξει pc ο ερίφης που άνοιξε το θέμα, έχω να πω ένα.

Με έχουν ρωτήσει άπειρες φορές γνωστοί και άλλοι για σύνθεση υπολογιστή και τους έχω πει τις επιλογές που έχουν, προσφερόμενος μάλιστα

να τους βοηθήσω στην συναρμολόγηση και στην εγκατάσταση drivers & software.

Στο τέλος πήραν μια σύνθεση με μητρική, PSU, κουτί TURBOX ή αγόρασαν Laptop μόνο και μόνο γιατί είναι επώνυμο όπως hp,Toshiba κτλ με το επιχείρημα ότι έχει ένα τέρα σκληρό (λες και η χωρητικότητα αυξάνει τις επιδόσεις),  με celeron επεξεργαστή και μετά αναρωτιόνταν γιατί δεν παίζει παιχνίδια.

Ειναι λιγο στανταρακι αυτο που μπορει ο ενας να εχει προαποφασισει για κατι και απλα να θελει ωθηση... Οταν δε την βλεπει , ειτε εξαφανιζεται, ειτε απλα παιρνει αυτο που ειχε στην αρχη στο νου, εστω και αν ειναι σαπιλα, ακομη και αν του τονιζεις πως ΔΕΝ αξιζει τα λεφτα. Μου'χει συμβει αρκετες φορες. 

Ας περιμενουμε να δουμε ποιο το προβλημα του TS και δεν απανταει :)