Jump to content

Άγορα Pc Gaming

Petros Tnts

Recommended Posts

Φιλε μου , πρωτον και κυριοτερον, τα post σου να τα κανεις EDIT (επεξεργασια). Γι'αυτο υπαρχει το κουμπακι , γιατι στους κανονισμους δεν επιτρεπονται τα συνεχομενα post. 

Δευτερον , αυτα ειναι ΓΕΝΙΚΟΛΟΓΙΕΣ . Το λεμε και στην αρχη. ΔΕΝ ειναι πληροφοριες αυτες. Και εγω λεω οτι εχω 550W τροφοδοτικο , αν δε πω τι μαρκα ειναι δε λεω τιποτα. 

Και εγω λεω οτι εχω 3.3Ghz επεξεργαστη. Χωρις να πω ποιος ειναι , λεω μισα πραγματα. Συνηθως αυτοι που βαζουν τετοιες αγγελιες , ψαχνουν κοροιδα... Εαν ενδιαφερεσαι για την αγγελια , πρεπει να ρωτησεις για ΟΛΑ τα επιμερους. Ακριβως να σου πει τι ειναι και να σου πουμε αν αξιζουν τα 350€ 

Επισης, οθονη εχεις; Τι μητρικη εχεις; ΟΤΑΝ  το κοιταξεις, πες μας. Εχεις μητρικη και ψαχνεις ετοιμο; Δεν εχει λογικη :) Αποφασισε τι ακριβως θελεις να κανεις και μας λες :)

• Like 2

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.