Petros Tnts Σεπτέμβριος 9, 2015 Author #21 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2015 και τροφοδοτικό αυτό εδώ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Σεπτέμβριος 9, 2015 #22 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2015 Φιλε μου , πρωτον και κυριοτερον, τα post σου να τα κανεις EDIT (επεξεργασια). Γι'αυτο υπαρχει το κουμπακι , γιατι στους κανονισμους δεν επιτρεπονται τα συνεχομενα post. Δευτερον , αυτα ειναι ΓΕΝΙΚΟΛΟΓΙΕΣ . Το λεμε και στην αρχη. ΔΕΝ ειναι πληροφοριες αυτες. Και εγω λεω οτι εχω 550W τροφοδοτικο , αν δε πω τι μαρκα ειναι δε λεω τιποτα. Και εγω λεω οτι εχω 3.3Ghz επεξεργαστη. Χωρις να πω ποιος ειναι , λεω μισα πραγματα. Συνηθως αυτοι που βαζουν τετοιες αγγελιες , ψαχνουν κοροιδα... Εαν ενδιαφερεσαι για την αγγελια , πρεπει να ρωτησεις για ΟΛΑ τα επιμερους. Ακριβως να σου πει τι ειναι και να σου πουμε αν αξιζουν τα 350€ Επισης, οθονη εχεις; Τι μητρικη εχεις; ΟΤΑΝ το κοιταξεις, πες μας. Εχεις μητρικη και ψαχνεις ετοιμο; Δεν εχει λογικη Αποφασισε τι ακριβως θελεις να κανεις και μας λες 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petros Tnts Σεπτέμβριος 9, 2015 Author #23 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2015 φίλε sory δεν το ήξερα για το edit και η μητρική είναι παλιά οπότε άστο καλύτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Σεπτέμβριος 9, 2015 #24 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2015 LOL r7 240? 250?260?265? 260x? 360?360x? 370? Ποια απο ολες? Παιζουν απο 55 ευρω μεχρι 230!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Σεπτέμβριος 9, 2015 #25 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2015 Το θέμα θα κλειδώσει αφού ο @ αποφάσισε να φτιάξει σύστημα από την αρχή Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts