Jump to content

Νεα Συνθεση Pc

antonis

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Σαν παιδι και εγω ετοιμαζομαι για αναβαθμηση στο pc .

επειδι ειμαι λιγο αναποφασιστος θελω τις γνωμες σας .

εχω στο μυαλο μου 3 συνθεσεις :

1) asus maximus formula

q9450

kingston ddr 2 1200 η 1066 mhz

9800 gx2

2) asus striker formula

q9450

2η 8800 gtx για sli

3) asus maximus formula

q9550

και να μεινω με την 1 gtx

να πω πως δεν με ενδιαφερει να κλοκαρει και παρα πολυ καλα το pc απο θεμα cpu (λογο του 780 chipset ισως ,στην 2η περιπτωση)

επισης να πω πως μπορω να παρω μονο asus mobo και kingston ram

ευχαριστω .:D

επισης να πω πως μπορω να παρω μονο asus mobo και kingston ram

ευχαριστω .:D

ειπα πιο πανω

οσο για την rampage δεν την εχει δoκημασει και κανενας για να ξερω τι παιζει

αυτο που κολλά???? απ την στίγμη που δεν έχεις τα παρτς είδη πίστευω πως για να ποσταρεις θα είσια ανόικτος όπως και όλοι μας που ζήταμε γνώμες μεσο του φορυμ σε νεες προτάσεις

αυτο που κολλά???? απ την στίγμη που δεν έχεις τα παρτς είδη πίστευω πως για να ποσταρεις θα είσια ανόικτος όπως και όλοι μας που ζήταμε γνώμες μεσο του φορυμ σε νεες προτάσεις

απο την στιγμη που λεω μονο asus εσυ τι πιστευεις οτι παιζει , λες να ειμαι τοσο φανατικος τις asus ?

δεν πιστευω να πρεπει να πω και τον λογω .

απλα ζητησα ποια απο τις 3 συνθεσεις προτεινεται οχι τι πρεπει και αν πρεπει να αλλαξω κατι .αν ηθελα γνωμες για καποιο part θα εβαζα τιτλο γνωμες για τα παρακατω parts

πρωτα διαβαζουμε καλα τα ποστ και μετα απανταμε .

Δίαβασα το ποστ αλλά κατάλαβα αλλαν τα λλον νόμισα πώς μιλούσες για μόνο να πάρεισ την asus Τώρα αν θες να σου προτείνω κατι απ αυτά που είδη είσαι μεταξυ θα έλεγα ότι η 3 είναι η καλύτερη

Φίλικα πάντα

Εγω σου προτεινω την πρωτη για να μην βαζεις sli αλλα θα σου στοιχισει πιο ακριβα.Εαν θες να γλιτωσεις καποια χρηματα παρε την τριτη επιλογη.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.