Darap21 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8, 2015 Καλησπέρα..έκανα φορματ και στην επιλογή του δίσκου για εγκατάσταση είχα επιλέξει κατά λάθος τον 2 σκλήρο μου και όχι τον SSD..Λοιπόν εγώ τον είχα κάνει διαγραφεί και μετά έκανα δημιουργία.Έγινε η δημιουργία έκανα εγκατάσταση τα windows στον SSD και όλα μια χαρα..Πάω τώρα να κάνω εγκατάσταση το παιχνίδι και βλέπω πως δεν υπάρχει μεγάλος σκληρός..Τι κάνω τώρα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Σεπτέμβριος 8, 2015 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2015 Δεξλι κλικ στο Computer και manage. Σου ανοίγει το Computer Management. Πας στο Disk Management. Εκεί θα δεις τους δίσκους. Τον βλέπεις εκεί? Αν θες ανέβασε και ένα screenshot από εκεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Σεπτέμβριος 9, 2015 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2015 Αν τον βλεπεις, ισως να πρεπει να ορισεις και Letter απο το disk management. Παλιοτερα βασικα (στα 7) , σε φρεσκιες εγκαταστασεις, δε το εβρισκε και το οριζα εγω (ενα απο τα HDD μου). Τωρα πλεον δε κανω απολυτως τιποτα και τα βρισκει απο μονο του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Σεπτέμβριος 10, 2015 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2015 Εντάξει το έκανα παιδιά..Ευχαριστώ.. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts