swapjim Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8, 2015 (edited) Yπάρχει κάποιο κατάστημα το οποίο να διαθέτει ανοιγμένα πληκτρολόγια για δοκιμή;Θέλω να δοκιμάσω MX Blues, MX Browns, και αν δεν είναι επιστημονική φαντασία buckle springs (ok, είναι, ας το αφήσουμε). Το Public και το Πλαίσιο έχουν κάποια ανοιχτά αλλά κανένα δεν είναι Blue ή Brown.Έχει διαβάσει τις περιγραφές, έχει δει τα video στο YouTube, έχω ακούσει τι ήχο παράγει το κάθε ένα, και ξέρω πως μπορώ να αγοράσω ένα δείγμα με τους 4-5 πιο κοινούς switches που υπάρχουν.Αλλά άλλο είναι να δοκιμάσεις το real thing ;-) Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 8, 2015 από swapjim Link to comment Share on other sites More sharing options...
jniki10 Σεπτέμβριος 8, 2015 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2015 Γιατι δεν πας σε κανενα ιντερνετ καφε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
snakemjk Σεπτέμβριος 8, 2015 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2015 (edited) Γιατι δεν πας σε κανενα ιντερνετ καφε; Αν κ έχω χρόνια να πάω σε ίντερνετ καφέ.... Υπάρχουν ίντερνετ καφέ με μηχανικά πληκτρολόγια;;;; (τόσο μπροστά;; ) Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 8, 2015 από snakemjk Link to comment Share on other sites More sharing options...
jniki10 Σεπτέμβριος 8, 2015 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2015 Τα inspot ξερω οτι εχουν τα blackwidow Link to comment Share on other sites More sharing options...
swapjim Σεπτέμβριος 8, 2015 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2015 Πολύ καλή ιδέα! Έχω περάσει πολλές φορές έξω από net cafe και παρατήρησα πως τα πληκτρολόγια τους ήταν μηχανικά αλλά ποτέ δεν σκέφτηκα να μπω μέσα. Ευχαριστώ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jniki10 Σεπτέμβριος 8, 2015 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2015 Τίποτα :p και θα τα δοκιμασεις επανω σε πισι αρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Σεπτέμβριος 8, 2015 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2015 ΕΔω εισαι https://www.reddit.com/r/MechanicalKeyboards/wiki/greek_shopping_guide 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Σεπτέμβριος 8, 2015 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2015 στα m-systems θυμαμαι ειχαν καποια keycaps με τον καθε διακοπτη πανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Σεπτέμβριος 9, 2015 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2015 Αν θέλεις να δοκιμάσεις διακόπτες και όχι μάρκες, μπορείς να στείλεις ένα pm στον GoriLLakos και να πας στον Πειραιά να δοκιμάσεις κάποιο CM. Έχουν σχεδόν όλους τους τύπους εκεί, αφού έχουν την αντιπροσωπεία της CM 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
siegfried_gr Σεπτέμβριος 28, 2015 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2015 Και το public έχει το razer σποτ που έχει blackwidow για να δοκιμάσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Σεπτέμβριος 28, 2015 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2015 ελατε σπιτι μου να δοκιμασετε mx blues 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Σεπτέμβριος 28, 2015 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2015 Noppoo Choc Mini reporting for duty 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts