Jump to content

BH-5 Freezer!!!

Spyrious

Recommended Posts

Έφτιαξα αυτήν την "πατέντα" ώστε να ψυχθούν οι ρευματοφάγες B(itc)H-5.

Για την κατασκευή χρειάστηκαν

2 ψύκτρες από slot P3

λίγη σιλικόνη για ενυδρία

λίγη arctic ceramique

2 ανεμηστηράκια Sunon 40x40x25mm 12v

2 γρυλάκια 40mm

βίδες και βέβαια ένα stick 512mb dual sided bh5

Οι ψυκτρες κόπηκαν στο κατάλληλο μέγεθος (4 κομμάτια).

Οι ψύκτρες τοποθετήθηκαν με τον "the Voudas way", τον οποίο ευχαριστώ για τις πληροφορίες που μου έδωσε.

Τα ανεμηστηράκια βιδώθηκαν σε δύο ψύκτρες.

Και ειδού το αποτέλεσμα.

post-1039-1416071486,789_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από Voudas

πανέμορφο αποτέλεσμα:D

τί έδωσαν σε oc?

Ακόμα δεν την έβαλα επάνω.Μέχρι να κάνω το mod στο tagan λεω να ξεκινήσω με 2άρια και 3,1v να δω που θα πάνε και μετά βλέπω.

πολύ καλός Spyrious μπράβο, προφανώς θα τις παίξεις σε 1-3. Για 939 η μοναδική mobo που κάνει DC σε 1-3 και 2-4 από αυτά που ξέρω είναι η A8V ΑSUS, αν και έχω σοβαρή υποψία πως το DFI 939 θα κάνει και αυτό DC έτσι.

Αν μπει αναμεσα δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα γιατι αποτι βλεπω το παχος των φινς ειναι μικροτερο απο το διαθεσιμο κενο. Βεβαια το γεγονος οτι ολα τα κενα δεν ειναι ιδια, το μεσαιο ειναι μεγαλυτερο, μπορει να δημιουργησει καποιο κολλημα... Παντως για να γινει αυτο σπυρο πρεπει τις βιδες στηριξεις του ενος απο τους δυο ανεμιστηρες (του κατω) να τους βαλεις απτην αλλη μερια (αριστερη) αν θελεις το ντιμακι να το βαλεις σε αριστερο σλοτ, γιατι αλλιως η βιδες θα εμποδιζουν τα φινακια να θυληκωσουν.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.