TROIDX Ιανουάριος 1, 2005 #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 Hipro μήπως είναι προγραματάκι απο την ARRL? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Ιανουάριος 2, 2005 Author #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2005 Αρχική απάντηση από bleo8onhs [Χθες, στις 19:23] Επίσης αν δεν δουλέψουν οι εξομειωτές γιατί δεν δοκιμάζεις την λύση του dual boot? Εγώ δυστυχώς έτσι δουλεύω... Dual boot του έχω βάλει στον ένα υπολογιστή και είναι ΟΚ.........Το Laptop του όμως ACER Travelmate 290 δυστηχώς ΔΕΝ ξεκινάει ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ την εγκατάσταση των Win 98....... Τελικά κατέβασα το Win Virtual Server αλλά ΔΕΝ κάνει για τα Win 2000 που έχει το Laptop τώρα πιά.......Κατέβασα και το Windows Virtual PC και έγινε τελικά η πολυπόθητη εγκατάσταση στο Laptop μέσα στα Windows 2000......Καλό προγραμματάκι ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΠΑΛΙ ΔΕΝ μου ανοίγει το πρόγραμμα........Ουουουουουφφφφφφφφ..........Τι έχω πάθει....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Ιανουάριος 2, 2005 Author #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2005 Αρχική απάντηση από TROIDX [Χθες, στις 22:53] Hipro μήπως είναι προγραματάκι απο την ARRL? Όχι TROID , είναι της ALDENA ιταλικής.......και η καινούργια έκδοσή του έχει καμμιά 6000 Ευρώ......... Τους έστειλα και e-mail μήπως τυχόν έχουν βγάλει κάποια αναβάθμιση γι'αυτό και περιμένω απάντηση...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιανουάριος 2, 2005 #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2005 Τίποτα μωρέ! Τζαμπέ! Καλά τι κάνει αυτό το πρόγραμμα και είναι τόσο ακριβό; Σου λέει πώς να δημιουργήσεις χρυσάφι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
netcrawler Ιανουάριος 2, 2005 #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2005 Hipro Δοκίμασε και το VMware δέν χάνεις τίποτα παρα μόνο λίγο χρόνο Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Ιανουάριος 2, 2005 Author #26 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2005 Αρχική απάντηση από netcrawler [Σήμερα, στις 17:52] Hipro Δοκίμασε και το VMware δέν χάνεις τίποτα παρα μόνο λίγο χρόνο Θα το δοκιμάσω κι αυτό να δώ.......Σ'ευχαριστώ....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Ιανουάριος 2, 2005 #27 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2005 Κορυφαίο πρόγραμμα το MS VIRTUAL PC... Έχω DOS 6.22 και WIN3.1 στα XP μου...Έχει δοκιμάσει κάνεις να βάλει τα Longhorn πάνω απο Virtual? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamatas Ιανουάριος 4, 2005 #28 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2005 ωχχχ βρε αδερφε παλι δυσκολα μασ βαζεις. ακου να μη διαβαζει τη δισκετα οταν ξεκιναει. πολυ περιεργος εισαι μου φενεται.λοιπον ακου τι θα κανεις.1) καταρχην θα χριαστεις ενα ψαλιδι, λιγη κολλα , λιγο στοκο,μια σπατουλα, και ενα τρυπανακι μικρο. προσεχε ι σπατουλα να ειναι μικρη.2)οταν τα παρεις ολα αυτα ανοιγεις το καπακι το πλαινο με μεγαλη προσοχη ομως μη τραυματισεις τα ευεσθητα μερη του υπολογιστη.3)εκει θα βρεις το ντριβε τις δισκετας. λοιπον περνεις το ψαλιδι και με πολυ μεγαλη προσοχη κοβεις τα καλωδια του ρευματος και του ντατα.(ενα γκρι)4)μετα περνεις το στοκο(ισως χριστει να τον διαλισεις σε λιγο νερο για να γυνει ευκολοτερος στη χρηση) και με την μικρη σπατουλα που εχεις βαζεις λιγο στοκο γυρω απο τον επεξεργαστη. ΠΡΟΣΟΧΗ!! μη βαλεις πολυ στοκο και παει στο ανεμιστηρακι γιατι μετα δε 8α διωχνει πολυ καλα τη θερμοκρασια.5)πριν στεγνωσει ο στοκος ακουμπας το ντριβε στο στοκο και κλεινεις τις τρυπες γυρω γυρω με την κολλα.6)αν εισαι πολυ μερακλης μπορεις με ενα πατοχαρτο να τροχισεις το στοκο να ειναι πιο λειος(ετσι ρεει καλυτερα ο αερας και κανεις καλυτερο οβερκλοκινγκ)7)μετα με το τρυπανακι ανιγεις 3 τριπιτσες στο τροφοδοτικο και εκει μεσα βαζεις τα καλωδια του ντραιβ(για τροφοδοσια ρευματος γινεται αυτο. χωρις αυτο δε 8α δουλεψει το ντραιβ). προσεχε να τα βαλεις με τι σειρα μεσα.και μετα κλεινεις τις χαραμαδες με λιγη κολλα.(μη βαλεις πολυ. κραταει και ετσι)8) τελος το γκρι καλωδιο του ντατα το κολλας με λιγη σιλικονι, που ξεχασα να σου πω, πανω σε ενα πλατυ καλωδιο γκρι.(αυτο που ειναι για το σκληρο δισκο). με αυτο το τροπο τα δεδομενα τις δισκετασ θα μπλεκονται λιγο με αυτα του σκλιρου αλλα δε σε πειραζει αν δε τη χρησημοποιεις πολυ τι δισκετα.9)ΠΡΟΣΟΧΗ! το αφηνεις να στεγνωσει ΚΑΛΑ πριν κλισεις το καπακι και μετα κλεινεις το καπακι με μεγαλη προσοχη.ολα αυτα πρεπει να τα κανεις οντας γειωμενος η σε χωρο χωρις στατικο ηλεκτρισμο για να μη παθουν τιπιτα τα τσιπακια.μετα απο αυτο σιγουρα η δισκετα δε θα σε ξαναενοχλησει στο μελλον Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Ιανουάριος 5, 2005 Author #29 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2005 Περιγραφικότατος και κατατοπιστικότατος ήσουν...........και ναι όντως ΔΟΥΛΕΨΕ το κόλπο σου και τώρα είμαι ΟΚ από θέμα δισκέτας.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.