Jump to content

ΔΥΟ ερωτήσεις.......

hipro5

Recommended Posts

1. ΠΩΣ μπορώ να απενεργοποιήσω στα Windows XP όταν μπαίνω στο λειτουργικό να ΜΗΝ πάει και μου διαβάζει τη δισκέτα?........ :)

2. ΠΙΟ δύσκολη(νομίζω)........Έχουμε ένα πρόγραμμα που παίζει ΜΟΝΟ σε Windows 98.........ΠΩΣ μπορώ (με κάποιο πρόγραμμα ίσως) αυτό το πρόγραμμα να παίξει σε Windows XP.........?....

Ευχαριστώ πολύ......... :D

1. Για εξήγησέ το λίγο...

2. Υπάρχει μία επιλογή η οποία έχει όμως σπάνια αποτέλεσμα. Βρίσκεις το αρχείο που θες, δεξί κλικ, properties, compatibility και επιλέγεις τι θες. Όπως είπα όμως σπάνια δουλεύει...

1. Αν και δεν καταλαβαίνω γιατί έχεις τέτοιο θέμα, απλά απενεργοποίησε τη δισκέτα από το Device Manager.

2. Είτε με το Compatibility Wizard, είτε με κάποια ρύθμιση ή update που ίσως έχει το πρόγραμμα. (Αν μας έλεγες και ποιο είναι θα βοηθούσε..). Αλλιώς όπως λέει ο dellman!

Όταν τα XP "μπαίνουν" στην επιφάνια εργασίας τότε "ψάχνουν" τη δισκέτα να δούν α. αν υπάρχει μέσα β. να τη διαβάσουν.........Αυτό δε θέλω........Πως να απενεργοποιήσω αυτό το "ψάξιμο δισκέτας" ?

Virtual Server ? προγραμμα για Windows XP είναι?.......

Από τα XP και να επιλέξω να το παίξει με συμβατότητα Win 98 , δεν παίζει πάλι.........

Αρχική απάντηση από Pc-Corner [Σήμερα, στις 14:51]

1 μήπως έχεις κανα norton?

Έχω και το ξέρω ότι γίνεται κι από κεί..........Σε άλλο κομπιούτερ που δεν έχω τίποτα.........ΠΑΛΙ μου το κάνει.........Ψάχνει τη δισκέτα....... :(

Αρχική απάντηση από hipro5

Όταν τα XP "μπαίνουν" στην επιφάνια εργασίας τότε "ψάχνουν" τη δισκέτα να δούν α. αν υπάρχει μέσα β. να τη διαβάσουν.........Αυτό δε θέλω........Πως να απενεργοποιήσω αυτό το "ψάξιμο δισκέτας" ?

Virtual Server ? προγραμμα για Windows XP είναι?.......

Από τα XP και να επιλέξω να το παίξει με συμβατότητα Win 98 , δεν παίζει πάλι.........

Μάλλον λέει το MS Virtual PC. Το πρόγραμμα τρέχει σε XΡ και δημιουργείς ένα εικονικό PC. Εκεί φορτώνεις ότι λειτουργικό θες. Πάει βέβαια απελπιστικά αργά αλλά τι να κάνουμε;

Αρχική απάντηση από jpavly [Σήμερα, στις 14:51]

1. Αν και δεν καταλαβαίνω γιατί έχεις τέτοιο θέμα, απλά απενεργοποίησε τη δισκέτα από το Device Manager.

2. Είτε με το Compatibility Wizard, είτε με κάποια ρύθμιση ή update που ίσως έχει το πρόγραμμα. (Αν μας έλεγες και ποιο είναι θα βοηθούσε..). Αλλιώς όπως λέει ο dellman!

2. Είναι ένα πρόγραμμα για κεραίες πολύ παλιό..........Παίζει σε Windows 3.1 ...... :eek:.....και σε Windows 95/98/NT........ΔΕΝ παίζει σε Windows 2000/XP....... :(

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Μάλλον λέει το MS Virtual PC. Το πρόγραμμα τρέχει σε XΡ και δημιουργείς ένα εικονικό PC. Εκεί φορτώνεις ότι λειτουργικό θες. Πάει βέβαια απελπιστικά αργά αλλά τι να κάνουμε;

δεν ειναι τοσο αργο το virtual pc της microsoft και δουλευει θαυμασια (η μικροσοφτ το αγορασε το συγκεκριμενο προγραμμα απο αλλη εταιρια)

σε δοκιμες που εχω κανει με μια πατατα προγραμμα τιμολογησης

το προγραμμα πεταει βεβαια τρεχει τωρα σε p4 2ghz με winxp και virtual win98 και τοτε το τρεχανε σε pii 350

Αρχική απάντηση από hipro5

2. Είναι ένα πρόγραμμα για κεραίες πολύ παλιό..........Παίζει σε Windows 3.1 ...... :eek:.....και σε Windows 95/98/NT........ΔΕΝ παίζει σε Windows 2000/XP....... :(

αλλαξε το compatibility mode του προγραμματος ...στο εικονιδιο του prog κανε δεξι click->properties->compatibility mode και αλλαξε το σε οτι windows version γουσταρεις

μπορει να δουλεψει

Αρχική απάντηση από bourlas [Σήμερα, στις 16:29]

δεν ειναι τοσο αργο το virtual pc της microsoft και δουλευει θαυμασια (η μικροσοφτ το αγορασε το συγκεκριμενο προγραμμα απο αλλη εταιρια)

σε δοκιμες που εχω κανει με μια πατατα προγραμμα τιμολογησης

το προγραμμα πεταει βεβαια τρεχει τωρα σε p4 2ghz με winxp και virtual win98 και τοτε το τρεχανε σε pii 350

Και ο hipro pii 350 έχει.....:hehe: :hehe:

Γιώργο δοκίμασε αυτο που λένε τα παιδιά για το compatibility mode.

Ρε παιδιά, αφού λέει το παλληκάρι ότι δεν κάνει τίποτα το compatibility...

hipro5 είναι μεγάλο το αρχείο να μου το στείλεις? Μήπως και το κάνω να δουλέψει...

PM me! :T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.