hipro5 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31, 2004 1. ΠΩΣ μπορώ να απενεργοποιήσω στα Windows XP όταν μπαίνω στο λειτουργικό να ΜΗΝ πάει και μου διαβάζει τη δισκέτα?........ 2. ΠΙΟ δύσκολη(νομίζω)........Έχουμε ένα πρόγραμμα που παίζει ΜΟΝΟ σε Windows 98.........ΠΩΣ μπορώ (με κάποιο πρόγραμμα ίσως) αυτό το πρόγραμμα να παίξει σε Windows XP.........?.... Ευχαριστώ πολύ......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Δεκέμβριος 31, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2004 1. Για εξήγησέ το λίγο...2. Υπάρχει μία επιλογή η οποία έχει όμως σπάνια αποτέλεσμα. Βρίσκεις το αρχείο που θες, δεξί κλικ, properties, compatibility και επιλέγεις τι θες. Όπως είπα όμως σπάνια δουλεύει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Δεκέμβριος 31, 2004 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2004 2.Στήνεις το virtual server και κάνεις εκεί install 98 και παίζεις έτσι1. More infos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pc-Corner Δεκέμβριος 31, 2004 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2004 1 μήπως έχεις κανα norton? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Δεκέμβριος 31, 2004 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2004 1. Αν και δεν καταλαβαίνω γιατί έχεις τέτοιο θέμα, απλά απενεργοποίησε τη δισκέτα από το Device Manager.2. Είτε με το Compatibility Wizard, είτε με κάποια ρύθμιση ή update που ίσως έχει το πρόγραμμα. (Αν μας έλεγες και ποιο είναι θα βοηθούσε..). Αλλιώς όπως λέει ο dellman! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Δεκέμβριος 31, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2004 Όταν τα XP "μπαίνουν" στην επιφάνια εργασίας τότε "ψάχνουν" τη δισκέτα να δούν α. αν υπάρχει μέσα β. να τη διαβάσουν.........Αυτό δε θέλω........Πως να απενεργοποιήσω αυτό το "ψάξιμο δισκέτας" ? Virtual Server ? προγραμμα για Windows XP είναι?....... Από τα XP και να επιλέξω να το παίξει με συμβατότητα Win 98 , δεν παίζει πάλι......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Δεκέμβριος 31, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2004 Αρχική απάντηση από Pc-Corner [Σήμερα, στις 14:51] 1 μήπως έχεις κανα norton? Έχω και το ξέρω ότι γίνεται κι από κεί..........Σε άλλο κομπιούτερ που δεν έχω τίποτα.........ΠΑΛΙ μου το κάνει.........Ψάχνει τη δισκέτα....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pc-Corner Δεκέμβριος 31, 2004 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2004 1 το κάνει το norton αυτό γι αυτό ρωτάω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Δεκέμβριος 31, 2004 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2004 Αρχική απάντηση από hipro5 Όταν τα XP "μπαίνουν" στην επιφάνια εργασίας τότε "ψάχνουν" τη δισκέτα να δούν α. αν υπάρχει μέσα β. να τη διαβάσουν.........Αυτό δε θέλω........Πως να απενεργοποιήσω αυτό το "ψάξιμο δισκέτας" ? Virtual Server ? προγραμμα για Windows XP είναι?....... Από τα XP και να επιλέξω να το παίξει με συμβατότητα Win 98 , δεν παίζει πάλι......... Μάλλον λέει το MS Virtual PC. Το πρόγραμμα τρέχει σε XΡ και δημιουργείς ένα εικονικό PC. Εκεί φορτώνεις ότι λειτουργικό θες. Πάει βέβαια απελπιστικά αργά αλλά τι να κάνουμε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Δεκέμβριος 31, 2004 Author #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2004 Αρχική απάντηση από jpavly [Σήμερα, στις 14:51] 1. Αν και δεν καταλαβαίνω γιατί έχεις τέτοιο θέμα, απλά απενεργοποίησε τη δισκέτα από το Device Manager. 2. Είτε με το Compatibility Wizard, είτε με κάποια ρύθμιση ή update που ίσως έχει το πρόγραμμα. (Αν μας έλεγες και ποιο είναι θα βοηθούσε..). Αλλιώς όπως λέει ο dellman! 2. Είναι ένα πρόγραμμα για κεραίες πολύ παλιό..........Παίζει σε Windows 3.1 ...... .....και σε Windows 95/98/NT........ΔΕΝ παίζει σε Windows 2000/XP....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Δεκέμβριος 31, 2004 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2004 Σωστός είναι η μόνη λύση αν παίζει μόνο σε 98 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Δεκέμβριος 31, 2004 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2004 Hipro.... αυτό με τη δισκέτα που λες, μου το έκανε σε μένα όταν είχα Norton. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bourlas1416003173 Δεκέμβριος 31, 2004 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2004 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis Μάλλον λέει το MS Virtual PC. Το πρόγραμμα τρέχει σε XΡ και δημιουργείς ένα εικονικό PC. Εκεί φορτώνεις ότι λειτουργικό θες. Πάει βέβαια απελπιστικά αργά αλλά τι να κάνουμε; δεν ειναι τοσο αργο το virtual pc της microsoft και δουλευει θαυμασια (η μικροσοφτ το αγορασε το συγκεκριμενο προγραμμα απο αλλη εταιρια) σε δοκιμες που εχω κανει με μια πατατα προγραμμα τιμολογησηςτο προγραμμα πεταει βεβαια τρεχει τωρα σε p4 2ghz με winxp και virtual win98 και τοτε το τρεχανε σε pii 350 Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Δεκέμβριος 31, 2004 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2004 Αρχική απάντηση από hipro5 2. Είναι ένα πρόγραμμα για κεραίες πολύ παλιό..........Παίζει σε Windows 3.1 ...... .....και σε Windows 95/98/NT........ΔΕΝ παίζει σε Windows 2000/XP....... αλλαξε το compatibility mode του προγραμματος ...στο εικονιδιο του prog κανε δεξι click->properties->compatibility mode και αλλαξε το σε οτι windows version γουσταρεις μπορει να δουλεψει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Δεκέμβριος 31, 2004 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2004 Εμένα προσωπικά όταν το είχα βάλει σερνότανε... Και δεν έχω μικρό σύστημα! P4 2.8HT με 512PC3200... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Δεκέμβριος 31, 2004 #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2004 Για την δισκετα:Αν εχεις νορτον ειναι λογικο να το κανει. Αν δεν εχεις τοτε στον φακελο με τα Recent documents υπαρχει καποιο αρχειο που ειχες κανει access απο την δισκετα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TROIDX Δεκέμβριος 31, 2004 #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2004 Αρχική απάντηση από bourlas [Σήμερα, στις 16:29] δεν ειναι τοσο αργο το virtual pc της microsoft και δουλευει θαυμασια (η μικροσοφτ το αγορασε το συγκεκριμενο προγραμμα απο αλλη εταιρια) σε δοκιμες που εχω κανει με μια πατατα προγραμμα τιμολογησης το προγραμμα πεταει βεβαια τρεχει τωρα σε p4 2ghz με winxp και virtual win98 και τοτε το τρεχανε σε pii 350 Και ο hipro pii 350 έχει..... :hehe: Γιώργο δοκίμασε αυτο που λένε τα παιδιά για το compatibility mode. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Δεκέμβριος 31, 2004 #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2004 Ρε παιδιά, αφού λέει το παλληκάρι ότι δεν κάνει τίποτα το compatibility... hipro5 είναι μεγάλο το αρχείο να μου το στείλεις? Μήπως και το κάνω να δουλέψει... PM me! Link to comment Share on other sites More sharing options...
netcrawler Δεκέμβριος 31, 2004 #19 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2004 Δοκίμασε και με το VMWARE Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Ιανουάριος 1, 2005 #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 Επίσης αν δεν δουλέψουν οι εξομειωτές γιατί δεν δοκιμάζεις την λύση του dual boot? Εγώ δυστυχώς έτσι δουλεύω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.