morfeas-dsl- Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31, 2004 Καλησπερα. Θελω να αγορασω μια καλη ψυκτρα για τον επεξεργαστη μου. Εχετε καμμια να προτεινετε?Μου προτειναν καποιες με 40 ευρω(3οροφη μου φαινοταν!). Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Δεκέμβριος 31, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2004 THERMALRIGHT XP 120 ~60 http://www.thermalright.com/product_default.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Δεκέμβριος 31, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2004 Πανεμορφο spc αλλα ψιλοακριβουτσικο. (ειδες τι μας εκανες με το pc? ερχεται εξεταστικη και δεν ξερω τι βιβλια εχω !!!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Δεκέμβριος 31, 2004 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2004 Αρχική απάντηση από morfeas-dsl- Πανεμορφο spc αλλα ψιλοακριβουτσικο. όντως κούκλα και αποτελεσματική (και αθόρυθη αν βάλεις 120αρη) Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Ιανουάριος 2, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2005 spc δεν ειναι συμβατη ομως με τη μητρικη μου.εδω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.