Γεώργιος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5, 2015 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5, 2015 παίδες παίζω σιγά σιγά το assetto corsa . το είχα μάθει εδώ από το εργαστήρι .ικανοποιημένος μέχρι στιγμής .εκεί που έψαχνα τα αυτοκίνητα να κάνω ένα practice να απολαύσω είδα ότι είχε και playble ένα formula one αυτοκίνητο . τη lotus 98t . εψαξα λίγο για στοιχεία και έμαθα ότι την οδηγούσε και ο σέννα.αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν η θέση οδήγησης .είχα παλιά τρια νομίζω f1 της codemasters . αλλά μου ήταν δύσκολο για απόλαυση η θέση των σύγχρονων f1 . σε πολλά σημεία δεν βλέπω καλά τις στροφές .ενώ με τη Lotus ήμουν μια χαρά. το απόλαυσα κάθε γύρο .νομίζω ότι οι αλλαγές ήταν λόγω αεροδυναμικής περισσότερο . σίγουρα τα συγχρονα είναι πιο όμορφα . αλλά η θέση είναι πολύ αγωνιστική . και δεν έχεις τόση ορατότητα . ξέρει κανείς φίλος του αθλήματος πότε έγινε η δραστική αλλαγή της θέσης οδήγησης ?? ας ελπίσω ότι δεν είμαι τόσο ασχετος που η θέση οδήγησης - η οπτική της και το ύψος οφείλονται σε άλλη λήψη κάμερας ή fov . γιατί είναι από διαφορετικά studio .
Recommended Posts