Jump to content

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα έχει κάνει κάποιος αγορά από το http://www.computeruniverse.net/ έχει πολύ καλές τιμές σε σχέσει με ελληνικά e-shop συγκεκριμένα για ένα pc που σκέφτομαι να αγοράσω είναι 300 ευρώ πιο κάτω

On 5/9/2015 at 12:20 ΜΜ, το μέλος hrrsppzgl έγραψε:

Ναι, πολύ καλή εξυπηρέτηση. Έχω πάρει μια οθόνη και ένα android box

επειδη  είναι γερμανικό το site η οθόνη είχε manual στα αγγλικά? 

την έβαλες κατευθείαν στο ρεύμα ι ήθελε αντάπτορα ?? 

• Like 1

Εγω περιμενω μια μητρικη και μνημες απο εκει. Εχω ακουσει καλα λογια γενικα. Ship εγιναν 1 μερα μετα την παραγγελια. Αρα καλα το βλεπω...

Πολύ καλό μαγαζί και τρομερές τιμές ακόμα και χωρίς τις προσφορές. Έχω ψωνίσει το κύριο μηχάνημα μου από εκεί.

On 7/9/2015 at 4:04 ΜΜ, το μέλος sakinor έγραψε:

αντε να ανοιξει το paypal να παρω την καρτα μου απο κει!

Με εμβασμα θα την πληρώσεις... Το paypal θα σου κρατήσει έξτρα προμήθεια

Αγγλικό manual είχε η οθόνη και φις για την πρίζα που ταιριάζει στην Ελλάδα. Με paypal είχα κάνει την αγορά

• 2 weeks later...
(edited)

οταν βλέπετε προιοντα με πολυ καλες τιμες παρατηρήστε οτι διπλα γραφει (b-ware) αυτο σημαινει οτι το προιον δεν ειναι a-grade αρα μπορει η να εχει ανοιχτεί ή να εχει χτυπημενη συσκευασία η κατι αλλο, παραμένουν πληρως λειτουργικά βεβαια.. Google it.

Έγινε επεξεργασία από xoxlasae
  • Like 1
  • 4 weeks later...
  On 5/9/2015 at 9:51 ΠΜ, το μέλος gunsnrose123 έγραψε:

Καλησπέρα έχει κάνει κάποιος αγορά από το http://www.computeruniverse.net/ έχει πολύ καλές τιμές σε σχέσει με ελληνικά e-shop συγκεκριμένα για ένα pc που σκέφτομαι να αγοράσω είναι 300 ευρώ πιο κάτω

Εχω παρει σχεδον ολοκληρο συστημα απο εκει , πολυ καλες τιμες και εξυπηρετηση , με κρατουσαν ενημερο καθολη την διαρκεια αν τους εστελνα e-mail με ερωτησεις , και τον πρωτο χρονο αναλαμβανουν αυτοι τα μεταφορικα αν παιχτει τιποτα με προιον . Off-topic , αγορες γινονται μεσω paypal στο εξωτερικο?

μιας και δεν με αφηνει να πληρωσω με πιστιωτικη,γνωριζει κανεις αμα με πληρωμη μεσω καταθεσης(εμβασμα)θα προχωρησει κανονικα η συνναλαγη μου?

• 1 year later...

για μία κάρτα γραφικών που θέλω να πάρω αξίζει το computer universe; ενδιαφέρομαι για την msi 1070 gaming x.