gunsnrose123 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5, 2015 Καλησπέρα έχει κάνει κάποιος αγορά από το http://www.computeruniverse.net/ έχει πολύ καλές τιμές σε σχέσει με ελληνικά e-shop συγκεκριμένα για ένα pc που σκέφτομαι να αγοράσω είναι 300 ευρώ πιο κάτω Link to comment Share on other sites More sharing options...
hrrsppzgl Σεπτέμβριος 5, 2015 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2015 Ναι, πολύ καλή εξυπηρέτηση. Έχω πάρει μια οθόνη και ένα android box. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Σεπτέμβριος 5, 2015 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2015 μπορεις να πληρωσεις με paypal? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gunsnrose123 Σεπτέμβριος 5, 2015 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2015 Ναι, πολύ καλή εξυπηρέτηση. Έχω πάρει μια οθόνη και ένα android box επειδη είναι γερμανικό το site η οθόνη είχε manual στα αγγλικά? την έβαλες κατευθείαν στο ρεύμα ι ήθελε αντάπτορα ?? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Σεπτέμβριος 5, 2015 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2015 Εγω περιμενω μια μητρικη και μνημες απο εκει. Εχω ακουσει καλα λογια γενικα. Ship εγιναν 1 μερα μετα την παραγγελια. Αρα καλα το βλεπω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Σεπτέμβριος 6, 2015 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2015 Έχω πάρει πολλά πράγματα από κει, και για φίλους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
masteroidz Σεπτέμβριος 7, 2015 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2015 Πολύ καλό μαγαζί και τρομερές τιμές ακόμα και χωρίς τις προσφορές. Έχω ψωνίσει το κύριο μηχάνημα μου από εκεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Σεπτέμβριος 7, 2015 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2015 αντε να ανοιξει το paypal να παρω την καρτα μου απο κει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Σεπτέμβριος 7, 2015 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2015 αντε να ανοιξει το paypal να παρω την καρτα μου απο κει!Με εμβασμα θα την πληρώσεις... Το paypal θα σου κρατήσει έξτρα προμήθεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
hrrsppzgl Σεπτέμβριος 7, 2015 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2015 Αγγλικό manual είχε η οθόνη και φις για την πρίζα που ταιριάζει στην Ελλάδα. Με paypal είχα κάνει την αγορά Link to comment Share on other sites More sharing options...
xoxlasae Σεπτέμβριος 17, 2015 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2015 (edited) οταν βλέπετε προιοντα με πολυ καλες τιμες παρατηρήστε οτι διπλα γραφει (b-ware) αυτο σημαινει οτι το προιον δεν ειναι a-grade αρα μπορει η να εχει ανοιχτεί ή να εχει χτυπημενη συσκευασία η κατι αλλο, παραμένουν πληρως λειτουργικά βεβαια.. Google it. Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 17, 2015 από xoxlasae 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Justhavocman Οκτώβριος 15, 2015 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2015 Καλησπέρα έχει κάνει κάποιος αγορά από το http://www.computeruniverse.net/ έχει πολύ καλές τιμές σε σχέσει με ελληνικά e-shop συγκεκριμένα για ένα pc που σκέφτομαι να αγοράσω είναι 300 ευρώ πιο κάτωΕχω παρει σχεδον ολοκληρο συστημα απο εκει , πολυ καλες τιμες και εξυπηρετηση , με κρατουσαν ενημερο καθολη την διαρκεια αν τους εστελνα e-mail με ερωτησεις , και τον πρωτο χρονο αναλαμβανουν αυτοι τα μεταφορικα αν παιχτει τιποτα με προιον . Off-topic , αγορες γινονται μεσω paypal στο εξωτερικο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Οκτώβριος 15, 2015 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2015 μιας και δεν με αφηνει να πληρωσω με πιστιωτικη,γνωριζει κανεις αμα με πληρωμη μεσω καταθεσης(εμβασμα)θα προχωρησει κανονικα η συνναλαγη μου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Οκτώβριος 16, 2015 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2015 Και γιατι δεν κανεις το κολπο με το money request? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Οκτώβριος 16, 2015 #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2015 δεν πιανει το δοκιμασα Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Φεβρουάριος 14, 2017 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2017 για μία κάρτα γραφικών που θέλω να πάρω αξίζει το computer universe; ενδιαφέρομαι για την msi 1070 gaming x. Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus777 Φεβρουάριος 14, 2017 #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2017 Τί εννοείς αν αξίζει; Πάντως εγώ από εκεί πήρα την συγκεκριμένη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts