rathergood Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31, 2004 χρόνια πολλά everyone.Λέω να κάνω χριστουγεννιάτικο δώρο στον εαυτό μου μια 6800 AGP,μάλλον την GT έκδοση(σκέφτομαι και την ULTRA αλλά δεν ξέρω αν αξίζει τα παραπάνω φράγκα...)Θέλω την βοήθεια σας, γιατί αποτι βλέπω κυκλοφοράνε και σκάρτες GT. Mπορείτε να μου προτείνετε κάποια GT που είναι καλή αλλά να μην μας πιάσουνε και τον κ*** κιόλας?Αν την παραγγείλω από Αγγλία γλυτώνω τίποτα φράγκα?ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Δεκέμβριος 31, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2004 Φιλε μου εδω και 10 μερες εχω την MSI NX6800GT και ειμαι πολυ ικανοποιημενος. Οποια παντως και να παρεις να ξερεις οτι υπερχρονιζεται ανετοτατα σε ultra αφου οι μονες διαφορες τους ειναι οι χαμηλοτεροι χρονισμοι στην GT και οι λιγο πιο γρηγορες μνημες στην ULTRA (1.6ns εναντι 2ns της GT). Kατα τ'αλλα και οι δυο ''φορανε'' 256 DDR3,και εχουν τον ιδιο αριθμο pipelines. Συνεπως τα 100+ ευρο για ULTRA τα θεωρω πεταμενα λεφτα. Σαν λυσεις εκτος απο την MSI,θα σου προτεινα ή την LEADTECH ή την Gigabyte. Απο διαθεσιμοτητα ομως δεν ξεω τι γινεται.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Δεκέμβριος 31, 2004 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2004 Θα συμφωνήσω με τον φίλο knight_77, MSI και εδώ, χαλαρά στις συχνότητες της Ultra. Κοίτα και για τις POV, νομίζω είναι οι φθηνότερες και όσοι τις έχουν είναι ευχαριστημένοι. Καλώς ήλθες Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Δεκέμβριος 31, 2004 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2004 rootx σε τι συχνοτητα τη δουλευεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Δεκέμβριος 31, 2004 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2004 Με τον ανεμιστήρα της στο low και σε shuttle sff κουτάκι, 425/1100.Η δική σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Δεκέμβριος 31, 2004 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2004 Στα 427core & 1160mem.Aπο θερμοκρασιες τι βλεπεις?Εγω εχω γυρω στα 57 idle και 67-68 full loadμε το ρυθμιστικο του fan στη μεσαια θεση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabriel Δεκέμβριος 31, 2004 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2004 Εγώ με τη Gigabyte 6800GT φτάνω 420/1140,καλά είναι.Λίγο θορυβώδη το fan though... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rathergood Ιανουάριος 3, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2005 η MSI τι λέει απο θόρυβο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rathergood Ιανουάριος 3, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2005 για την GT της prolink εχετε ακουσει τιποτα?εχει 380+ΦΠΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιανουάριος 3, 2005 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2005 Η msi, αν δεν σε ενδιαφέρει να την κλοκάρεις οριακά, δεν κάνει καθόλου θόρυβο με το ρυθμιστικό του ανεμιστήρα στο low. Και η GΤ της prolink είναι μία χαρά, βασικά πάρε την φθηνότερη Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιανουάριος 3, 2005 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από rathergood για την GT της prolink εχετε ακουσει τιποτα?εχει 380+ΦΠΑ Μια χαρά είναι. Εντελώς reference design και ψύξη, αν και λίγο θορυβώδες το ανεμιστήρι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rathergood Ιανουάριος 3, 2005 Author #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2005 ok ευχαριστω παιδια.θα δω απο availability τι γινεται και θα σας πω Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Ιανουάριος 3, 2005 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2005 Για κοιταξε Και pov 6800gt...Ανεβαινει καλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
XTCgr Ιανουάριος 3, 2005 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2005 εγω θα προτεινα της Gainward αν μπορείς να ανεχτείς τον θόρυβο Πάντως και την πιο φθηνή να πάρεις δεν πιστεύω οτι θα σε απογοητεύσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
rathergood Ιανουάριος 4, 2005 Author #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2005 μου αρεσουνε οι Gainward αλλα μια που ειχα πιο παλια εκανε αρκετο θορυβο.Επειδη δεν προκαιται να την κλοκαρω και θελω κατι ησυχο κατεληξα στην MSI.την βρηκα 390+φπα.Για να δουμε αν αξιζει τα λεφτά της! Link to comment Share on other sites More sharing options...
psagmenos Ιανουάριος 4, 2005 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2005 ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΚΙΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΚΑΡΤΕΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ΕΧΕΙ ΤΟ MY-SHOP.GR ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΣ. ΨΑΓΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ psagmeno!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιανουάριος 4, 2005 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από psagmenos ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΚΙΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΚΑΡΤΕΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ΕΧΕΙ ΤΟ MY-SHOP.GR ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΣ. ΨΑΓΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ psagmeno!!! Στο 3ο πανομοιότυπο post, καίγεσαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Ιανουάριος 4, 2005 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2005 Nα πεσει εν ασχετικο BAN παρακαλω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.