GoMaR Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2015 Τον τελευταιο καιρο κατα καιρους η οθονη δε συμφωνουσε να δειξει εικονα μεχρι που εβγαζα την τροφοδοσια και εδειχνε παντα (δεν εκλεινε απο τον διακοπτη)Το καλοκαιρι μου το εκανε ΠΟΛΥ συχνα (σχεδον καθε μερα) μεχρι που καποια στιγμη (σημερα το πρωι) δεν ανοιξε ποτε.Την διαλυω , τα βλεπω ολα πεντακαθαρα μεσα , αρχισα να ψαχνω για μεταχειρισμενες οθονες και μαλιστα ειχα μιλησει με αρκετους για να βρεθουμε αλλα στην ακρη του μυαλου μου ηθελα να δοκιμασω να αλλαξω πυκνωτες (και ας μη ξερω αν ειναι χαλασμενοι η οχι-και επισης ειχε παρει το ματι μου για προβλημα στους πυκνωτες) Παω σε ηλεκτρ.καταστημα , αγοραζω τους ιδιους , τους αλλαζω αφου πρωτα με ακουσε η Καλλιθεα ολη γιατι το κολλητηρι ηταν στις μερες του και δεν ηξερε αν θα ζεστανει η οχι και περιμενα την στιγμη που θα συνδεσω το καλωδιο να δω αν θα αναψει η ενδειξη.Το μηνυμα αυτο το γραφω απο αυτη την οθονη Μπορει να σας ειπα την μεσημεριανη μου ιστορια , αλλα μπορει καποιος με ιδιο προβλημα (να μην αναβει , η να αναβοσβηνει η λυχνια η σκοτεινη οθονη- τα εψαξα στο ιντερνετ) να μην την πεταξει , αλλα να την φτιαξει μονος του Y.Γ Τωρα ας χαλασει.Δε με νοιαζει 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Σεπτέμβριος 4, 2015 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2015 το κολλητηρι ηταν στις μερες του Μακριά ήμουν να πάρεις τηλέφωνο ε; Καλορίζικη και πάλι και well-done boy!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Σεπτέμβριος 4, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2015 ασε μας κουκλιτσα μου εβγαλα τον τροχο , του εριξα δυο-τρεις δυνατες και αφου τα ειδε ολα το καημενο , εκανα τη δουλεια μου 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts