vagtsil Ιανουάριος 29, 2005 #81 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2005 Αρχική απάντηση από aristos87 Ποπο πίξημο.... θέλω να δώ πως θα τα βολέψω Ειναι πολυ απλο: μικροτερο ψυγειο, μικροτερη αντλια,οχι τανκ, και σωληνα καλαμακι...>> και ολοι οι καλοι χωρανε!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Ιανουάριος 29, 2005 Author #82 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2005 Εγώ όλα μεγάλα θα τα πάρω (με την καλή ενοια)... και θα τα βολέψω Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιανουάριος 29, 2005 #83 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2005 Αρχική απάντηση από aristos87 Εγώ όλα μεγάλα θα τα πάρω (με την καλή ενοια)... και θα τα βολέψω Αν πέσει και το ντρέμελ επάνω όχι μόνο θα τα βολέψεις αλλά θα πεί και ένα τραγούδι! (μονο πρόσεχε τι κόβεις) Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Ιανουάριος 29, 2005 Author #84 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2005 Αρχική απάντηση από FrOsT(μονο πρόσεχε τι κόβεις) Don't worry Και μπορεί και να μην πέσει dremel... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.