aristos87 Δεκέμβριος 31, 2004 Author #21 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2004 Αρχική απάντηση από Spyrious Mεγειά και καλοδούλευτο,’ντε και για Α64. Περιμένω Nf 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xylokastro Δεκέμβριος 31, 2004 #22 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2004 Να πάρεις το crossflowfan και το πλαινο καλυμα με πλεξι , εγω τα εχω πάρει στο δικο μου και ειναι άριστα για αυτα που προσφερουν, επισης να αλλαξεις το φαν του κουτιου των δίσκων και το πισινό , αυτά, καλοριζικο και καλοδουλευτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Δεκέμβριος 31, 2004 Author #23 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2004 Καλά για το πλαινό και τον crossflowfan... Γιατί να αλλάξω τα φανς ομως?? Το πάνω οκ το άλλαξα με μπλέ... Τα άλλα τι εννωείς ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xylokastro Δεκέμβριος 31, 2004 #24 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2004 εγω όλα τα φανς τα έχω αλλάξει με νέον φανς και με άλλες 2 λάμπες νέον το μηχάνημα είίναι κουκλάκι!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Δεκέμβριος 31, 2004 Author #25 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2004 Ασε να βάλω το πλαινό και θα τα αλλάξω... Την νέον απο το παλιό δεν την βγάζω... Θα βάλω καινούργια... Οσο για τα μπρός και πίσω ανεμηστίρια θα το σκεφτώ διότι κάνουν αρκετό θόρυβο οι 12αριδες μπλέ... Έχω ήδη έναν και είναι αρκετά θυρίο... γι'αυτο και δεν τον βάζω μέσα... Τον πάνω μπλέ τον έχω βάλει πάνω στο gatewatch και τον έχω ρίξει στις 1900 στροφές απο τις 2600 που δούλευε και έκανε αρκετό θόρυβο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Δεκέμβριος 31, 2004 #26 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2004 Καλορήζικο aristo87!Το "κουτάκι" είναι πολύ καλό.Μου άρεσε πολύ το πος φένετε το επάνω ανεμιστήρι(μαλλον θα το κάνω και εγώ!)Και εγώ από 6Α19 πήγα σε Stacker... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Δεκέμβριος 31, 2004 #27 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2004 Το μέγεθός του βοηθάει πολύ για να κρύψεις και τα καλώδια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pc-Corner Δεκέμβριος 31, 2004 #28 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2004 να κρυψεις καλώδια να βάλεις το νερο σου..τα πανελς σου τα ψυγεία σου..τα παραθυρά σου..γενικά ειναι ενα πολύ καλά μελετημένο κουτί Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Δεκέμβριος 31, 2004 #29 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2004 Αρχική απάντηση από Pc-Corner [Σήμερα, στις 15:42] να κρυψεις καλώδια να βάλεις το νερο σου..τα πανελς σου τα ψυγεία σου..τα παραθυρά σου..γενικά ειναι ενα πολύ καλά μελετημένο κουτί αστα αυτα και ποσταρε και το δικο σου (ή το εχεις ηδη ποσταρει και δεν το εχει παρει το ματι μου :o )...κατι ειχα ακουσει οτι εχεις βαλει νερα, 2 τροφοδοτικα και τα σχετικα....για να παρουμε καμμια ιδεα .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Δεκέμβριος 31, 2004 Author #30 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2004 Tα καλόδια δεν κρύβοντε άλλο... Αμα δείτε απο πίσω έχω πετάξει θα πάθετε πλάκα... Και αυτή είνα η μαγκία του κουτιού που έχει χόρους Link to comment Share on other sites More sharing options...
TROIDX Δεκέμβριος 31, 2004 #31 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2004 Μεγειές μεγειές..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Δεκέμβριος 31, 2004 Author #32 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2004 Αρχική απάντηση από TROIDX Μεγειές μεγειές..... Thnks TROIDX ακόμα τον Delta με την SLK σου έχω Σύντομα απετείτε και αλλαγή... (νεράκι) Link to comment Share on other sites More sharing options...
flameboy Δεκέμβριος 31, 2004 #33 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2004 Καλοριζικο φιλε Αριστο... Αρκετα ομορφο μπορω να πω... :T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Δεκέμβριος 31, 2004 Author #34 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2004 Αρχική απάντηση από flameboy Καλοριζικο φιλε Αριστο... Αρκετα ομορφο μπορω να πω... :T: Nα σε καλά flameboy δείξε και σύ καμιά φωτό του pcιου σου... δεν έχω δεί ποτέ... Στο κατάληλο thread πάντα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chros26_ Δεκέμβριος 31, 2004 #35 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2004 Αρχική απάντηση από aristos87 Ασε να βάλω το πλαινό και θα τα αλλάξω... Την νέον απο το παλιό δεν την βγάζω... Θα βάλω καινούργια... Οσο για τα μπρός και πίσω ανεμηστίρια θα το σκεφτώ διότι κάνουν αρκετό θόρυβο οι 12αριδες μπλέ... Έχω ήδη έναν και είναι αρκετά θυρίο... γι'αυτο και δεν τον βάζω μέσα... Τον πάνω μπλέ τον έχω βάλει πάνω στο gatewatch και τον έχω ρίξει στις 1900 στροφές απο τις 2600 που δούλευε και έκανε αρκετό θόρυβο.... μπορεις να βαλεις το κοκινο κωλωδιο του ανεμηστηρα, στο κοκκινο του τροφοδοτικου,και δεν θα ακουγεται τιποτα....(θα δουλευουν στα 5v) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Δεκέμβριος 31, 2004 #36 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2004 Μεγια Αριστο κ καλοβολεμενο..........αντε να πας κ σε Α64 να δεις ασπρη μερα παλι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Δεκέμβριος 31, 2004 Author #37 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2004 Αρχική απάντηση από Βασιλης Μεγια Αριστο κ καλοβολεμενο..........αντε να πας κ σε Α64 να δεις ασπρη μερα παλι... Λολ... Ειδη είδα μια άσπρη με το κουτί Link to comment Share on other sites More sharing options...
johns Δεκέμβριος 31, 2004 #38 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2004 Καλοριζικο ειναι τελειο,οι χωροι του καταπληκτικοι!!!!!Πολυ ωραια αγωρα αν δεν ειχα παρει το Tsunami συγουρα θα ηταν μια απο τις επιλογες μου.Τι τιμη εχει??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Δεκέμβριος 31, 2004 Author #39 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2004 190 το κουτί 65 το gatewatch Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Ιανουάριος 3, 2005 #40 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2005 Αριστο καλοριζικο ειναι κουκλι!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.