Γεώργιος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2015 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2015 γεια σας . θέλω να αποθηκεύσω ελαιόλαδο μακροχρόνια . 8 -12 μήνες . ποιο υλικό είναι καλύτερο .το γυαλί ή ανοξείδωτα μέταλλα ??
Γεώργιος Σεπτέμβριος 2, 2015 Author #4 Σεπτέμβριος 2, 2015 υπάρχει εξήγηση ? εαν γίνεται επιστημονική . σας ευχαριστώ για τον κόπο . μην φανώ αχάριστος .αλλά εαν υπάρχει και το γιατί - επειδή , καλοδεχούμενο .
Lakisss Σεπτέμβριος 2, 2015 #5 Σεπτέμβριος 2, 2015 σελίδα 73 και μετά http://admin.pcci.gr:8080/images/InemyXEE_F11828.pdf
kaynd Σεπτέμβριος 2, 2015 #6 Σεπτέμβριος 2, 2015 Η καλύτερη λύση είναι το γυάλινο μπουκάλι σε σκοτεινό χώρο. (όπως λέει και στο άνω PDF) Οτιδήποτε οξειδώνεται σε θερμοκρασίες δωματίου, όπως τα μέταλλα, και οτιδήποτε έχει πόρους και συγκρατεί ρύπους από προηγούμενες χρήσεις όπως τα πλαστικά, θεωρείται ακατάλληλο.Προφανώς ένα καλό ανοξείδωτο δοχείο είναι η αμέσως επόμενη λύση. Αλλά πρέπει κανείς να έχεις στο μυαλό του ότι σε βάθος χρόνου ακόμα και τα "ανοξείδωτα" οξειδώνονται.
Γεώργιος Σεπτέμβριος 3, 2015 Author #7 Σεπτέμβριος 3, 2015 και εγώ για γυάλινο δοχεία σκεφτόμουν . και μετά έχω βρει κάτι ανοξειδωτα των 140 ευρώ 70 λίτρα .στο χημικό που σπούδαζα τα περισσότερα υλικά - υγρά τα αποθηκεύαμε σε γυάλινα . και τα περισσότερα αντιδραστήρια . και νομίζω είναι πολύ πιο φθηνά από τα μεταλλικά .άλλη αίσθηση τα μεταλλικά .αλλά δεν ξέρω εαν αφήνουν γεύση .
Recommended Posts
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountSign in
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now