garthas20 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2015 Παιδια εχω το haf x λεω να παω σε 780τ αξιζει?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Σεπτέμβριος 2, 2015 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2015 όχι 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Σεπτέμβριος 2, 2015 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2015 Αν δεν υπάρχει κάτι που να σε ενοχλεί στο HAF τότε δεν υπάρχει λόγος να το αλλάξεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
artyom Μάϊος 2, 2016 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2016 εγω λεω απο thermaltake armor να παω σε corsair 780t με μια διαφορα χρηματων 30ε. Να το κανω?Ειναι αρκετα στριμοκολα μεσα στο armor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Μάϊος 2, 2016 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2016 Ποιο armor έχεις? Είναι μεγάλο το 780Τ. Τι parts έχεις μέσα στο κουτί? Έχεις υδρψύξεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
artyom Μάϊος 2, 2016 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2016 Ποιο armor έχεις? Είναι μεγάλο το 780Τ. Τι parts έχεις μέσα στο κουτί? Έχεις υδρψύξεις? To 6000 bws. Υδροψυξη δεν εχω ουτε θα βαλω. Τα υπολοιπα παρτς ειναι στην υπογραφη Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Μάϊος 2, 2016 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2016 Το πρόβλημά σου από ότι καταλαβαίνω είναι ότι δεν έχει αρκετές οπές για το πέρασμα των καλωδίων. Αν μπορέσεις με κάποιες προεκτάσεις καλωδίων να κάνεις καλύτερο το cable management θα σε βοηθούσε. Μια εικόνα από το εσωτερικό του κουτιού σου θα βοηθούσε να πάρεις περισσότερες βοήθειες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Μάϊος 2, 2016 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2016 (edited) Από τη στιγμή βέβαια που η χρηματική διαφορά είναι στα 30 ευρώ δεν το συζητάμε δώστο. Πάνε όμως στο 760Τ. Μια απορία όμως το 780Τ έχει ένα 200άρι πόσο θα πουλήσεις το Armor? Μιλάμε για μεταχειρισμένο 780Τ? Έγινε επεξεργασία Μάϊος 2, 2016 από pasjohn Link to comment Share on other sites More sharing options...
artyom Μάϊος 3, 2016 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2016 πριν 16 ώρες, το μέλος pasjohn έγραψε: Το πρόβλημά σου από ότι καταλαβαίνω είναι ότι δεν έχει αρκετές οπές για το πέρασμα των καλωδίων. Αν μπορέσεις με κάποιες προεκτάσεις καλωδίων να κάνεις καλύτερο το cable management θα σε βοηθούσε. Μια εικόνα από το εσωτερικό του κουτιού σου θα βοηθούσε να πάρεις περισσότερες βοήθειες. Κοιτά γενικά δεν ειχα κατα νου να αλλαξω κουτι,αλλά ετυχε τωρα να βρω μεταχειρισμενο στα ~120ε το 780τ και να βρω να δωσω το δικό μου γυρω στα 90. Οπως βλέπεις, περα απο τη σκόνη, δεν εχω και το τοσο τεραστιο προβλημα τοy cable management,αλλα μπηκα στην ιδεα να αλλαξω οταν μου προταθηκε αυτο με τη διαφορα των 30ε. πριν 16 ώρες, το μέλος pasjohn έγραψε: Από τη στιγμή βέβαια που η χρηματική διαφορά είναι στα 30 ευρώ δεν το συζητάμε δώστο. Πάνε όμως στο 760Τ. Μια απορία όμως το 780Τ έχει ένα 200άρι πόσο θα πουλήσεις το Armor? Μιλάμε για μεταχειρισμένο 780Τ? Μεταχειρισμενο οπως προειπα το 780τ. Το 760τ δε το βρισκω κατω απο 130 μεταχειρισμενο και ετσι οπως το βλεπω, ειναι ιδια σε μεγεθος περιπου,αλλα υποθετω αλλαζουν πολυ στην εσωτερικη εκμεταλευση του χωρου.Θεωρω οτι δε θα δω διαφορα πηγαινοντας στο 760τ.Τι λες? Θελω να καταληξω οτι ο λογος που αναφερα το 780τ ειναι οτι θα δωσω 30ε και θα παρω ενα πολυ πιο μοντερνο και καλυτερο κουτι απτο τωρινο μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Μάϊος 3, 2016 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2016 Αν εξαιρεσεις το 780 το οποιο θεωρω κιτς για μενα τα 750 κ 760 για αεροψυκτο συστημα εχουν κάποια σημαντική διαφορά? Εχω κακως τοσα χρονια το 800d το οποιο αποφάσισα να δώσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Μάϊος 3, 2016 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2016 Σου φαίβεται ότι δεν έχει χώρο λόγω του ότι έχει και αυτό το σίδερο στην πάνω μεριά και έχεις βάλει και ένα μεγάλο fan εσωτερικά. Τα νέα ακριβά κουτιά είναι πολύ πιο προσεγμένα με πολύ καλύτερο cable management και καλύτερη διαχείριση του χώρου. Θεωρώ ότι το 760Τ θα είναι υπερ αρκετό. Μην κοιτάς που έχουν τις ίδιες διαστάσεις. Επιπλέον υπολόγισε και λιγότερα rack των 5.25" στο 760Τ. Στο armor έχεις 6. Ακριβώς τα 2πλάσια. Επιπλέον αυτά έχουν μεγαλύτερο μήπως. Μόνο αυτό να βάλεις κάτω θα μεγαλύτερο χώρο. Δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους. Δεν ξέρω τι να σου πω το 780 μου φαίνεται αχανές. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts