PGM Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30, 2004 Ενα φιλαρακι θελει να αγορασει PDA ετσι ωστε να περναει πιο ευχαριστα τις ωρες στη σκοπια αλλα δεν ξερει τι να παρει. Επειδη ουτε εγω κατεχω δυστυχως περι PDA , χρειαζομαστε τις προτασεις σας.....Περιορισμος : Maximum 300 ευρω .......Nα ειναι διαθεσιμο στην εγχωρια αγορα .....Η δικια μου προταση ειναι αυτη Για ριξτε καμμια ιδεα....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Δεκέμβριος 30, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2004 Δες και στο πλαίσιο για PDA....νομίζω οτι έχει κάποια σε προσφορά λόγω χριστουγέννων....Καλό ειναι και αυτό που έχεις επιλέξει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Δεκέμβριος 30, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2004 Αρχική απάντηση από pontium [Σήμερα, στις 23:35] Δες και στο πλαίσιο για PDA....νομίζω οτι έχει κάποια σε προσφορά λόγω χριστουγέννων....Καλό ειναι και αυτό που έχεις επιλέξει.... Το μονο που ειδα στην κατηγορια χρηματω που παιζει ειναι αυτο αλλα νομιζω οτι μπροστα στο Dell δεν λεει και πολλα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Δεκέμβριος 30, 2004 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2004 Εγώ νόμιζα οτι είχε καλύτερα σε τέτοια τιμή....αυτό που επέλεξες σαφώς είναι κλάσης ανώτερο με αυτό του πλαισίου,οπότε τσάκωσε το...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.