xylokastro Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30, 2004 Kαλησπέρα , εχω ενα πρόβλημα με τα παραπάνω ηχεία , τα συνδέω κανονικα στην μητρική η οποία υποστηριζει 7:1 αλλα δεν ακουγονται παντα 2 ηχεία με οποιαδήποτε συνδεσμολογία στο sub woofer , έχω κάνει τις ρυθμίσεις σωστά μέσα απο τα xp αλλα μεσα και απο το πρόγραμμα της realtek. Tι συμβαίνει?έχω κάνει τίποτα λάθος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias83 Δεκέμβριος 30, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2004 Κάτσε για να καταλάβω:Αν κατάλαβα καλά έχεις τα Creative GigaWorks S750.Τα συνδέεις σωστά στην On-Board καρτα της μητρικής σου A8V Deluxe η οποία υποστηρίζει 7.1Και δεν παίζουν 2 από τα ηχεία...Δεν παίζουν 2 συγκεκριμένα ηχεία, σε όποια θέση και να τα συνδέσεις, ή δεν παίζουν 2 συγκεκριμένες θέσεις;Αν συμβαίνει το πρώτο, μάλλον τα ηχεία έχουν πρώβλημα, αν συμβαίνει το δεύτερο μάλλον πρέπει να ξανακοιτάξεις τη συνδεσμολογία και τους οδηγούς... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xylokastro Δεκέμβριος 30, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2004 όλα οκ , έκανα upmix και όλα δουλέυουν κανονικά , δεν δουλευαν δυο οποιαδηποτε ηχεια σε οποιαδήποτε θέση , τώρα όμως ολα οκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias83 Δεκέμβριος 30, 2004 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2004 Upmix? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xylokastro Δεκέμβριος 30, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2004 ειναι μια ρύθμιση που κανει τα gigaworks να δουλέψουν με καρτες 5:1 ή 6:1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Δεκέμβριος 31, 2004 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2004 Αλλα εσυ τελικα δεν θες να δουλευουν με upmix.Απο τα λιγα που ξερω για τις ενσωματωμενες καρτες για να δουλεψουν σαν 7.1 θελουν και κατι τζαμπερακια .Τωρα απο εκει και περα δοκιμασε να βαλεις τελευταιους drivers και να τσεκαρεις ακριβως τι παιζεται με τις εξοδους.Δλδ παρε ενα ζευγαρι ακουστικα και χωνε στα βυσματα να δεις αμα βγαζει ηχο η καρτα σε ολα τα καναλια.Και να μην ξεχνας οτι τα giga εχουν δικα τους βυσματα.Ειναι καρφια 4 επαφων.Κατι τετοιο το υποστηιζει η καρτα σου η οχι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xylokastro Δεκέμβριος 31, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2004 υποστηρίζει , αμα παρω μια sb audigy 2 θα έχω όλα τα ηχεία ενεργά χωρίς upmix? Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Δεκέμβριος 31, 2004 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2004 Σιγουρα ναι καθως υποστηριζει εξαγωγη ηχου σε 7.1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Δεκέμβριος 31, 2004 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2004 Αρχική απάντηση από xylokastro υποστηρίζει , αμα παρω μια sb audigy 2 θα έχω όλα τα ηχεία ενεργά χωρίς upmix? Αρχική απάντηση από knight_77 Σιγουρα ναι καθως υποστηριζει εξαγωγη ηχου σε 7.1 sb audigy 2 ZS για 7.1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xylokastro Δεκέμβριος 31, 2004 Author #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2004 θα δω όμως διαφορα απο αυτη της asus σε ποιοτητα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Δεκέμβριος 31, 2004 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2004 Αρχική απάντηση από xylokastro θα δω όμως διαφορα απο αυτη της asus σε ποιοτητα? Ποιοτικα τα πραγματα ειναι υποκειμενικα αλλο το αυτι το ενα αλλο το αλλο .Τεχνοκρατικα θα δεις και μεγαλη κιολας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xylokastro Δεκέμβριος 31, 2004 Author #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2004 thanks guys Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.