icy20 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1, 2015 Ξερει κανεις αν οι ψυκτρες για 1150 socket κανουν και στο 1151? Θα αλλαξω μαλλον μητρικη συντομα και θελω να ξερω αν θελω και ψυκτρα. Διαβασα οτι κανουν οι παλιοτερες απλα ρωταω για να ειμαι σιγουρος αν το εχει κανει ηδη καποιος. Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos2187 Σεπτέμβριος 1, 2015 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2015 Λογικα στο site του κατασκευαστη της ψυχτρας θα αναφερει ακριβως σε ποια σοκετ μπορει να τοποθετηθει. Σε περιπτωση που δεν το γραφει επειδη ισως ειναι καινουριο σοκετ και ισως δεν εχει ενημερωθει η σελιδα μπορεις να στειλεις ενα email. Τσεκαρες εκει; Ποια ψυχτρα εχεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Σεπτέμβριος 1, 2015 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2015 (edited) Μπορει οπως και η Noctua ας πουμε, να προσφερει ο καθε κατασκευαστης ενα νεο mounting kit για την εκαστοτε ψυκτρα Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 1, 2015 από tommybertsen Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Σεπτέμβριος 1, 2015 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2015 Δεν εχω noctua μια corsair εχω την Α70 που δεν υπαρχει καν στο site της corsair... Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Σεπτέμβριος 1, 2015 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2015 Συμβατά θα είναι 1150 και 1151 για τα coolers Intel's LGA 1151 Socket will have the same mount-hole spacing as some of Intel's previous sockets, including LGA1150, LGA1155 and LGA 1156. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Σεπτέμβριος 1, 2015 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2015 Thanx Αγαπη. Αρα κομπλε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts