darkCount Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30, 2004 Ωρα να ξεκουβαλάμε σιγά σιγά...να αλλάξουμε και αυτό το χρόνο που δεν ήταν και ότι καλύτερο είχα δει... Φορτώσαμε λοιπον το αγρίμι (LC4 sm), πήραμε και το μάχιμο το mobile office μας....βρήκαμε και μια πρίζα στο καράβι και θα την περάσουμε σερφάροντας στα ιντερνέτια και ακούγοντας MP3..... Παρτε φωτό!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Δεκέμβριος 30, 2004 Author #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2004 Εδώ το μάχιμο γραφείο...με την 3G καρτούλα για τρελά γούστα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Δεκέμβριος 30, 2004 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2004 Καλό ταξίδι να έχεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pc-Corner Δεκέμβριος 30, 2004 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2004 ένα μαρτίνι baby.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Δεκέμβριος 30, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2004 Για όσους δεν το κατάλαβαν....από το παπόρι σας γράφω.... Καλές γιορτές και καλή χρονιά σε όλους..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Δεκέμβριος 30, 2004 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2004 Ωραίος ο darkCount Streaming θα παίξει καθόλου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Δεκέμβριος 30, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2004 Αμα είχα κάνα μανούλι θα σας έφτιαχνα με κάνα βιντεάκι...αλλά μόνο γιαγιαδες έχει ακόμα. Ήρθα νωρίς για να βρω πρίζα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pc-Corner Δεκέμβριος 30, 2004 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2004 αχαχ μου θυμίζεις εμένα Αγγλία στο τραίνο με το κινητό να προσπαθώ να το κρατήσω σταθερό για να μην χάσω το irda connection με το λαπτοπ και φάω disconnect απο το νετ..καλές διακοπές και καλή χρονιά.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Δεκέμβριος 30, 2004 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2004 Αρχική απάντηση από darkCountΉρθα νωρίς για να βρω πρίζα.... Εσύ και ο ΗΤΑ - ΒΗΤΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
TROIDX Δεκέμβριος 30, 2004 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2004 Αρχική απάντηση από darkCount [Σήμερα, στις 16:28] Για όσους δεν το κατάλαβαν....από το παπόρι σας γράφω.... Καλές γιορτές και καλή χρονιά σε όλους..... Καλή χρονιά και καλά να περάσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Δεκέμβριος 30, 2004 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2004 με την 3g καρτουλα τη χρεωση παιζει ? δεν πολυγνωριζω απο τιμες (η αν εχει καν χρωνοχρεωση/ογκοχρεωση) Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Δεκέμβριος 30, 2004 Author #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2004 Το πακέτο που εχω εγώ παρέχει 100Mb traffic 3G και 40Mb GPRS με 60ευρό το μήνα...και είναι το μεγαλύτερο από άποψη όγκου πακέτο της vodafone από ότι ξέρω.Αν ξεπεράσεις τα μεγεθη αυτα υπάρχει έξτρα χρέωση....δεν θυμαμαι πόσο ακριβως....περίπου 0,065λεπτα το Mb νομίζω.Επίσης δεν ξέρω το αρχικό κόστος που περιλαμβάνει την καρτα pcmcia για το φορητό.Πάντως αν ειναι να τα πληρώνεις εσύ δεν λέει.Εμένα τα πληρώνει η εταιρεία μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Δεκέμβριος 30, 2004 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2004 Οκ αφου δε λεει, να παρω και εγω ενα και να πληρωνει η εταιρια σου?!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Δεκέμβριος 30, 2004 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2004 Αρχική απάντηση από darkCount Το πακέτο που εχω εγώ παρέχει 100Mb traffic 3G και 40Mb GPRS με 60ευρό το μήνα...και είναι το μεγαλύτερο από άποψη όγκου πακέτο της vodafone από ότι ξέρω.Αν ξεπεράσεις τα μεγεθη αυτα υπάρχει έξτρα χρέωση....δεν θυμαμαι πόσο ακριβως....περίπου 0,065λεπτα το Mb νομίζω.Επίσης δεν ξέρω το αρχικό κόστος που περιλαμβάνει την καρτα pcmcia για το φορητό.Πάντως αν ειναι να τα πληρώνεις εσύ δεν λέει.Εμένα τα πληρώνει η εταιρεία μου εχεις δικιο... ακομα δεν το βλεπω να αξιζει για ιδιωτες ...(παντως το φορητο internet ειναι ενα απο τα ονειρα μου ;-) lucky you!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BanOr Δεκέμβριος 30, 2004 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2004 Καλό ταξίδι και καλές βόλτες με τον ΚΤΜαρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 30, 2004 #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2004 οτι καλυτερο.................και γω ειχα ταξιδεψει κρητη το καλοκαιρακι και ηταν κατι τυπαδες με λαπτοπακια και μπριζωμενοι στο σαλονι του πλοιου................ο ενας εβλεπε ταινιες με ζαλμαν ο αλλος επαιζε NFSU και ο 3ο σερφαρε..............και γω πληρωσα για μια ωρα ιντερνετ 3ευρω.......ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣτυχερε..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeadams Δεκέμβριος 31, 2004 #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2004 ο ενας εβλεπε ταινιες με ζαλμαν Ζαλμαν όπως αυτό: http://www.zalman.co.kr/eng/eng_index.asp ???? :toomuchne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.