Jump to content

Πάμε σπίτι για Πρωτοχρονιά!!

darkCount

Recommended Posts

Ωρα να ξεκουβαλάμε σιγά σιγά...να αλλάξουμε και αυτό το χρόνο που δεν ήταν και ότι καλύτερο είχα δει...

Φορτώσαμε λοιπον το αγρίμι (LC4 sm), πήραμε και το μάχιμο το mobile office μας....βρήκαμε και μια πρίζα στο καράβι και θα την περάσουμε σερφάροντας στα ιντερνέτια και ακούγοντας MP3.....

Παρτε φωτό!!!!

post-694-1416071478,7725_thumb.jpg

αχαχ μου θυμίζεις εμένα Αγγλία στο τραίνο με το κινητό να προσπαθώ να το κρατήσω σταθερό για να μην χάσω το irda connection με το λαπτοπ και φάω disconnect απο το νετ..καλές διακοπές και καλή χρονιά..

Αρχική απάντηση από darkCount [Σήμερα, στις 16:28]

Για όσους δεν το κατάλαβαν....από το παπόρι σας γράφω....

Καλές γιορτές και καλή χρονιά σε όλους.....

Καλή χρονιά και καλά να περάσεις :T:

Το πακέτο που εχω εγώ παρέχει 100Mb traffic 3G και 40Mb GPRS με 60ευρό το μήνα...και είναι το μεγαλύτερο από άποψη όγκου πακέτο της vodafone από ότι ξέρω.

Αν ξεπεράσεις τα μεγεθη αυτα υπάρχει έξτρα χρέωση....δεν θυμαμαι πόσο ακριβως....περίπου 0,065λεπτα το Mb νομίζω.

Επίσης δεν ξέρω το αρχικό κόστος που περιλαμβάνει την καρτα pcmcia για το φορητό.

Πάντως αν ειναι να τα πληρώνεις εσύ δεν λέει.Εμένα τα πληρώνει η εταιρεία μου

Αρχική απάντηση από darkCount

Το πακέτο που εχω εγώ παρέχει 100Mb traffic 3G και 40Mb GPRS με 60ευρό το μήνα...και είναι το μεγαλύτερο από άποψη όγκου πακέτο της vodafone από ότι ξέρω.

Αν ξεπεράσεις τα μεγεθη αυτα υπάρχει έξτρα χρέωση....δεν θυμαμαι πόσο ακριβως....περίπου 0,065λεπτα το Mb νομίζω.

Επίσης δεν ξέρω το αρχικό κόστος που περιλαμβάνει την καρτα pcmcia για το φορητό.

Πάντως αν ειναι να τα πληρώνεις εσύ δεν λέει.Εμένα τα πληρώνει η εταιρεία μου

εχεις δικιο... ακομα δεν το βλεπω να αξιζει για ιδιωτες ...(παντως το φορητο internet ειναι ενα απο τα ονειρα μου ;-) lucky you!!!

οτι καλυτερο.................και γω ειχα ταξιδεψει κρητη το καλοκαιρακι και ηταν κατι τυπαδες με λαπτοπακια και μπριζωμενοι στο σαλονι του πλοιου................ο ενας εβλεπε ταινιες με ζαλμαν ο αλλος επαιζε NFSU και ο 3ο σερφαρε..............και γω πληρωσα για μια ωρα ιντερνετ 3ευρω.......ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

τυχερε.....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.