l2phile Αύγουστος 31, 2015 Author #21 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2015 Στην πρεσβεία έπρεπε να πας εκτός αν έχουμε τίποτα εξελίξεις με σλοβένες που μας τις κρύβεις επιμελώς Μήπως κάποιος έδωσε τα δικά σου στοιχεία? Το σκέφτηκα μιας και στην μπανανία παίζει να μην ζήτησε καν ταυτότητα. Αλλά τον αριθμό της ταυτότητας που τον βρήκαν; Έκαναν query μετά αυτοί στην DB της αστυνομίας; Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Δεκέμβριος 22, 2015 Author #22 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2015 (edited) UPDATE: Πήγε συγγενικό μου πρόσωπο, κάνει αίτηση ακύρωσης μαζί με βεβαίωση από τη δουλειά μου ότι δούλευα εκείνη την ημέρα. Της δείχνουν το πρόστιμο στο οποίο ήταν όλα σωστά πέρα της δ/νσης: Παρεμπιπτόντως μόλις είδα ότι δεν υπάρχει καν τέτοια οδός στην Αττική. Περνάνε 4 μήνες και στέλνουν αυτό: Τσιώλη, δεν θα σε πετύχω μωρή κάρια.... Συνήγορο του πολίτη και βλέπουμε Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 22, 2015 από l2phile 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Δεκέμβριος 22, 2015 #23 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2015 Απλά δεν έγινε δεκτή; Καμία εξήγηση; 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Δεκέμβριος 22, 2015 #24 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2015 Εδώ είναι λίγο πιό σοβαρό το θέμα.1. Ή κάποιος έχει την ταυτότητά σου και κυκλοφορεί ελεύθερος, όπου δήλωσε λάθος διεύθυνση γιατί η ταυτότητα δεν την αναφέρει.2. Ή κάποιος έχει πρόσβαση στα στοιχεία σου, από παλαιότερο πρόστιμο, ή με άλλη, προφανώς παράνομη, μέθοδο και έκοψε το πρόστιμο στην τύχη Και τα δύο είναι αρκετά σοβαρά και πρέπει οπωσδήποτε να απευθυνθείς σε δικηγόρο.Φρόντισε να μπορείς να αποδείξεις με πιό έγκυρο τρόπο ότι δεν ήσουν στη χώρα, γιατί το χαρτί από τη δουλειά στην Τσεχία μπορεί να θεωρείται έγκυρο, αλλά στο Ελλαδιστάν που όλοι έχουμε το τεκμήριο της απατεωνιάς, δύσκολα θα το δεχθούν. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Δεκέμβριος 23, 2015 #25 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2015 Με συνήγορο του πολίτη έκανες τίποτα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Δεκέμβριος 23, 2015 Author #26 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2015 Φρόντισε να μπορείς να αποδείξεις με πιό έγκυρο τρόπο ότι δεν ήσουν στη χώρα, γιατί το χαρτί από τη δουλειά στην Τσεχία μπορεί να θεωρείται έγκυρο, αλλά στο Ελλαδιστάν που όλοι έχουμε το τεκμήριο της απατεωνιάς, δύσκολα θα το δεχθούν. Καλά αν το πάμε έτσι και feed από camera να τους πάω, θα μου πούνε ότι έκανα photoshop.Η (τουλάχιστον) ορίτζιναλ ταυτότητα είναι στα χέρια μου. Ο δικηγόρος είναι το επόμενο βήμα. Αλλαγή ταυτότητας το Πάσχα που θα ξανακατέβω. @Grigas, έστειλα αναφορά χθες. Δεν ξέρω πόσο γρήγοροι είναι (είναι και γιορτές τώρα) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Δεκέμβριος 24, 2015 #27 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2015 Θα έρθω να καταθέσω ότι πίναμε μπίρες στο Μπρνο. Μη μασάς λέμε! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts