mf_iii Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30, 2004 παιδια παιζω το sands of time και εχω κολλησει σε ενα μερος οπως βλεπετε και στην εικονα. πρεπει να πηδηξω να πατησω το κουμπι και μετα ομως να ξαναπαω πισω στο σχοινι αλλα δεν γινεται γιατι το σχοινι ειναι μακρια δεν προλαβαινει να ρθει κοντα μου. οποιος το εχιε παιξει παρακαλω αν μπορει ας με βοηθησει πως να το κανω. Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Δεκέμβριος 30, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2004 Κατεβαίνεις στην άκρη από το σκοινί , πατάς πρώτα το κίτρινο και μετά το άσπρο αν θυμάμαι καλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
mf_iii Δεκέμβριος 30, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2004 κατεβαινω κατω κατω στο σχοινι δηλαδη? το εχω δοκιμασει δεν προλαβαινει να ερθει το σχοινι πεφτει στα καρφια οταν παω να πηδηξω Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Δεκέμβριος 30, 2004 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2004 www.gamefaqs.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
FLO Δεκέμβριος 30, 2004 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2004 Οχι πρωτα πρεπει να πατησεις το ασπρο και μετα το κιτρινο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mf_iii Δεκέμβριος 30, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2004 ναι ρε FLO τα παταω αλλα το προβλημα ειναι πως ξαναπαω πισω στο σχοινι Link to comment Share on other sites More sharing options...
mf_iii Δεκέμβριος 30, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2004 γαμωτο διαβασα και το walkthrought και λεει να κανεις ακριβως αυτο που κανω και γω αλλα Δ Ε Ν γινεται. το σχοινι δεν ερχεται πισω ωστε να πεταχτεις να το ξαναπιασεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Δεκέμβριος 30, 2004 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2004 πάντως το παιχνίδι αυτό με έχει εντυπωσιάσει σε γενικές γραμμές!.Είναι του είδους μου τελικά!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mf_iii Δεκέμβριος 30, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2004 ναι και μενα ειναι του ειδους μου μαρεσιε πολυ γιαυτο τωρα νευριασα που δεν μπορω να το περασω ενω ξερω τι πρεπει να κανω ειναι αδυνατο να το κανω :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirGeorge Δεκέμβριος 30, 2004 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2004 Πηδάς στο άσπρο κουμπί και όταν το ακουμπήσει ξαναπάτα το άλμα και θα ξαναπηδήξει πίσω στο σκοινί. Το ίδιο κάνεις και με το άλλο κουμπί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_000 Δεκέμβριος 31, 2004 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2004 what he said ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Δεκέμβριος 31, 2004 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2004 Πηδάς σε λάθος χρόνο. Το κουμπί υποχωρεί, και μετά λυγίζουν τα πόδια του.Ο χρόνος είναι μεγαλύτερος από αυτόν που χρειάζεται σε τοίχο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mf_iii Δεκέμβριος 31, 2004 Author #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2004 ΓιαγκΤ δηλαδη οτα πατηθει το κουμπι εχω πιο πολυ χρονο να περιμενω πριν πηδηξω αποτι αν το κανω σε τοιχο? δηλαδη με το κουμπι αργει πιο πολυ να πεσει στα αγκαθια οποτε πηδαω πιο μετα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Δεκέμβριος 31, 2004 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2004 Πρέπει να πατήσεις όταν τα πόδια του είναι σε πλήρη κάμψη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.