makisko Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29, 2015 Θέλω ένα κινητό το πολύ μέχρι 200 ευρώ για δώρο σε γυναικά.Με Android λειτουργικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Αύγουστος 29, 2015 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2015 Ένας γυναικάς τι απαιτήσεις έχει από ένα τηλέφωνο; 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
makisko Αύγουστος 29, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2015 Ένας γυναικάς τι απαιτήσεις έχει από ένα τηλέφωνο; Έχω σκοπό..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddoctor Αύγουστος 29, 2015 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2015 Ελλάδα...εξωτερικό!? Κάτι σε ροζουλί/χρυσό...?Το Elephone p8000 βγαίνει σε χρυσό, στα 169.99$, άρα κάτω από τα 200€ Link to comment Share on other sites More sharing options...
zananiro Αύγουστος 29, 2015 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2015 (edited) Αν είναι να αγοράσεις από Κίνα κοίτα το meizu note 2...εχει ποικιλία χρωμάτων. Αν είναι να αγοράζεις από Ελλάδα κοίτα για κάποιο lg από σκρουτζομαγαζο. Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 29, 2015 από zananiro Link to comment Share on other sites More sharing options...
makisko Αύγουστος 30, 2015 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2015 Από εδώ θα το πάρω. Από εξωτερικό από όσο ξέρω, δεν μπορούμε να παραγγείλουμε ακόμη. Και δεν μπορώ να περιμένω και τόσο στην προκειμένη περίπτωση.Και εγώ για κανένα LG σκέφτομαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Αύγουστος 31, 2015 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2015 Θέλω ένα κινητό το πολύ μέχρι 200 ευρώ για δώρο σε γυναικά. Με Android λειτουργικό. Ριγμένη ή προς ρίξιμο; Αν είναι το πρώτο και μας κάνει κόνξες, μείνε στο αντρόιντ. Αν είναι το δεύτερο, παρε ένα lumia 640. Θα αυξήσεις τις πιθανότητές σου 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Αύγουστος 31, 2015 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2015 Ριγμένη ή προς ρίξιμο; Αν είναι το πρώτο και μας κάνει κόνξες, μείνε στο αντρόιντ. Αν είναι το δεύτερο, παρε ένα lumia 640. Θα αυξήσεις τις πιθανότητές σου και περιμενε παντοφλα γιατι δεν παιζει viber και instagram σωστα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Αύγουστος 31, 2015 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2015 και περιμενε παντοφλα γιατι δεν παιζει viber και instagram σωστα.. Μια χαρά σωστά παίζουν. Αλλιώς θα την είχα φάει κι εγώ την παντόφλα, δεν συμβουλεύω στα κουτουρού... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Σεπτέμβριος 1, 2015 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2015 Μια χαρά σωστά παίζουν. Αλλιώς θα την είχα φάει κι εγώ την παντόφλα, δεν συμβουλεύω στα κουτουρού... Η δικιά μου έχει το 535. Το Instagram είναι ακόμα σε φάση Beta από όσο ξέρω. Όποτε το ανοίγει, η συσκευή παθαίνει σοκ και δέος. - Το feed ανανεώνετε όποτε γουστάρει (---> http://www.windowscentral.com/some-users-instagram-beta-windows-phone-cannot-refresh-feeds ) - Follow νέο χρήστη δεν μπορούσε να κάνει χτες - Φώτο μέσα από την εφαρμογή δεν μπορείς να τραβήξεις. - Αφού το ανοίξει σε οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή το πληκτρολόγιο κολλάει. To Viber εκεί που το άφησα...Video Calls Δεν έκανε.. Να χαρώ εγώ πετσοκομμένες εφαρμογές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bonito Σεπτέμβριος 1, 2015 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2015 (edited) Η δικιά μου έχει το 535. Το Instagram είναι ακόμα σε φάση Beta από όσο ξέρω. Όποτε το ανοίγει, η συσκευή παθαίνει σοκ και δέος. - Το feed ανανεώνετε όποτε γουστάρει (---> http://www.windowscentral.com/some-users-instagram-beta-windows-phone-cannot-refresh-feeds ) - Follow νέο χρήστη δεν μπορούσε να κάνει χτες - Φώτο μέσα από την εφαρμογή δεν μπορείς να τραβήξεις. - Αφού το ανοίξει σε οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή το πληκτρολόγιο κολλάει. To Viber εκεί που το άφησα...Video Calls Δεν έκανε.. Να χαρώ εγώ πετσοκομμένες εφαρμογές. οσοι εχετε windows για δοκιμαστε to 6tag αντι για το instagram Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 1, 2015 από Bonito 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karamelakiS Σεπτέμβριος 2, 2015 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2015 Γιατί όχι το moto g του οποίου το back cover βγαίνει και μπορείς να βάλεις άλλα με διάφορα χρώματα? Επίσης στην τιμή του πιστεύω ότι έχει την καλύτερη οθόνη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
makisko Σεπτέμβριος 3, 2015 Author #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2015 Ριγμένη ή προς ρίξιμο; Αν είναι το πρώτο και μας κάνει κόνξες, μείνε στο αντρόιντ. Αν είναι το δεύτερο, παρε ένα lumia 640. Θα αυξήσεις τις πιθανότητές σου 200 ευρώ προς ρίξιμο πολλά δεν είναι...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts