taramas Ιανουάριος 3, 2005 #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2005 Εγώ προσωπικά σου εύχομαι να μην τους χρειαστείς, δυστυχώς εγώ εξακολουθώ να έχω το questonline και πάλι δυστυχώς κάποιες φορές αναγκάζομαι να το χρησιμοποιώ αλλά εδώ και 2 χρόνια υποσχέθηκα στον εαυτό μου να το κάνω όσο γίνεται λιγότερο.Ενα μόνο θα σου πώ, ακόμη και η ιστορία με το laptop που ατυχώς ανέφερε ο vagouridis πάλι έχει να κάνει με την quest, φαντάσου λοιπόν οτι αγόρασα απο αλλού για να τους αποφύγω και πάλι εκεί κατέληξε το πρόβλημα.Δεν θέλω να φέρνω την καταστροφή και πιθανόν να έχεις καλή συνεργασία στην Θεσσαλονίκη, δεν το ξέρω, αυτό που εγώ ξέρω και το ξέρω τόσο καλά που όποιος θέλει είμαι και διαθέσιμος αλλά μέχρι και θρασύς να αναφέρω ονόματα, διευθύνσεις και να θίξω οικογένειες που λένε.Πάντως είναι γεγονός οτι γενικά οι σαλονικιώτικες εταιρείες έχουν μια διαφορετική συμπεριφορά, δυστυχώς όμως εμάς μας τρώνε τα μεταφορικά και πολλές φορές το σκεφτόμαστε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyrix Ιανουάριος 5, 2005 Author #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2005 η καλυτερη τιμη σε nec 3500 dvdrw χερει κανεις που παιζει? απο ποια εταιρεια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyrix Ιανουάριος 7, 2005 Author #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2005 κανείς?? τίποτα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Ιανουάριος 7, 2005 #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2005 Nec φερνουν οι1)Πουλιαδης ( απο τον οποιο δεν ψωνιζεις)2)Rubicom3)Μακεδονικααπο τους 2 τελευταιους η ρουμπικομ πιστευω εχει την καλυτερη τιμη ( εαν θυμαμαι καλα) .Βεβαια δεν χανεις την ευκαιρια και περνεις ενα τηλ στους 2 τελευταιους , ρωτας και τους λες να στειλουν και τον ενδεικτικο τιμοκαταλογο τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dancerman Δεκέμβριος 22, 2013 #25 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2013 ξεθαυω αυτο το θεμα και θελω να ρωτησω σε ποιες εταιριες μπορω να απευθυνθω σημερα το 2013 για να παρω χονδρικη Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Δεκέμβριος 22, 2013 #26 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2013 ξεθαυω αυτο το θεμα και θελω να ρωτησω σε ποιες εταιριες μπορω να απευθυνθω σημερα το 2013 για να παρω χονδρικηoktabit και infoquest Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Δεκέμβριος 23, 2013 #27 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2013 Επίσης logicom - enet και μακεδονικα περιφερειακά. Sent from my Pantoflini N7100 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Δεκέμβριος 23, 2013 #28 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2013 Δειχτε του παιδιού κ κάνα τιμοκατάλογο "χοντρικης" να πάρει μια ιδέα τι παιζει με τους "χοδρεμπορους" Ελλάδα...Sent from my Nexus 4 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Δεκέμβριος 23, 2013 #29 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2013 Δειχτε του παιδιού κ κάνα τιμοκατάλογο "χοντρικης" να πάρει μια ιδέα τι παιζει με τους "χοδρεμπορους" Ελλάδα...Sent from my Nexus 4 using TapatalkΝαι κάτσε να του πούμε και τιμές μετρητοίς ή επιταγές. Τρόπους πληρωμής ανάλογα με τον τζίρο κλπ.Δε νομίζω οτι είναι κακό να πείς ποιοι κάνουν χονδρική στην Ελλάδα.Εδώ αναφέρουν σε αγγελίες κ γενικά πχ ποιοι είναι οι distributors πχ στην κάρτα κλπ κλπ. Κακό που αναφέρθηκαν οι παραπάνω; Κάνουμε διαφήμιση και δεν έπρεπε;EDIT: Όσο για τις τιμές και τα κέρδη μεταπώλησης μήπως να κοιτάξεις για άλλο κλάδο; Γιατί δεν μπορείς να κοντραριστείς σκρουτζομάγαζα με τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.