Jump to content

Εταιρείες χονδρικής - Θεσσαλονικη

cyrix

Recommended Posts

Καταρχην την καλησπέρα μου σε όλους και τα συγχαρητήρια μου για την πολύ καλή δουλειά που γίνεται και στο site αλλά και για το επιπεδο των συζητησεων στο forum.

Σκοπευω να ανοιξω ενα καταστημα με Η/Υ σε λιγο καιρο στο νομο Πελλας. Θα ηθελα να μου προτέινατε καποιες εταιρειες χονδρικης (κυρίως) απο θεσσαλονικη που να εχετε εμπειρια και να ησασταν ευχαριστημενοι απο χρονους παραδοσης, rma και εξυπηρετηση γιατι οι τιμες απο οσο ξερω δε διαφερουν κατα πολυ για ενα νεο καταστημα απο οπου κι αν προμηθευεται.

Οπότε συνεργασια με τις μεγαλες εταιρειες (quest,κτλ) είναι κατι που δε θα ήθελα στην αρχη τουλαχιστον.

ενημερωτικα σας λεω οτι δεν θα πουλαω ετοιμα (!!!) PC αλλα θα συναρμολογω εγω.

αν είναι λαθος το post μου εδώ, σ αυτη τη κατηγορια...συγχωρέστε με!

Περιμενω τις προτασεις σας!

Απο σχετικη εμπειρια , πρωτη σου επιλογη θα προτεινα να ειναι η κουεστ.Δευτερη ρουμπικομ μαζι με οκταμπιτ.Εαν ακομα ισχυουν καποια πραγματα η ρουμπ θα σε ικανοποιησει τα μαλα.Το πιο γρηγορο ρμα το εχει η κουεστ και το πιο απρβληματιστο.

vagouridi για ρουμπικομ μου ειχε πει και ενας γνωστος.για ΑΒΙΤ

ξερεις τιποτα εκει? να απευθυνθω σε καποιον?

η Megabit? ξερεις τιποτα?

Οκταβιτ επιβαλλεται λογω AMD...γιατι για MSI δεν τρελαινομαι

Για να μπουνε καποια πραγματα στην θεση τους.Amd εχει η Οκταμπιτ , τα μακεδονικα ...και εδω και λιγο καιρο και η κουεστ ( σε καλυτερες τιμες οπως παντα).Ο λογος να προτιμησει κανεις κανεις την ΟΚΤ ειναι γιατι δινει σε ολη την σειρα των μαξτορ ( εκτος των 40αρηδων) 3 χρονια εγγυηση.

Την μεγκαμπιτ δεν την ξερω.

Αμπιτ φερνει και η Ρουμπ και απο οσο ξερω και σε καλυτερες τιμες απο την Ιντερσετ ( η οποια εχει μακραν το πιο ηλιθιο σερβις και αργο στον κοσμο + οτι ολα δουλευουν καλα εκει αλλα μολις ερθουν πισω τα ιδια προβληματα. Μιλαμε για την μεγαλυτερη ευθυνοβη και συναμα θρασυψευτρα εταιρεια)

Ο πουλιαδης δεν ειναι για να τον εμπισευτεις πληρως εχει αρκετα προβληματα , αλλα ειναι καλη πηγη για ασους.

Ευχαριστώ για τις απαντησεις σας...παντως αν εχει να προτεινει κατι καποιος ακομα....ας postαρει.

ααα...μια που το θυμηθηκα. σε dvdrw απο τιμες ποιος παιζει καλα? φυσικα για το κορυφαιο nec μιλαω αντε και κανα lg η τιποτα αλλο που μου προτεινετε

Πολλά εγκώμια ακούω για την quest και τρελλένομαι, έχει σαλτάρει όλο το νησιωτικό σύμπλεγμα της Ελλάδας και τουλάχιστον κάποιο κομμάτι απο την υπόλοιπη με την εταιρεία αυτή :tomato:

τώρα βέβαια πάλι θα ακούσω οτι δεν έχει καμμία σχέση η Θεσσαλονίκη με την Αθήνα, αλλά δυσκολεύομαι λιγάκι να το μασήσω αυτό, τέλος πάντων ας το προσπεράσω....

α) Μακεδονικά περιφερειακά, καλή εταιρεία αλλά περιορισμένος κατάλογος

β) Octabit, επιβάλλεται λόγω amd, (η quest όλο έχει και δεν έχει, αντε βρές άκρη)

γ) Quest, δεν μπορείς να την αποφύγεις αλλά σου εύχομαι να μήν μπλέξεις, τουλάχιστον απέφυγε την Αθήνα αν τελικά στην Θεσσαλονίκη είναι καλύτερα τα πράγματα)

δ) Altec, έχουν καλά δικτυακά-internetικά, πάσχουν λίγο στον χρόνο απόκρισης αλλά είναι γνώστες στους τομείς αυτούς.

ε) Lion, σαλονικιότικη εταιρεία που έχει μερικές αντιπροσωπείες καλές και εχω ακούσει μόνο καλά λόγια και προσθέτω και τα δικά μου.

ζ) Πουλιάδης, ούτε ζωγραφιστούς, δεν ΄χω γνωρίσει μεγαλύτερο έκτρωμα-επιχείρηση.

Για να μην κουράζω, εταιρείες θα βρείς και άλλες, εγώ μια συμβουλή έχω να σου δώσω αν την θέλεις, μην κάνεις το λάθος και πιαστείς απο μιά εταιρεία όσο μεγάλη κι αν είναι (π.χ. quest), πιθανόν να σε ψήσουν για εκπτώσεις ανάλογα με τον τζίρο κλπ, το έκαναν πολλοί συνάδελφοι και την πάτησαν άσχημα, αγοράζεις απο όπου σε συμφέρει και ξαναγοράζεις απο όπου σε εξυπηρετούν.

Αρχική απάντηση από ταραμας

Πολλά εγκώμια ακούω για την quest και τρελλένομαι, έχει σαλτάρει όλο το νησιωτικό σύμπλεγμα της Ελλάδας και τουλάχιστον κάποιο κομμάτι απο την υπόλοιπη με την εταιρεία αυτή :tomato:

τώρα βέβαια πάλι θα ακούσω οτι δεν έχει καμμία σχέση η Θεσσαλονίκη με την Αθήνα, αλλά δυσκολεύομαι λιγάκι να το μασήσω αυτό, τέλος πάντων ας το προσπεράσω....

α) Μακεδονικά περιφερειακά, καλή εταιρεία αλλά περιορισμένος κατάλογος

β) Octabit, επιβάλλεται λόγω amd, (η quest όλο έχει και δεν έχει, αντε βρές άκρη)

γ) Quest, δεν μπορείς να την αποφύγεις αλλά σου εύχομαι να μήν μπλέξεις, τουλάχιστον απέφυγε την Αθήνα αν τελικά στην Θεσσαλονίκη είναι καλύτερα τα πράγματα)

δ) Altec, έχουν καλά δικτυακά-internetικά, πάσχουν λίγο στον χρόνο απόκρισης αλλά είναι γνώστες στους τομείς αυτούς.

ε) Lion, σαλονικιότικη εταιρεία που έχει μερικές αντιπροσωπείες καλές και εχω ακούσει μόνο καλά λόγια και προσθέτω και τα δικά μου.

ζ) Πουλιάδης, ούτε ζωγραφιστούς, δεν ΄χω γνωρίσει μεγαλύτερο έκτρωμα-επιχείρηση.

Για να μην κουράζω, εταιρείες θα βρείς και άλλες, εγώ μια συμβουλή έχω να σου δώσω αν την θέλεις, μην κάνεις το λάθος και πιαστείς απο μιά εταιρεία όσο μεγάλη κι αν είναι (π.χ. quest), πιθανόν να σε ψήσουν για εκπτώσεις ανάλογα με τον τζίρο κλπ, το έκαναν πολλοί συνάδελφοι και την πάτησαν άσχημα, αγοράζεις απο όπου σε συμφέρει και ξαναγοράζεις απο όπου σε εξυπηρετούν.

1)Η κουεστ τουλαχιστον μου αποδειξε οτι ακομα και στην αθηνα εχουν αψογο σερβις , οποτε και λογικο να τους παινευω.Μεσα σε λιγες μερες καρτα γραφικων 9800προ αλλαχτηκε.( μιλαω με αποδειξεις)

2)Παινευεις τα μακεδονικα απο ποιο θεμα ?Το οτι εκαναν 6 μηνες να μου αλλαξουν 2600+ ( επισης μονο με αποδειξεις) το οτι δεν ξερουν σε ποιο κουτι χωρα η tyan και εχουν τα 3500 10 πανω στην χονρικη

3)Το συμπερασμα οτι η κουεστ δεν εχει αμδ πως βγηκε?( Αφου δεν εχουν να δω πω θα αλλαξουν τον 3400+ επισης φιλου μου)

4?Επειδη εχω βαρεθει να ακουω π@π@ριες για τις εταιρειες χονδρικης και το ποσο καλα τις ξερουν ολοι ειναι η τελευταια φορα που ποσταρω για αυτο το θεμα,Απο εδω και περα πλαισιο και παλι πλαισιο ...........

5)και ρωταω τον εαυτο μου πως ενας γνωστης που ειναι σε νησι εχει γνωμη για την θεςς αγορα , και γιατι ενας τοσος μεγαλος γνωστης χρειαστηκε να ανοιξει ολοκληρο θεμα για ενα λαπτοπ μπας και βρεθει η ακρη για αυτο.Χμ χμ παραειμαι αγαθο μου φαινεται.

Και επειδη ουτε κι εγω ξερω πολλα πραγματα απο εταιριες χονδρικης πωλησης(μονο ονομαστικα) να πω απλα οτι καθε εταιρια χονδρικης πωλησης ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ τους πελατες της ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ αναλογα με το τι τζιρους κανουν.

ΟΠΟΤΕ ΕΙΣΤΕ ΑΚΥΡΟΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΤΕΤΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ για την καθε εταιρια την στιγμη που αυτη, η καθε εταιρια χονδρικης, εχει ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΕΛΑΤΗ.

Αρχική απάντηση από Vagouridis [Σήμερα, στις 14:59]

1)Η κουεστ τουλαχιστον μου αποδειξε οτι ακομα και στην αθηνα εχουν αψογο σερβις , οποτε και λογικο να τους παινευω.Μεσα σε λιγες μερες καρτα γραφικων 9800προ αλλαχτηκε.( μιλαω με αποδειξεις)

2)Παινευεις τα μακεδονικα απο ποιο θεμα ?Το οτι εκαναν 6 μηνες να μου αλλαξουν 2600+ ( επισης μονο με αποδειξεις) το οτι δεν ξερουν σε ποιο κουτι χωρα η tyan και εχουν τα 3500 10 πανω στην χονρικη

3)Το συμπερασμα οτι η κουεστ δεν εχει αμδ πως βγηκε?( Αφου δεν εχουν να δω πω θα αλλαξουν τον 3400+ επισης φιλου μου)

4?Επειδη εχω βαρεθει να ακουω π@π@ριες για τις εταιρειες χονδρικης και το ποσο καλα τις ξερουν ολοι ειναι η τελευταια φορα που ποσταρω για αυτο το θεμα,Απο εδω και περα πλαισιο και παλι πλαισιο ...........

5)και ρωταω τον εαυτο μου πως ενας γνωστης που ειναι σε νησι εχει γνωμη για την θεςς αγορα , και γιατι ενας τοσος μεγαλος γνωστης χρειαστηκε να ανοιξει ολοκληρο θεμα για ενα λαπτοπ μπας και βρεθει η ακρη για αυτο.Χμ χμ παραειμαι αγαθο μου φαινεται.

Αγαθό δεν νομίζω να είσαι, μάλλον έχεις πρόβλημα οταν διαβάζεις τα γραφόμενα κάποιου ή απλά θέλεις να μας επιβάλλεις τις απόψεις σου, κάντο όπου αλλού θέλεις σε μένα έχασες, λυπάμαι.

α) το οτι άνοιξα θέμα για το laptop σημαίνει οτι είμαι βλάκας και εσύ έξυπνος ή οτι εσύ είσαι γνώστης και εγώ άσχετος? επειδή έχω την άποψη ΄(ανατρέχω και σε προηγούμενα ποστς) οτι θελεις να μας επιβάλλεις τον εαυτό σου ως παντογνώστη δεν χρειάζεται να το αναλύσω, όποιος ξέρει καταλαβαίνει.

β) επειδή και εγώ έχω βαρεθεί να ακούω π@π@ριές, εγώ έχω αποδείξεις, διευθύνσεις, τηλέφωνα, ονόματα, επιστολές, συναδέλφους και το καλύτερο απο όλα έχω και τα ίδια τα μηχανήματα, δεν δίνω συνέχεια στο θέμα της quest, το έχουμε αναλύσει αλλού, απλά επειδή ξανά προκαλείς είμαι διαθέσιμος όποτε θέλεις δημόσια να αντιπαρατεθούμε, εγώ και όλοι οι φίλοι και συνάδελφοι με τα χαρτιά και τις αποδείξεις μας και εσύ απο την άλλη.

γ) όσο για τα μακεδονικά, δεν έχω τίποτα το ιδιαίτερο να πώ πέρα απο την μέχρι τώρα σχετικά καλή εξυπηρέτηση, αν υπάρχουν φαινόμενα αντίθετα προς την δική μου εκτίμηση δεκτά, απλά δεν έτυχε να ακούσω κάτι ή να συμβεί σε μένα κάτι.

δ) μου αρέσει ιδιαίτερα που κάνεις το ερώτημα πως ενας νησιώτης έχει γνώμη για την αγορά της Θεσσαλονίκης? αφού δεν το καταλαβαίνεις να στο εξηγήσω απλά, σαν επαγγελματίας συνεργάζομαι εδώ και 5 χρόνια με εταιρείες της Θεσσαλονίκης, γιατί υπάρχουν κάποιες εταιρείες που κάνουν εισαγωγές σε πράγματα που με ενδιαφέρουν και γιατί συνήθως έχω καλύτερη εξυπηρέτηση, αν δεν υπήρχε το πρόβλημα των μεταφορικών που είναι και ακριβότερα αλλά και ποιό χρονοβόρα θα είχα (οπως και άλλοι συνάδελφοι πιστεύω) μεγαλύτερη συνεργασία.

Υπ' αυτήν την έννοια έχουμε κάποια γνώση της αγοράς, τα υπόλοιπα τα αφήνουμε σε σένα που είσαι παντογνώστης.

Αρχική απάντηση από jax7480

Και επειδη ουτε κι εγω ξερω πολλα πραγματα απο εταιριες χονδρικης πωλησης(μονο ονομαστικα) να πω απλα οτι καθε εταιρια χονδρικης πωλησης ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ τους πελατες της ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ αναλογα με το τι τζιρους κανουν.

ΟΠΟΤΕ ΕΙΣΤΕ ΑΚΥΡΟΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΤΕΤΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ για την καθε εταιρια την στιγμη που αυτη, η καθε εταιρια χονδρικης, εχει ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΕΛΑΤΗ.

Eδω ειναι η διαφορα , μιλαω και σαν υπαλληλος της xxxx εταιρειας και σαν μετοχος της yyyy εταιρειας αλλα και σαν υπαλληλος σε τριτο μαγαζι στην ξανθη....Εξαλλου εγω ενα ξερολας ειμαι δεν μπορω να εκφερω γνωμη....

Αρχική απάντηση από Vagouridis [Σήμερα, στις 20:16]

Eδω ειναι η διαφορα , μιλαω και σαν υπαλληλος της xxxx εταιρειας και σαν μετοχος της yyyy εταιρειας αλλα και σαν υπαλληλος σε τριτο μαγαζι στην ξανθη....Εξαλλου εγω ενα ξερολας ειμαι δεν μπορω να εκφερω γνωμη....

Σαφώς και έχεις το δικαίωμα να εκφέρεις άποψη, αλλοίμονο, απο εκεί μέχρι να μας την επιβάλλεις κιόλας 'εχει μεγαααααλη απόσταση, το είπαμε ξανά μην επαναλαμβανόμαστε, σε άλλους που τα δέχονται εμείς είμαστε νησιώτες ψαράδες και δεν παίρνουμε απο τέτοια.

Εμείς εδώ δεν είμαστε υπάλληλοι της μιάς, μέτοχοι της άλλης και ξανά υπάλληλοι της παρακάτω (με την ευκαιρία δεν μας λές και για ποιές εταιρείες πρόκειται να ξέρουμε κι εμείς, ή μήπως υπάρχει πρόβλημα?).

** Βέβαια κακώς χαλάμε το threat του φίλου, δεν είναι σωστό, αλλά απο την άλλη το υποσχέθηκα σε φίλους αλλά και στον εαυτό μου, αναπάντητες τέτοιου είδους π@π@ριές δεν θα αφήσω.

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 21:27]

ας απολαυσουμε μια αμστελ ρε παιδια πως κανετε ετσι ναουμε?

Εχεις δίκηο, διαφωνούμε μόνο στην μπύρα, εδώ μύθος αλλά αυτό είναι δευτερεύον :D

απ'οτι βλέπω οι αποψεις διυστανται... :)

βασικα εχω κανει ηδη επαφη με 2 εταιρειες του χώρου...

Παντως quest, altec πουλιαδηδες και σια προς το παρον τους προσπερνω....ας ελπισουμε να μου ειναι αχρειαστοι....αν και θα ανοιξω καρτελα για on-line παραγγελια μονο και μονο για καποιες φορες που δε θα μπορω να βρω κατι σε καποια μικροτερη εταιρεια..

ευχαριστω για τις προτασεις σας!

Υ.Γ. οι εταιρειες που εκανα μια πρωτη επαφη ειναι η τα μακεδον. περιφ. η tmp και η rubicom. ιδωμεν!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.