blade_pan Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30, 2004 Καθως δεν εχω visual basic εδω,παω να δοκιμασω με την access και μου σπαει τα νευρα... Μηπως εχει κανεις καποιο ετοιμο προγραμμα ή καμια πληροφορια για τις σχεσεις... Θελω μια φορμα αρχικα με τους ασθενεις...(ονομα σε αλφαβητικη σειρα) Επειτα με το πατημα του ασθενους να με πηγαινει σε δευτερη φορμα, με αναλυτικοτερα στοιχεια και 2 κουμπια,(εκτος της επιστροφης ή της εξοδου...), το ενα να με πηγαινει σε τριτη φορμα που θα εμπεριεχει το ιστορικο και save... το αλλο να με πηγαινει σε τεταρτη φορμα που θα εμπεριεχει σημειωσεις και save... Κοινως να εχω τους ασθενεις και να βλεπω διευθυνση,ονομα,τηλ και τετοια καθως και το ιστορικο και καποιες σημειωσεις... Ευελπιστω να με βοηθησετε γιατι δεν μπορω την access...και ειναι ιδιαιτερα σημαντικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Δεκέμβριος 30, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2004 τα περιοδικα του χωρου δινουν που και που τετοια προγραμματα... δεν κανεις ενα κοπο να κοιταξεις κανενα απο αυτα τα cd... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Δεκέμβριος 30, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2004 Εχεις κατι υποψιν σου??ειναι και 200 χλμ μακρια....γμτ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanonieris Δεκέμβριος 30, 2004 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2004 Υπάρχει και ένα έτοιμο πελατολόγιο αν θυμάμαι καλά στην Access.Μπορείς αν θέλεις να κάνεις ένα ActiveX απο την Acess και να βάλεις εντολές της Visual Basic εκεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Δεκέμβριος 30, 2004 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2004 Επίσης υπάρχει και το FileMaker 7, με το οποίο φτιάχνει κανείς διάφορους τύπους βάσεων.Αν έχεις τρόπο να το κατεβάσεις (83MBs) δοκίμασε το. Υπάρχει και σε κάποιο CD του Chip αν θυμάμαι καλά, σε εκείνο που έχει και το Panda Platinum κλπ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Δεκέμβριος 30, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2004 Ευχαριστω αλλα ειναι ιδιαιτερα μακρια τα περιοδικα μου,και chip εχω να παρω 2 χρονια...@Kanonieri,καμια περαιτερω λεπτομερια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Δεκέμβριος 31, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2004 Καμια βοηθεια ακομη??Κανονιερη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.