greekfragma Δεκέμβριος 30, 2004 #21 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2004 σορρυ αλλα δεν ειμαι σχετικος με ποιο σαητ μπορει να ανεβασει τοσο χωρο.....ΝΤΑΓΚ>.........το 1ο κομματι δεν μου ηρθε.......μονο το 2ο και 3ο ραρ μου εστειλες..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Δεκέμβριος 31, 2004 #22 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2004 Ρε dag κανε το καλο και στειλτοκαι μια απο δω : vakpap@yahoo.com... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Δεκέμβριος 31, 2004 #23 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2004 Μπα corrupted κατεβαίνει το ρημάδι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Larry Δεκέμβριος 31, 2004 #24 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2004 dag δοκιμασε αυτο για να το παρουν τα παιδια: http://s13.yousendit.com/ με μπολικο attach για να μην εχουν προβληματα ουτε με τα mailbox ουτε με το site της LG που 9/10 στο δινει corrupt. :) :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Δεκέμβριος 31, 2004 Author #25 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2004 Λοιπόν παιδιά θα προσπαθήσω να το στείλω σε όσους μπορώ και θα σας παρακαλέσω να το στείλετε και εσείς σε όσους άλλους το θέλουν γιατί έχω πολλά request.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.