Jump to content

Καταμέτρηση !! ASUS P4C800-E DLX .. στο φόρουμ

overvolt

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Zarras

http://www.ertyu.org/~steven_nikkel/agpcompatibility.html

30'' search στο google Alex ....30'' οχι παραπανω...

πιο πολυ ωρα εκανες να ζητησεις (παλι) ετοιμο λινκ,

παρα να κανεις ο ιδιος ενα search.... :TD:

το ειχα βρει αυτο ρε συ απλα καρτες δεω εβλεπα

• Replies 204
  • Created
  • Last Reply
  • 5 years later...

ξεθαβω το τοπικ μονο και μονο για να πω πως εχω ακομα την μητρικη αυτη, και δουλευει ακομα αψογα μετα απο 6 χρονια λειτουργιας με εναν p4 3.2! μιλαμε η μητρικη εχει αποδειχθει κυριολεκτικα "χρυση"!

ξεθαβω το τοπικ μονο και μονο για να πω πως εχω ακομα την μητρικη αυτη, και δουλευει ακομα αψογα μετα απο 6 χρονια λειτουργιας με εναν p4 3.2! μιλαμε η μητρικη εχει αποδειχθει κυριολεκτικα "χρυση"!

Πριν μια εβδομάδα μου ήρθε το pc που είχα φτιαξει σε ένα φίλο μου με αυτή τη μητρική με "bad bios chesum".

Ενίοτε ξεκινάει αλλά μάλλον πέθανε... :hm:

Μιλάμε για ΤΗΝ ΜΗΤΡΙΚΗ! :T::T:

Σε τέτοια έφτιαξα τον πρώτο μου domain file server.

• 4 weeks later...

Γεια σας

Ανεσυρα αυτη τη μητρικη (P4C800-E Deluxe rev2.0) για να θυμηθω τα παλια και αρχισα να παιζω με 3 P4 που ειχα. Εβαλα πανω και ενα SSD και 2GB καλη μνημη και εγινε εντελως διαφορετικο σε αισθηση. To vdroop που εχει ομως ειναι απιστευτο. Αποφασισα να κανω το vdroop mod για το οποιο βρηκα καποιες οδηγιες και photos. Στην αρχη εδειξε να παιζει αλλα τελικα προκαλει αυξημενη ασταθεια. Το επανελαβα σε διαφορετικα σημεια με το ιδιο αποτελεσμα. Υπαρχει καποιος που θα μπορουσε να το κανει, με το αζημιωτο φυσικα. Μενω Καλλιθεα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.