Vagouridis Απρίλιος 6, 2005 #181 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2005 Αρχική απάντηση από hipro5 Ououououppsssss......Sorry.........Νόμιζα ότι ΚΑΙ η ASUS είχε το 875 chipset γι'αυτό...... Τον τελευταιο καιρο πολλα νομιζεις , λιγο ακομα και θα το πιστεψεις οτι χρειαζεσαι Α64.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Απρίλιος 6, 2005 #182 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2005 Αρχική απάντηση από Vagouridis [Σήμερα, στις 18:36] Τον τελευταιο καιρο πολλα νομιζεις , λιγο ακομα και θα το πιστεψεις οτι χρειαζεσαι Α64.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabriel Απρίλιος 12, 2005 #183 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2005 Πότε ρε παιδιά το 915 Chipset έγινε και official 1066MHz FSB? :tomato: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Απρίλιος 12, 2005 #184 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2005 Αρχική απάντηση από Gabriel [Σήμερα, στις 07:35] Πότε ρε παιδιά το 915 Chipset έγινε και official 1066MHz FSB? :tomato: ΚΑΚΟ παιδί..........Δεν είπαμε δε θα κάνεις τέτοιες ερωτήσεις?......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
overvolt Απρίλιος 19, 2005 Author #185 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2005 Αρχική απάντηση από doctor [06-04-2005 13:31] άμα ποσταρεις super pi 1 mb κάτω από τον απίστευτο χρόνο των 38 sec ....εγώ ...:sick: τι αναβάθμιση να κάνει ....άμα το cpu παει πάνω από 3600 mhz ......έχει ενεργοποιήσει αυτοματους πυροσβεστήρες στο δώμάτιο !!! θα έχει κάνει και ασφάλεια πυρός!!! και άμα γίνει το μοιραίο θα φέρει και πραγματογνώμωνα από την INTEL για να αποδείξει ότι ήταν μεσα στις προδιαγραφές ... όχι overvolt......αλλά "φοβάμαιταvolt" πρέπει να λέγεσαι!....... Δεν αφηνεις τα super pi και τις κοντρες . Οσο για τα σχολια σου για το ονομα μου , θα πω οτι δεν χρειαζετε να ασχοληθο περισοτερο μαζι σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
overvolt Απρίλιος 19, 2005 Author #186 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2005 Αρχική απάντηση από unseen [06-04-2005 09:46] κυριακο εχεις πολυ καιρο να κανεις αναβαθμιση... καθε Ε0 3αρης ή 3,2 χτυπαει με box cooling 4ghz με διπλα prime και πολλες φορες και με default ρευμα. Ισως . Οπως και να εχει , εγω μιλαω για τα κατασκευαστικα ορια , οχι για τα ορια του overclocking Οι επεξεργαστές που αναφέρεσαι, ενδέχεται να έχουν σχεδιαστικές βελτιώσεις , άμα ξέρεις ποιες είναι , πες μας και εμάς . Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctor Απρίλιος 19, 2005 #187 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2005 .......και λίγο ορθογραφία .....δεν βλάπτει.............:whistling :whistling :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
overvolt Απρίλιος 20, 2005 Author #188 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2005 Μια τελευταία επιθυμία έχω όσο αφορά το αγαπητό μου κομπιουτεράκι , να το δω να παίζει με RAID 0+1 .Βέβαια θα χρειαστώ τέσσερις δίσκους , αλλά όπως και να έχει , το σίγουρο είναι ότι το βλέπεις το όφελος ..Τώρα , όσον αφορά το RAID 0+1 , και τον περιορισμό στα Windows FAT32 Max partition size 127GB .. Tι θα μου προτείνατε ως μοντέλα δίσκων, και προτεινόμενα μεγέθη? Και βέβαια ρωτάω για το συνδυασμό RAID 0+1 χωρίς NTFS partitions . Να πάρω τέσσερις εξηντάρηδες, να τελειώνω !! ( 2 SATA + 2 PATA ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ar@besqu.e Απρίλιος 23, 2005 #189 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2005 θα μου πει κάποιος πως θα αλλάξω την αναλογία fsb:mem??????στα 230 με auto τη τάση των μνημών δε μπουτάρει........όταν την αλλάζω στα 2.85 μπουτάρει μεν αλλα σίγουρα θα μου πετάξει μπλέ οθόνη αργότερα......όλα δείχνουν πως δε το σηκώνουν το oc οι μνήμες γι' αυτό πως θα αλλάξω την αναλογία ώστε να τρέχουν κανονικά ενώ ο cpu να πάει πάνω από 230???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Απρίλιος 23, 2005 #190 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2005 λοιπον εκει που αλαζεις την συχνοτιτα του cpu εχει απο κατο αυτο που λεει DRAM frequency εκει εχει τις επιλογες 266,333,400,auto βαλε την 266 για αρχη και δες μεχρι που φτανει ο επεξεργαστης σου. και μετα αρχισε να ανεβαζεις τις μνημες μεχρι να βρεις τα ορια τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ar@besqu.e Απρίλιος 23, 2005 #191 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2005 ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ OVERCLOCKER @3.9!!!!!! με τις μνήμες 208fsb @333 5:4 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ D.J.AleXXX_gr!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Απρίλιος 24, 2005 #192 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2005 και κατι αλλο να σε πω πιγενε στον HIPRO η σε καπιον που να ξερει να σου κανει τα 2 mod για την ταση του cpu1)Vdrop2)Vvoltκαι μετα δοσε οσο ρευμα θες στον επεξεργαστησου χωρις κανενα προβλημακαι κατι που εμαθα τελευτεα το steping που εχεις για να ανεβει ψιλα πρεπει να του δοσεις πολυ ρευμα μα παρα πολυ......................(ευχαριστο τον DOCTOR για τις γνοσεις που μου εδοσε) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ar@besqu.e Απρίλιος 24, 2005 #193 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2005 με αερόψυξη που έχω γω δεν νομίζω να τον ανεβάσω πολύ παραπάνω..... τώρα είναι στα 1.5 volt αλλά μέχρι να βάλω μνήμες τις προκοπής και να προχωρήσω και σε υδρόψυξη θα έχουν και βγεί και οι dual core........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ar@besqu.e Απρίλιος 24, 2005 #194 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2005 βασικά με κολλητήρια και τέτοια έχω ασχοληθεί και έχω φτιάξει αρκετά κιτάκια (ξέρεις αυτά που σου δίνει τη πλακέτα και τους πυκνωτες και τις αντιστάσεις και πρέπει να τα βάλεις μόνος)..... λες??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Απρίλιος 24, 2005 #195 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2005 ναι τα ξερο αλλα σε αυτα που λεω οι κολισεις ειναι περιπου ενα χιλιοστο και δεν πρεπει να σου ξεφιγει καθολου γιατι κατι λαθος να κανεις θα την καψης ολη την μιτρικη σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
overvolt Μάϊος 27, 2005 Author #196 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2005 Bios Ver. 1021 Final . Ένα περίεργο πρόβλημα παρουσιάσθηκε σχετικά με τις ταχύτητες μνήμης , μάλλον σε σχέση με το BIOS . Για περισσότερα διαβάστε αυτό το μήνυμα . P4C-800-E DLX Και ο κακός Δράκος BIOS http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=15980 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Αύγουστος 18, 2005 #197 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2005 ρε παιδια ξερει κανεις τη ειναι το agp pro που διαθετη αυτη η μητρικη???σε πιες καρτες χρισιμευη γιατι δεν βρισκο τιποτα..............τι στο καλο εκανε η asus??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Αύγουστος 18, 2005 #198 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2005 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr ρε παιδια ξερει κανεις τη ειναι το agp pro που διαθετη αυτη η μητρικη???σε πιες καρτες χρισιμευη γιατι δεν βρισκο τιποτα..............τι στο καλο εκανε η asus??? Το AGP PRO (το οποίο φυσικά δεν αποτελεί πατέντα της ASUS μόνο) ουσιαστικά έχει μερικές παραπάνω επαφές στα δεξιά (εξ ου και η μικρή επιμήκυνση του slot και η σχετική ''τάπα'' στο σημείο αυτό) με σκοπό την τροφοδοσία ενεργοβόρων καρτών.Απευθύνεται σε ''επαγγελματικές'' κάρτες (αν και έχω την εντύπωση ότι ποτέ δεν βρήκε ιδιαίτερη απήχηση). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Αύγουστος 18, 2005 #199 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2005 Αρχική απάντηση από spc Το AGP PRO (το οποίο φυσικά δεν αποτελεί πατέντα της ASUS μόνο) ουσιαστικά έχει μερικές παραπάνω επαφές στα δεξιά (εξ ου και η μικρή επιμήκυνση του slot και η σχετική ''τάπα'' στο σημείο αυτό) με σκοπό την τροφοδοσία ενεργοβόρων καρτών.Απευθύνεται σε ''επαγγελματικές'' κάρτες (αν και έχω την εντύπωση ότι ποτέ δεν βρήκε ιδιαίτερη απήχηση). εχεις κανα λινκ απο τετιες καρτες να δουμε τι σοη ειναι??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Αύγουστος 19, 2005 #200 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2005 http://www.ertyu.org/~steven_nikkel/agpcompatibility.html 30'' search στο google Alex ....30'' οχι παραπανω... πιο πολυ ωρα εκανες να ζητησεις (παλι) ετοιμο λινκ, παρα να κανεις ο ιδιος ενα search.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.