Jump to content

Καταμέτρηση !! ASUS P4C800-E DLX .. στο φόρουμ

overvolt

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από hipro5

Ououououppsssss......Sorry.........Νόμιζα ότι ΚΑΙ η ASUS είχε το 875 chipset γι'αυτό...... :(:)

Τον τελευταιο καιρο πολλα νομιζεις , λιγο ακομα και θα το πιστεψεις οτι χρειαζεσαι Α64....

• Replies 204
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από doctor [06-04-2005 13:31]

άμα ποσταρεις super pi 1 mb κάτω από τον απίστευτο χρόνο των 38 sec ....εγώ ...:sick:

τι αναβάθμιση να κάνει ....άμα το cpu παει πάνω από 3600 mhz ......έχει ενεργοποιήσει αυτοματους πυροσβεστήρες στο δώμάτιο !!!

θα έχει κάνει και ασφάλεια πυρός!!! και άμα γίνει το μοιραίο θα φέρει και πραγματογνώμωνα από την INTEL για να αποδείξει ότι ήταν μεσα στις προδιαγραφές ...

όχι overvolt......αλλά "φοβάμαιταvolt" πρέπει να λέγεσαι!.......

:blink:

Δεν αφηνεις τα super pi και τις κοντρες .

Οσο για τα σχολια σου για το ονομα μου , θα πω οτι δεν χρειαζετε να ασχοληθο περισοτερο μαζι σου. :TD:

Αρχική απάντηση από unseen [06-04-2005 09:46]

κυριακο εχεις πολυ καιρο να κανεις αναβαθμιση... καθε Ε0 3αρης ή 3,2 χτυπαει με box cooling 4ghz με διπλα prime και πολλες φορες και με default ρευμα.

Ισως .

Οπως και να εχει , εγω μιλαω για τα κατασκευαστικα ορια , οχι για τα ορια του overclocking

:)

Οι επεξεργαστές που αναφέρεσαι, ενδέχεται να έχουν σχεδιαστικές βελτιώσεις , άμα ξέρεις ποιες είναι , πες μας και εμάς .

Μια τελευταία επιθυμία έχω όσο αφορά το αγαπητό μου κομπιουτεράκι , να το δω να παίζει με RAID 0+1 .

Βέβαια θα χρειαστώ τέσσερις δίσκους , αλλά όπως και να έχει , το σίγουρο είναι ότι το βλέπεις το όφελος ..

Τώρα , όσον αφορά το RAID 0+1 , και τον περιορισμό στα Windows FAT32 Max partition size 127GB ..

Tι θα μου προτείνατε ως μοντέλα δίσκων, και προτεινόμενα μεγέθη?

Και βέβαια ρωτάω για το συνδυασμό RAID 0+1 χωρίς NTFS partitions .

Να πάρω τέσσερις εξηντάρηδες, να τελειώνω !! ( 2 SATA + 2 PATA )

θα μου πει κάποιος πως θα αλλάξω την αναλογία fsb:mem??????

στα 230 με auto τη τάση των μνημών δε μπουτάρει........

όταν την αλλάζω στα 2.85 μπουτάρει μεν αλλα σίγουρα θα μου πετάξει μπλέ οθόνη αργότερα......

όλα δείχνουν πως δε το σηκώνουν το oc οι μνήμες γι' αυτό πως θα αλλάξω την αναλογία ώστε να τρέχουν κανονικά ενώ ο cpu να πάει πάνω από 230????

λοιπον εκει που αλαζεις την συχνοτιτα του cpu εχει απο κατο αυτο που λεει DRAM frequency εκει εχει τις επιλογες 266,333,400,auto βαλε την 266 για αρχη και δες μεχρι που φτανει ο επεξεργαστης σου. και μετα αρχισε να ανεβαζεις τις μνημες μεχρι να βρεις τα ορια τους.

και κατι αλλο να σε πω

πιγενε στον HIPRO η σε καπιον που να ξερει να σου κανει τα 2 mod για την ταση του cpu

1)Vdrop

2)Vvolt

και μετα δοσε οσο ρευμα θες στον επεξεργαστησου χωρις κανενα προβλημα

και κατι που εμαθα τελευτεα το steping που εχεις για να ανεβει ψιλα πρεπει να του δοσεις πολυ ρευμα μα παρα πολυ......................

(ευχαριστο τον DOCTOR για τις γνοσεις που μου εδοσε)

με αερόψυξη που έχω γω δεν νομίζω να τον ανεβάσω πολύ παραπάνω..... τώρα είναι στα 1.5 volt αλλά μέχρι να βάλω μνήμες τις προκοπής και να προχωρήσω και σε υδρόψυξη θα έχουν και βγεί και οι dual core........

βασικά με κολλητήρια και τέτοια έχω ασχοληθεί και έχω φτιάξει αρκετά κιτάκια (ξέρεις αυτά που σου δίνει τη πλακέτα και τους πυκνωτες και τις αντιστάσεις και πρέπει να τα βάλεις μόνος)..... λες???

ναι τα ξερο αλλα σε αυτα που λεω οι κολισεις ειναι περιπου ενα χιλιοστο και δεν πρεπει να σου ξεφιγει καθολου γιατι κατι λαθος να κανεις θα την καψης ολη την μιτρικη σου

• 1 month later...

Bios Ver. 1021 Final .

Ένα περίεργο πρόβλημα παρουσιάσθηκε σχετικά με τις ταχύτητες μνήμης , μάλλον σε σχέση με το BIOS .

Για περισσότερα διαβάστε αυτό το μήνυμα .

P4C-800-E DLX Και ο κακός Δράκος BIOS

http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=15980

• 2 months later...
Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr

ρε παιδια ξερει κανεις τη ειναι το agp pro που διαθετη αυτη η μητρικη???

σε πιες καρτες χρισιμευη γιατι δεν βρισκο τιποτα..............

τι στο καλο εκανε η asus???

Το AGP PRO (το οποίο φυσικά δεν αποτελεί πατέντα της ASUS μόνο) ουσιαστικά έχει μερικές παραπάνω επαφές στα δεξιά (εξ ου και η μικρή επιμήκυνση του slot και η σχετική ''τάπα'' στο σημείο αυτό) με σκοπό την τροφοδοσία ενεργοβόρων καρτών.

Απευθύνεται σε ''επαγγελματικές'' κάρτες (αν και έχω την εντύπωση ότι ποτέ δεν βρήκε ιδιαίτερη απήχηση).

Αρχική απάντηση από spc

Το AGP PRO (το οποίο φυσικά δεν αποτελεί πατέντα της ASUS μόνο) ουσιαστικά έχει μερικές παραπάνω επαφές στα δεξιά (εξ ου και η μικρή επιμήκυνση του slot και η σχετική ''τάπα'' στο σημείο αυτό) με σκοπό την τροφοδοσία ενεργοβόρων καρτών.

Απευθύνεται σε ''επαγγελματικές'' κάρτες (αν και έχω την εντύπωση ότι ποτέ δεν βρήκε ιδιαίτερη απήχηση).

εχεις κανα λινκ απο τετιες καρτες να δουμε τι σοη ειναι???

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.