doctor Απρίλιος 3, 2005 #161 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2005 Αρχική απάντηση από overvolt [Σήμερα, στις 04:58] Εφοσον τα αγγλικα σου ειναι καλα , διαβασε και αυτην την σελιδα περι του ΒΙΟς 1021 . http://www.abxzone.com/forums/showthread.php?t=91757&page=1&pp=15 Οσο για τα τεχνικα θεματα , αφησε μου το δικαιωμα να γραφω την αποψη μου . Οσο για το θεμα εαν ειναι προτροπη η οχι , θα ελεγα απλα οτι εαν καποιος γνωριζει περισοτερα , τοτε κανει και πιο λογικες επιλογες . Εγω θα ελεγα οτι απλα εκανα μια ενημερωση . -και φυσικά σου αφήνω το δικαίωμα να γράφεις την αποψή σου !.....απλώς την σχολιάζω! -και επειδή φαίνεται να έχουμε εντελώς διαφορετική φιλοσοφία για Overclocking για εμένα λογικές επιλογές και overclocking ......δυστυχώς δεν συμβαδίζουν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
overvolt Απρίλιος 5, 2005 Author #162 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2005 Με αφορμή τα σχόλια του Doctor , όπου αφήνετε , η περίπου αφήνετε να εννοηθεί, ότι δηλαδή μάλλον έχω κάποιο πρόβλημα και δεν συμπαθώ την κούρσα προς το τρελό υπερχρονισμό . Και ότι ίσως έτσι εξηγείτε το ότι αποθαρρύνω με το λόγο μου των κόσμο από το να προσπαθήσει. Απαντώ λοιπών , ίσως για τελευταία φορά τόσο αναλυτικά , μερικά από τα ψιλά γράμματα που έρχονται από το στρατόπεδο της INTEL , και όχι από το κεφάλι μου. Οι πληροφορίες αυτές αφορούν τα όρια και τις αντοχές υλικών ,βάση σχεδίασης . Ας ξεκινήσουμε από το socket 478 Intel Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Απρίλιος 5, 2005 #163 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2005 Σου δινω το βραβειο του μεγαλυτερου ποστ!!! αν κ δε το διαβασα(κουραστηκα απο το scroll down κ δεν ειχα το κουραγιο να ξαναπω πανω!!!) πιστευω σου αξιζει ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ! Αν ειμουν ο choosen θα σου εβαζα κ μια γ@μ@τη φωτο για δωρο..............αλλα δεν ειμαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctor Απρίλιος 5, 2005 #164 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2005 .....Δηλαδή , τι είχες Γιάννη ?, Ότι είχα πάντα Link to comment Share on other sites More sharing options...
overvolt Απρίλιος 5, 2005 Author #165 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2005 Εγια μολα - εγια λεσα αααχχχ βρε θαλασσα μπαμπεσα .. Παμε παρακατω ... Τι βρηκα ως αλλαγες στο BIOS 1021 !! # Patch for SATA HDD detection error # Patch Plextor SATA DVD detection error # Support mobile CPU adapter card CT-479. # Support new CPUs. Please refer to our website Θυμαστε που λεγαμε για το πλακετακι ανταπτορα , για Pentium Μ .. Τελικα φαινετε οτι και η δικη μας μητρικη περασε στην λιστα συμβατοτητας .. Βεβαια αυτο το νεο ,δεν εχει και μεγαλη αξια για τους πολλους , αλλα οπως και να εχει ειναι μια επιπλεων επιλογη . Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctor Απρίλιος 5, 2005 #166 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2005 Αρχική απάντηση από overvolt [Σήμερα, στις 02:27] Βεβαια αυτο το νεο ,δεν εχει και μεγαλη αξια για τους πολλους , αλλα οπως και να εχει ειναι μια επιπλεων επιλογη . ειδικά για εσένα ....οτι πρέπει είνα να κλοκαρείς τον mobile! Link to comment Share on other sites More sharing options...
overvolt Απρίλιος 5, 2005 Author #167 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2005 :D :D Το αγαπαω το παρον σετάκι μου , οσο για το mobile , αστο να υπαρχει , δεν τρεχει και τιποτα .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctor Απρίλιος 5, 2005 #168 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2005 Αρχική απάντηση από overvolt [Σήμερα, στις 02:39] :D :D Το αγαπαω το παρον σετάκι μου , οσο για το mobile , αστο να υπαρχει , δεν τρεχει και τιποτα .. και εγω το αγαπάω αλλά του τα χωνω!...τα Volts! keep going ...overvolt :bye: Link to comment Share on other sites More sharing options...
overvolt Απρίλιος 5, 2005 Author #169 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2005 http://www.legitreviews.com/article.php?aid=178 :banging: :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
overvolt Απρίλιος 5, 2005 Author #170 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2005 Να και λιγακι εχτρα υλικο για μελετη http://www.legitreviews.com/article.php?aid=181 Link to comment Share on other sites More sharing options...
overvolt Απρίλιος 6, 2005 Author #171 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2005 Ελα Doctor αφιερωμενο για σενα το επομενο ... http://www.ocforums.com/showthread.php?t=377643 :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Απρίλιος 6, 2005 #172 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2005 :tomato: Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Απρίλιος 6, 2005 #173 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2005 κυριακο εχεις πολυ καιρο να κανεις αναβαθμιση... καθε Ε0 3αρης ή 3,2 χτυπαει με box cooling 4ghz με διπλα prime και πολλες φορες και με default ρευμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctor Απρίλιος 6, 2005 #174 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2005 άμα ποσταρεις super pi 1 mb κάτω από τον απίστευτο χρόνο των 38 sec ....εγώ ...:sick: τι αναβάθμιση να κάνει ....άμα το cpu παει πάνω από 3600 mhz ......έχει ενεργοποιήσει αυτοματους πυροσβεστήρες στο δώμάτιο !!! θα έχει κάνει και ασφάλεια πυρός!!! και άμα γίνει το μοιραίο θα φέρει και πραγματογνώμωνα από την INTEL για να αποδείξει ότι ήταν μεσα στις προδιαγραφές ... όχι overvolt......αλλά "φοβάμαιταvolt" πρέπει να λέγεσαι!....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Απρίλιος 6, 2005 #175 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2005 Κυριακο για ακομα μια φορα μας εντυπωσιασες :tomato: :tomato: :bye: :bye: :giveup: :giveup: :giveup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Απρίλιος 6, 2005 #176 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2005 Αρχική απάντηση από overvolt [Σήμερα, στις 01:09] Επίσης, στις ταχύτητες BUS πάνω από τα 266.4 , 270 290 300> σε αυτές τις ταχύτητες σταματούν να υπάρχουν πλέων προδιαγραφές καλής λειτουργίας και όρια , το μόνο φρένο είναι ο καπνός που θα βγει από τα σωθικά του υπολογιστή . Ναι ......έχεις δίκιο σε αυτό με το ΜΑΧ fsb του 875 chip........Πάνω από τα 266MHz fsb με δυσκόλεψε πολύ να πάει......Έπρεπε να του βγάλω τη default ψύκτρα και να του βάλω πάνω μία Thermatake Tiger (λίγο πιό μικρή σε όγκο με ανεμιστηράκι).... Βέβαια,και για να είμαι ειλικρινής, ΔΕΝ μπορούσα να το δουλέψω πάνω από 355MHz fsb για EVERYDAY use....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Απρίλιος 6, 2005 #177 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2005 χμ... φωτοσοπια μυριζει εδω.... πως ειναι δυνατον να πηγε 400???αφου ειπαμε... πάνω από τα 266.4 , 270 290 300> σταματούν να υπάρχουν πλέων προδιαγραφές καλής λειτουργίας και όρια , το μόνο φρένο είναι ο καπνός που θα βγει από τα σωθικά του υπολογιστή ....ντροπη ρε hipro...ντροπη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctor Απρίλιος 6, 2005 #178 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2005 ο καπνός από τις αηδίες του ...."φοβάμαιταvolt" .... να δουμε πότε θα σταματήσει να βγαίνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Απρίλιος 6, 2005 #179 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2005 hipro εισαι offtopic man , ο ανθρωπος μιλαει για ASUS οχι ABIT :jump1: :jump1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Απρίλιος 6, 2005 #180 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 16:31] hipro εισαι offtopic man , ο ανθρωπος μιλαει για ASUS οχι ABIT :jump1: :jump1: Ououououppsssss......Sorry.........Νόμιζα ότι ΚΑΙ η ASUS είχε το 875 chipset γι'αυτό...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.