Jump to content

Καταμέτρηση !! ASUS P4C800-E DLX .. στο φόρουμ

overvolt

Recommended Posts

• Replies 204
  • Created
  • Last Reply

οι φωτογραφιες τόσο η δική μου όσο και του vouda είναι μάλλον από προηγούμενα revisions P4C800-E Deluxe

στην revision 2.00 όπως είναι η δικιά μου υπάρχουν στα αντίστοιχα σημεια τρείς τριάδες με μοσφετς και στην κάθε τριάδα σε ένα μοσφετ μετριέται το Vcore

post-1787-1416071619,8543_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από doctor

3,2 και για πιο καλα 3,4 ΕΟ

ποια ειναι η μνημη σου που ......ειναι τοσο προθυμη;;;

kingston hyper-x 3200 ultra low latency 2-2-2-5-1

η xp-120 ειναι καλυτερη απο την xp-90?τι θερμοκρασια ειναι ο cpu σου?

@johngamer η xp-120 ειναι καλυτερη ....εγω ειμαι με την χπ-90 με περιβαλλον 23 C 32 idle και 42 full load

αυτες οι hyper-x 3200 ειναι με bh-5;;;;; και 2225 μέχρι ποσα ΜΗΖ πανε γιατι με ενδιαφερουν;

εγω τωρα στα 239fsb τις εχω στα 2.5-3-3-6.τωρα τα 2-2-2-5 μπορει και τα κραταει απο 221-230-δεν το εχω πολυδοκιμασει-ικανοποιημενος απο αυτην την μνημη. εσυ τι λες θα εχει μεγαλη διαφορα αν απο την hyper 6 της cooler master παω στην xp 120?

Αρχική απάντηση από johngamer

εγω τωρα στα 239fsb τις εχω στα 2.5-3-3-6.τωρα τα 2-2-2-5 μπορει και τα κραταει απο 221-230-δεν το εχω πολυδοκιμασει-ικανοποιημενος απο αυτην την μνημη.

με τί τάση?

2,7 ειναι απο τιην μανα. εγω την εχω στα 2,85v.doctor, αν ειχα χαμηλοτερη θερμοκρασια θα μπορουσα να τον κανω περισσοτερο o/c ή φταιει ο cpu.παντως θα αγορασω τον prescott στα 3,2.

οι prescott ειναι πιο overclockable?απο οτι ξερω καινε πιο πολα watt.τελικα μετα απο λιγο ψαξιμο στο περιοδικο ram η xp 120 θα εχει διαφορα με την hyper 6...προς το χειροτερο!

σε δοκιμαστικα με τον p4 prescott 3.4 σε full load και με ανεμ. στις 1900 στροφες(120mm) η xp 120 ανεβασε θερμοκρασια 57 βαθμους ενω η hyper 6 51. η διαφορα ωστοσο στον θορυβο ειναι αντιληπτη.εμενα ομως δεν με πειραζει οποτε δεν την παιρνω.αλλαγη σχεδιωνθα παρω καμια ψυκτρα για ολα τα τσιπακια της μητρικης(τα σημαντικα) και μερικα rev για την μνημη της καρτας γραφικων.

Θα κάνω μια τελευταία προσπάθεια για να γίνουμε On topic .

Έχω δυο ερωτήματα , για P4C800 E .

Κατά πρώτον το Ai overclock πρόγραμμα , για έναν περίεργο λόγο δεν δουλεύει στα Windows 2000 pro , πετάει συνέχεια μηνύματα με λάθη , αλλά με μερικά κλικ ανοίγει πετώντας κάθε 2 δευτερόλεπτα και ένα μήνυμα .

Δεύτερων , έχει βρει κανένας κάποια σελίδα , που να αναφέρει στην κάρτα δικτύου , της φωτεινές ενδείξεις σε συνδυασμό με την ταχύτητα λειτουργίας ?

Και τέλος , επειδή , δεν μου αρέσει να κολλάω ταμπέλες , αποφάσισα να μην απαντώ σε επιθέσεις με περιεχόμενο χαζομάρας .

Αρχική απάντηση από overvolt

Θα κάνω μια τελευταία προσπάθεια για να γίνουμε On topic .

Έχω δυο ερωτήματα , για P4C800 E .

Κατά πρώτον το Ai overclock πρόγραμμα , για έναν περίεργο λόγο δεν δουλεύει στα Windows 2000 pro , πετάει συνέχεια μηνύματα με λάθη , αλλά με μερικά κλικ ανοίγει πετώντας κάθε 2 δευτερόλεπτα και ένα μήνυμα .

Δεύτερων , έχει βρει κανένας κάποια σελίδα , που να αναφέρει στην κάρτα δικτύου , της φωτεινές ενδείξεις σε συνδυασμό με την ταχύτητα λειτουργίας ?

Και τέλος , επειδή , δεν μου αρέσει να κολλάω ταμπέλες , αποφάσισα να μην απαντώ σε επιθέσεις με περιεχόμενο χαζομάρας .

Ακολουθει επιθεση με περιεχομενο χαζομαρας....

Τρισμεγιστε overvolt τι μηνυμα σου πεταει καθε 2 secs το Ai?Αν ειναι κατι για decimal, division ή δεν θυμαμαι τι, εχει να κανει με τον διαχωρισμο των ψηφιων απο τελειες σε υποδιαστολες ή το αναποδο...δεν θυμαμαι!

Και σε μενα πεταει λαθη ακυρα που κ που...

Μπρρρρρρρρρ σαλαγατααααααααα....

Αρχική απάντηση από overvolt

ok :D

Λυθηκε το προβλημα δλδ?

ΥΓ:Σε σοβαρες ερωτησεις, χαρα μου να σου απαντησω...αλλα οταν λες μαργαριταρια δεν μπορω να κρατηθω...μου βγαινει αυθορμητα!

• 2 weeks later...

Ο απογονος του AIDA διαγνωστικου με απελπισε , οταν διαπιστωσα οτι σε καθε προσπαθεια να ανεβω πανω απο τα 200 FSB το memory write speed επεφτε απο τα 2300mb/s ( το οποιο ειναι και το δευτερο υψηλοτερο στο πινακα) στης 2000, και κατω .

Εκανα μια ερευνα και βρηκα τις πραγματικες ρυθμισεις οσο αφορα το memory refresh & memory idle για τις OCZ Rev 2 , τα αποτελεσματα ειναι φανταστικα , αλλα αυτη η πτωση στο memory write , μου πηρε την χαρα , εφοσον οσο και να τσιτοσης το FSB δεν γινετε να το αναπληρωσεις με τιποτα .

Πολυ μπαμπεσικο ειναι αυτο το motherboard , εχει φτιαχτη να τα δινει ολα default , και απο εκει και περα , ειναι αβυσος .

Και επι την ευκαιρια ,ενα φρεσκο νεο , κυκλοφορισε νεα εκδοση ASUS Ai Booster , το οποιο τωρα κατεβαζω.

AIBooster20051.zip

δεν ξερω εαν δουλευει με το P4C800-E , αλλα συντομα θα μαθω.

http://www.asus.com.tw/support/download/item.aspx?ModelName=Tools

tip: κατεβαστε απο την Κινα (server)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.