Jump to content

Καταμέτρηση !! ASUS P4C800-E DLX .. στο φόρουμ

overvolt

Recommended Posts

• Replies 204
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από overvolt

Πεστο περιέργεια , πεστο όπως θέλεις , πεστο αφορμή για να γνωριστούμε , άμα έχεις την ίδια μητρική , γράψε μια κουβέντα με ένα σχόλιο σου , για το πόσο σε ικανοποίησε η όχι .

Λιγο off topic αλλα η εισαγωγη μου θυμισε το τραγουδακι....Πες το αφελεια ,πεσ το θυσια(βισση αν θυμαμαι καλα):):p

Αρχική απάντηση από overvolt [Σήμερα, στις 18:01]

Το Ταβάνι του P4 σε 478 ,είναι τα 3.4 G , όλα τα άλλα τα ακούω δωρεάν .

Πρέπει να βρίσκεσαι σε περιοχή με χαμηλό συντελεστή δόμησης. :D

(επιτρέψτε μου λίγο χιούμορ).

Το ταβάνι του P4 γενικώς...(Prescott & Northwood) είναι περίπου στα 3,7 με 3,8 GHZ....με τη μαμμά ψύκτρα....σύμφωνα με τα σχετικά πρόσφατα κομμάτια παραγωγής (β'εξάμηνο '04).

Αρχική απάντηση από overvolt [Χθες, στις 18:01]

Δεν νομίζω ότι θα δεις φως με το DFI , η ιστορία του πως στέκονται τα μηχανήματα πάνω από τα 3400 πραγματικά σταθερά , είναι γεμάτη με δράκους και μάγισσες .

Σίγουρα δεν φταις εσύ αλλά οι παραμυθάδες του ιντερνετ .

Βγάζουν μια Φώτο με το σύστημα στα 3600> , και λένε πάω σταθερά , και μόνο σταθερά δεν πάνε .

Μακάρι να είχα έναν Northwood 3.2 , να τον δούλευα default , και ούτε γάτα, ούτε ζημία .

Το Ταβάνι του P4 σε 478 ,είναι τα 3.4 G , όλα τα άλλα τα ακούω δωρεάν .

Λίγο σοβαρότητα δεν βλάπτει θα έλεγα................

Αρχική απάντηση από Vagouridis

Χαμηλοταβανο τον κοβω , ρε Hipro , Τασο , Vouda και λοιποι με τα 3500 και πανω κερνατε καφε στα παλατια μου μενετε ή απλα τα εχετε για τα ταβανια τους?

με κρασάκι βολεύεσαι??? ;)

Αρχική απάντηση από Shidokanjohn

Και που σαι

εδω ειμαι για καθε μερα .Με λιγο ρευματακι μονο 1.6..

Γιαννη σταματα τα photoshop!! Overvolt ειναι μονταζ μην τον πιστευεις!!

ΥΓ:Ας τον κανει ενα ban-ιο καποιος!

Όπως ανάφερα αρχικά , πέρα από τα 3D παιχνίδια και τα benchmarks ,υπάρχουν παραγωγικές επαγγελματικές εφαρμογές , οι οποίες εάν το σύστημα είναι πιεσμένο του θανατά , ΚΟΛΑΝΕ .

Κάποιοι μπορεί να νομίζουν ότι θέλουν , όμως η αναφορά μου έχει να κάνει με μηχάνημα το οποίο:

1) δεν κολλάει με τίποτα .

2) δεν βράζει , έτσι ώστε να χρειάζεται σωληνάκια με νερά , σαν πτώμα το οποίο το κρατάμε στη ζωή με τεχνητά μέσα .

3) δεν κάνει θόρυβο , σαν ελικοφόρο αεροπλάνο

4) Πολυδιεργασια χωρίς προβλήματα.

5) Και τέλος , μιλάμε για ένα σύνολο , το οποίο θα ζήσει για πολλά χρόνια απροβλημάτιστα .

Έχω μια βάση εγκατεστημένων προγραμμάτων κάπου στα 80 .

Όλα αυτά είναι για μένα εργαλεία για διάφορες δουλείες , έστω και ένα να κολλάει , τότε έχουμε πρόβλημα .

Αλλαγή θέματος , κάποτε (1998 ) τα παιχνίδια 3D ήταν σε software και το overclocking έδινε λύση διότι ο επεξεργαστής έκανε όλη τη δουλεία .

Σήμερα είναι όλα επιταχυνομενα με hardware , ο επεξεργαστής παίζει δευτερεύοντα ρόλο , ποιος λοιπόν ο λόγος να τον σκίσω στα ρολόγια .

Για μαγκιά ? για να πουλάω μούρη στα φόρουμ ? για να φτιάχνω τους άλλους με μικρότερα μηχανήματα ?

Έβαλα καλή μνήμη , και πολύ το ευχαριστήθηκα , δεν χρειάζεται να την τρέξω εγώ , αυτή τρέχει γρήγορα από μόνη της !!

Τα ίδια και με την καρτουλα γραφικών , έβγαλε το Half life 2 σφεράτα .

Η δική μου η μαγκιά είναι το όνομα μου και οι επαγγελματικοί μου τίτλοι , όσο για τα μηχανήματα , εγώ να είμαι καλά , και κάθε δυο με τρία χρόνια θα φτιάχνω και καλύτερο .

Τώρα ,κάτι τελευταίο , περί αλεπούδες , όταν κάποιοι πιέζουν ένα ηλεκτρονικό κύκλωμα ( οτιδήποτε ) στα όρια του , χωρίς να ξέρουν πως δουλεύει , αυτοί δεν λέγονται αλεπούδες αλλά μαϊμούδες .

Τα τεχνικά έντυπα της intel είναι στην διάθεση όλων .

Αν κάποιος μπει στο κόπο να τα μελετήσει , θα μάθει για παράδειγμα ότι οι επεξεργαστές P4 , παίρνουν θετική τάση σε 80 ποδαράκια από τα 478 , ενώ 120 από τα υπόλοιπα γειώνονται .

Και επίσης ότι εάν βάλεις βγάλεις ένα επεξεργαστή πάνω από 15 φορές στη βάση της μητρικής , τότε υπάρχει περίπτωση να αχρηστευτεί το socket .

Και βέβαια λεει και άλλα πολλά , τα οποία σίγουρα έχουν μεγάλη αξία , διότι καταλαβαίνεις με τη έχεις να κάνεις .

Ο δικός μου ο ρόλος είναι, να βάλω όσους έχουν τη διάθεση να μάθουν , στο δρόμο του πώς να βρίσκουν την πληροφορία , έτσι ώστε να την εκμεταλλευτούν και να κερδίσουν γνώση .

Δεν έχω το χρόνο , να βοηθάω έναν-έναν , άλλωστε δεν είναι ο ρόλος μου αυτός .

Όσο για τις αλεπούδες και τους μάγκες , δεν υπάρχουν πια , τους πάτησε το τραίνο της πληροφορικής και της ηλεκτρονικής τεχνολογίας .

Τον φίλο μου, τον hipro5 τον γνωρίζω από αρχές του 2003, και το παλιό φόρουμ .

Πάντα του άρεσαν οι κοντρούλες , και ένας λόγος που τον συμπαθώ ιδιαίτερα ,είναι ότι ψάχνετε και ανακαλύπτει , με αλλά λόγια είναι δημιουργικό άτομο .

Δεν θα ξεχάσω , το ότι όταν βγήκαν οι μητρικές με τα dual DDR, μου εκανε την μαπα κρεας στο φορουμ , διοτι τοτε ημουν απειρος σε αυτή την νεα, για την τοτε εποχη τεχνολογεια .

Ειχαμε και έναν Στεργιο , που φωναζε ο κακομοιρης για τα MSI , χαχαχα εχω να θυμάμαι .. :)

Ναι ε?? Εγω το εχω βγαλει καμια 50αρια φορες κ ακομα παιζει...

Αφου τρεχεις default βρε γιατι πηρες τις OCZ??Κ με καραμουφο jetram απο το πλαισιο στα ιδια θα ησουν...και με πολυ λιγοτερα χρηματα...

Ποιον κ που να τον βαλεις στο ισιο δρομο βρε συ? Εισαι η ντροπη των απανταχου ocers...λεγεσαι κ γκουρου ε? Το site σου αποτελει δυσφημιση και οχι διαφημιση σου κ γενικοτερα του επιπεδου o/c στην Ελλαδα...

Εσενα γιατι δεν σε πατησε το τρενο??

Ακομα αν θες σου πουλαω τον 3,2 μου να τρεχεις underclocked...

Σκηνοθεταααααααααααααααααααα....

fANiS_K

Δεν με πειράζουν τα λόγια σου , όταν μιλάς για Γκουρου και τέτοιες μπούρδες , καταλαβαίνω αμέσως την ηλικία σου .

Έστω και έτσι ,δεν έχω πρόβλημα .

Το να προσπαθείς εσύ, και άλλοι , να μειώνεις με άσχημα λόγια τους άλλους , δεν έχει αποτέλεσμα .

Εσύ γίνεσαι κορόιδο στα μάτια όλων των άλλων .

Δεν υπάρχει παράσημο για τον μάγκα overcloker , έχω φαει το ιντερνετ έξη χρόνια με το κουτάλι, και ποτέ δεν το βρήκα μέχρι σήμερα .

Έχασα όμως πολλούς φίλους , όταν σκοτωνόμουνα με άλλους για χαζομάρες όπως , INTEL VS AMD - NVIDIA VS 3DFX - CELERON VS PENTIUM και άλλους ηλίθιους λόγους .

Αυτό που ψάχνω μέσα στο φόρουμ τη συγκεκριμένη στιγμή , είναι να βρω δυο η τρία άτομα , που να ξέρουν τη λενε , να είναι ώριμοι τεχνικοί , έτσι ώστε να κάνουμε λίγο χουζούρι περί τεχνολογίας σε ένα ανεβασμένο επίπεδο , δεν με νοιάζουν οι μικρούληδες που προσπαθούν να κάψουν τα μηχανάκια τους , με σκοπό να κερδίσουν λίγο δόξα ,και την προσοχή του κόσμου .

Κάθε ένας που μου την λεει μέσα στα φόρουμ , είναι μια ανώνυμη άγνωστη φατσουλα , εγώ γιατί πρέπει να λάβω αυτά που λεει στα σοβαρά ?

Για να τελειώνουμε , βουδες και κουδες δεν θέλω να ασχολούνται μαζί μου , και άμα όλοι αυτοί ψάχνουν για παράσημα , να φτιάξω μερικά και να τους τα μοιράσω .

Και άμα θες και εσύ ένα , να σου το δώσω .

τι κανετε ρε παιδια. πρωτη μου φορα να ξερετε! και δεν ειναι τυχαιο που διαλεξα αυτο το θεμα για πρωτη φορα. μολις πριν λιγο καιρο πηρα και εγω την p4c800-e deluxe! και γαμω ε? δνε μουλ ετε πως ξεκλειδωνει ομως αυτη η mobo τον πολλαπλασιαστη?μπορω να πειραξω την σχεση της μνημης με τον επεξεγαστη απο το 1:1 που ειναι μανα?τον εχω σταθερα στα 240 (p4 3.2) με 1,580V .θα αντεξει περισσοτερο λετε? ειναι καλη η mobo και δεν θελω να την καψω οπως αλλες δυο πριν απο αυτη.καμια ι δεα για μεγαλυτερο o/c? και καλα ο hipro (ειδα τα σκορ του) με τι συστημα και πατεντες εδωσε ζωη σε αυτο το τερας?ξερει κανεις παλιος? αυτο ειναι για να σκοτωνει κοσμο!!!

fANiS_K

Δεν με πειράζουν τα λόγια σου , όταν μιλάς για Γκουρου και τέτοιες μπούρδες , καταλαβαίνω αμέσως την ηλικία σου .

Το να προσπαθείς εσύ, και άλλοι , να μειώνεις με άσχημα λόγια τους άλλους , δεν έχει αποτέλεσμα .

Δεν υπάρχει παράσημο για τον μάγκα overcloker , έχω φαει το ιντερνετ έξη χρόνια με το κουτάλι, και ποτέ δεν το βρήκα μέχρι σήμερα .

Έχασα όμως πολλούς φίλους , όταν σκοτωνόμουνα με άλλους για χαζομάρες όπως , INTEL VS AMD - NVIDIA VS 3DFX - CELERON VS PENTIUM και άλλους ηλίθιους λόγους .

Αυτό που ψάχνω μέσα στο φόρουμ τη συγκεκριμένη στιγμή , είναι να βρω δυο η τρία άτομα , που να ξέρουν τη λενε , να είναι ώριμοι τεχνικοί , έτσι ώστε να κάνουμε λίγο χουζούρι περί τεχνολογίας σε ένα ανεβασμένο επίπεδο , δεν με νοιάζουν οι μικρούληδες που προσπαθούν να κάψουν τα μηχανάκια τους , με σκοπό να κερδίσουν λίγο δόξα ,και την προσοχή του κόσμου .

Κάθε ένας που μου την λεει μέσα στα φόρουμ , είναι μια ανώνυμη άγνωστη φατσουλα , εγώ γιατί πρέπει να λάβω αυτά που λεει στα σοβαρά ?

Για να τελειώνουμε , βουδες και κουδες δεν θέλω να ασχολούνται μαζί μου , και άμα όλοι αυτοί ψάχνουν για παράσημα , να φτιάξω μερικά και να τους τα μοιράσω .

Ρε συ εισαι κομπλεξικος με τις ηλικιες?? 16 στα 17 ειμαι...σου φτανω ή θες 5-6 σαν εμενα??

Ειλικρινα αν σε ειχα μπροστα μου κ ειχα ενα τουβλο στα χερια, θα στο πεταγα στο κεφαλι ΜΗΠΩΣ και συνελθεις...

Στο site σου δεν λες οτι εισαι ο γκουρου κ @@ μαντολατα??

Εριξες πολυ αιμα στις μαχες με τους φιλους σου??

Δλδ με εμας τους μικρους δεν ασχολεισαι εε??Θες ωριμους...ποιας ηλικιας?

Ωριμος εισαι και στα 12...ανωριμος εισαι και στα 50!...

Δεν σε νοιαζουν οι μικρουληδες ε? Τουλαχιστον ειμαστε μαγκες τα στελνουμε κ παιρνουμε αλλα...ψαχνωμαστε...εσυ καθεσαι και ειμαι σιγουρος, απο το πρωι μεχρι το βραδυ μπροστα στο κουτι σου σκεπτομενος το νεο σου hyper mod...ετσι ειναι??

Εισαι χαζος?? Αν καψω το pc νομιζεις οτι κερδιζω δοξα εδω μεσα??

Οταν ψαχνω να βρω το δικιο μου με το Πλασιο, εσυ μαλλον δεν θα εκανες τπτ...

Μεγαλε τα παρασημα του βαλτα στο καδρο με ολα τα υπολοιπα που εχεις...

Μεχρι να σταματησεις τις αρλουμπες θα συνεχισω να γελαω οταν θα διαβαζω ενα ποστ σου...

Φιλιαααααααααααααα!

Αρχική απάντηση από overvolt [Σήμερα, στις 21:17]

fANiS_K

100% σωστός!

Αρχική απάντηση από Vagouridis

Αριθμος λογαριασμου τραπεζης 03188745 / 225 Εφικτο ποσο 1000.

Εχω ενα φιλο απο το ανατολικο μπλοκ που τακτοποιει με το αναφερθεν ποσο τετοιες καταστασεις.

Σου δινω 1200 αν πεις στον φιλο σου να τον εξαφανισει απο ολα τα φορουμ...

fANiS_K

Με αυτά που λες και με τον τρόπο που τα λες, οχι μόνο δε θα βρείς κανεναν "ωριμο" τεχνικο, αλλα δε θα θελει κανενας να ασχοληθεί μαζί σου. Εισαι δηλαδή τοσο υπεράνω ολων των υπολοίπων ε ? Δεν πειράζει, ασχολήσου εσυ με τα ποσα πινακια εχει ο P4 και ασε τους άλλους να καίνε τα μηχανάκια τους.

Ο μονος λογος που δεν εχεις φαει μπαν ακόμα ειναι γιατι γελάμε με αυτά που λες. Οχι για πολύ ακόμα ομως...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.