Nick Jdm Branis Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23, 2015 γεια σας έχω πρόβλημα με την κάρτα ήχου έκανα φορματ και από τότε δεν μου βγάζει ήχο καθόλου. είχα ξανά κάνει φορματ παλιότερα αλλά δεν είχα αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα όταν βάζω κάτι απο youtube δείχνει ότι παίζει κανονικά αλλά ήχο δεν έχω... τα ηχεία είναι τσεκαρισμένα δουλεύουν κανονικά στις συσκευές αναπαραγωγής είναι εγκατεστημένο κανονικά δείχνει ότι δουλεύει η μητρική μου είναι η asus 5pl-mx έκανα install και αυτό εδώ http://www.realtek.com.tw/downloads/downloadsCheck.aspx?Langid=1&PNid=14&PFid=24&Level=4&Conn=3&DownTypeID=3&GetDown=false και πάλι τπτ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Αύγουστος 23, 2015 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2015 Δοκιμασε επαναφορα συστηματος ή δοκιμασε να ξαναεγκαταστησεις τους drivers μετα απο uninstall φυσικα. Επισης πες μας σε ποιο λειτουργικο ειναι το προβλημα. Βλεποντας τη μητρικη σου , καθαρη υποστηριξη απο asus μερια , ειναι μεχρι Win Vista. Επισης να ειναι προεπιλεγμενη η συσκευη ηχου στις ρυθμισεις ηχου τσεκαρε. Επισης δες και αυτο το link μηπως βρεις λυση στο προβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick Jdm Branis Αύγουστος 23, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2015 (edited) win7 sp1 32bit έχω drivers δεν έχω για αυτό προβληματίζομαι Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 23, 2015 από makrixeris Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Αύγουστος 23, 2015 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2015 δοκιμασε των Vista απο το επισημο σαιτ της Asus. Δες και το λινκ που σου εστειλα μηπως σου κανει τη δουλεια (ο driver δε πρεπει να ειναι realtek οπως καταλαβα αλλα Azalia/ac97 - νομιζω οτι ειναι παλαιοτερος ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick Jdm Branis Αύγουστος 23, 2015 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2015 το έφτιαξα κατέβασα το SoundMAX ADI Audio Driver v6.10.1.6140 for Windows Vista. από http://support.asus.com και όλα κομπλέ ευχαριστώ πολύ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts