Jump to content

Αγορά Audigy2 ZS ή υπομονή για Intel HD;

Fandom

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδιά κατα τη γνώμη σας, τι συμφέρει περισσότερο;

Αγορά μιας Audigy 2 ZS τώρα ή υπομονή μέχρι του χρόνου όπου θα βγούν μητρικές με Intel HD;

Η ποιότητα του ήχου των επερχόμενων μητρικών θα είναι καλύτερη ή χειρότερη της ZS; Μήπως θα τρώει πολύ cpu αυτό το onboard audio;

(Κοινώς, να πάρουμε τώρα audigy 2 ή να περιμένουμε τον καλύτερο ήχο μέχρι την επόμενη αναβάθμιση;)

καλυτερα παρε μια live 24bit με 20ε και περιμενε για την επομενη γενια καρτων.

’με να πάρεις μια Audigy 2 ZS. Δε νομίζω να καταλάβεις διαφορά στον ήχο. Πρέπει να έχεις φοβερό αυτί για να καταλάβεις διαφορά στον ήχο σε κάρτες τέτοιου επιπέδου...

Γιατί την θές περισσότερο; Παιχνίδια και ταινίες ή sound producing; ’μα την θες για το δεύτερο δε σου κάνει. Καλιά να πας να πάρεις μια Terratec PHASE 28 ή αν αντέχει η τσέπη σου την 88άρα.

Δεν έχω φοβερές απαιτήσεις στον ήχο, απλά θέλω μια καλή καρτούλα για τα logitech 5.1..

Η Live 24bit κάνει τίποτα; Δεν θέλω να αγοράσω κάρτα και να μή καταλάβω διαφορά απο τις onboard, και ελπίζω να μην τρώει πόρους απο τη cpu :).

Για τι δουλειά τη θές;

Αν τη θες για Home cinema είναι μια από τις καλύτερες που μπορείς να βρείς.

Αν τη θες για παιχνίδια πιστεύω σου κάνει μια χαρά και η Audigy player.

Τι onboard codec έχεις; Αν έχεις Azalia τότε δε νομίζω να δείς τόσο μεγάλη διαφορά όση θα δείς αν έχεις κάτι παλιότερο...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.