giorgos_cupra Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30, 2004 Ρε παιδια γιατι ακουω αυτο το ενοχλητικο φυσημα στα ηχεια μου?Πριν καιρο δεν ακουγοταν..Μηπως το καλωδιο που συνδεει το στερεοφωνικο με τον υπολογιστη επηρεαζεται απο κατι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
suboy Δεκέμβριος 30, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2004 βασικο : μηπως εχεις ανοιξει κατα λαθος εισοδους μικροφωνου και line in απο την καρτα ηχου? check :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astacus Δεκέμβριος 30, 2004 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2004 εχει δικιο ο suboy.Αν τελικα δεν φταιει το line in αλλαξε τα καλωδια που πανε στα ηχεια με αλλα καλυτερης ποιοτητας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pc-Corner Δεκέμβριος 30, 2004 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2004 υπάρχουν και κάτι φίλτρα απο stereo jack σε stereo jack σε συστήματα με consoles που τα έχω χρισιμοποιήσει καθαρίζουν αρκετά τα φυσήματα θα τα βρείς σε καταστήματα με ηλεκτρονικά η με μουσικά όργανα Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyxeros Δεκέμβριος 30, 2004 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2004 Πολλη θορυβο κανει και το και ο ηχος απο το cd player. Δυναμωσε τα ηχεια σου να ακους το φυσημα και πηγαινε στο volume control της καρτας γραφικων και κανε MUTE στο line in και στο cd audio. Θα δεις μεγαλη διαφορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_cupra Δεκέμβριος 30, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2004 Ευχαριστω ρε παιδια...τελικα ηταν το line in...Τωρα υπαρχει πολυ λιγο φυσημα(θα σκεφτω τα φιλτρα που ειπε ο φιλτατος pc-corner)thanks again.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Δεκέμβριος 30, 2004 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2004 Κοίτα μην επηρεάζει κανένα ασύρματο ή άλλο τηλέφωνο.Έχω το ένα ηχείο πάνω στο νέτμοντ και σε μία θέση μόνο δεν επηρεάζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.