Jump to content

Προβλημα με φυσημα

giorgos_cupra

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ρε παιδια γιατι ακουω αυτο το ενοχλητικο φυσημα στα ηχεια μου?Πριν καιρο δεν ακουγοταν..Μηπως το καλωδιο που συνδεει το στερεοφωνικο με τον υπολογιστη επηρεαζεται απο κατι?

βασικο : μηπως εχεις ανοιξει κατα λαθος εισοδους μικροφωνου και line in απο την καρτα ηχου? check :-)

εχει δικιο ο suboy.Αν τελικα δεν φταιει το line in αλλαξε τα καλωδια που πανε στα ηχεια με αλλα καλυτερης ποιοτητας.

υπάρχουν και κάτι φίλτρα απο stereo jack σε stereo jack σε συστήματα με consoles που τα έχω χρισιμοποιήσει καθαρίζουν αρκετά τα φυσήματα :) θα τα βρείς σε καταστήματα με ηλεκτρονικά η με μουσικά όργανα :)

Πολλη θορυβο κανει και το και ο ηχος απο το cd player. Δυναμωσε τα ηχεια σου να ακους το φυσημα και πηγαινε στο volume control της καρτας γραφικων και κανε MUTE στο line in και στο cd audio. Θα δεις μεγαλη διαφορα.

Ευχαριστω ρε παιδια...τελικα ηταν το line in...Τωρα υπαρχει πολυ λιγο φυσημα(θα σκεφτω τα φιλτρα που ειπε ο φιλτατος pc-corner)thanks again....:T:

Κοίτα μην επηρεάζει κανένα ασύρματο ή άλλο τηλέφωνο.Έχω το ένα ηχείο πάνω στο νέτμοντ και σε μία θέση μόνο δεν επηρεάζει

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.