abarth Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30, 2004 1) o 1oς θελω να ειναι απο τη μια usb2.0 αρσενικο και να δινει 2-4 εξοδους παλι usb2.0 ... δλδ απο ενα usb να παιρνω τελικα 2 ή 4 2)εχω ενα καλωδιο απο ενα video decoder που καταληγει σε VGA και το συνδεω σε μια LCD οθονη. Θελω ομως να μπορω να συνδεω συγχρονως ΚΑΙ στο Laptop μου ... πως μπορει να γινει αυτο? Δλδ να εχω την ιδια εικονα απο το decoder ΚΑΙ στην LCD (αυτο γινεται τωρα) ΚΑΙ στο Laptop ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
suboy Δεκέμβριος 30, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2004 για το πρωτο για κοιτα καποιο περιοδικο που το δινει δωρο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Δεκέμβριος 30, 2004 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2004 1. Για αυτή τη δουλειά χρειάζεσαι ένα HUBάκι USB. Πρέπει να κάνουν γύρω στα 20.2. Γύρνα τη στουρνάρη. Όλο και κάπου θα βρείς ένα τέτοιο διακλαδωτήρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pc-Corner Δεκέμβριος 30, 2004 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2004 1 hub με 6.90ε μαζί με περιοδικό.. 2 και στην στουρνάρη όπως είπε ο φίλος Μάκης και σε καταστήματα με ηλεκτρονικά για πιο σίγουρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
abarth Δεκέμβριος 30, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2004 1.πειτε ρε παιδια για ποιο περιοδικο μιλατε .... δεν ειδα κανενα με τετοιο δωρο, μα τι γκαβομαρα ειναι αυτη??? 2.ειμαι Θεσ/νικη ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Δεκέμβριος 30, 2004 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2004 1. Εγώ προσωπικά δεν ξέρω 2. Ε ότι έχετε στη Θεσσαλονίκη τέλος πάντων... Link to comment Share on other sites More sharing options...
suboy Δεκέμβριος 30, 2004 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2004 ένα περιοδικο για το αυριο........ αν σου λεει κατι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Δεκέμβριος 30, 2004 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2004 Έλα ντε, πεστο! Το Tomorrow. Δεν κάνεις διαφήμιση! Το παιδί ψάχνει να κάνει τη δουλειά του. Δεσμεύεσαι από κανένα συμβόλαιο και δεν το λές; Μα καλά αυτό το περιοδικό όλο τέτοια μπιχλιμπίδια βάζει για να πουλάει; Μου θυμίζει τα γυναικεία περιοδικά που δίνουν δώρο τσάντες, ρολόγια, μπιχλιμπίδια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Δεκέμβριος 30, 2004 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2004 διακλαδωτη για vga εχει στανταρ το πλαισιο για usb hub να προσεξεις να παρεις καποιο με εξωτερικη τροφοδοσια αν ειναι να συνδεσεις ανεργοβορες συσκευες πχ printer και να ειναι επισης usb 2.0 διοτι αν παρεις αλλο θα δουλευεις σε usb 1.1 με μειωμενη ταχυτητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Δεκέμβριος 30, 2004 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2004 Αρχική απάντηση από ison διακλαδωτη για vga εχει στανταρ το πλαισιο για usb hub να προσεξεις να παρεις καποιο με εξωτερικη τροφοδοσια αν ειναι να συνδεσεις ανεργοβορες συσκευες πχ printer και να ειναι επισης usb 2.0 διοτι αν παρεις αλλο θα δουλευεις σε usb 1.1 με μειωμενη ταχυτητα. LOL βρε ison, οι printers έχουν δικιά τους τροφοδοσία! Σκέψου να παίρνανε από το PC! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Δεκέμβριος 31, 2004 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2004 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis LOL βρε ison, οι printers έχουν δικιά τους τροφοδοσία! Σκέψου να παίρνανε από το PC! Εχεις δικιο τελοσπαντων ακυρο το παραδειγμα στην θεση του printer βαλε οποιαδηποτε συσκευη χρησιμοποιει το usb και για τροφοδοσια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Δεκέμβριος 31, 2004 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2004 Κάποια modem π.χ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.